ageralion Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 A foteczki jakies nie mialy byc po łikendzie? :cool3: Quote
Soema Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Bardzo prosimy o głosy w wewnętrznej ankiecie dogomanii do Krakvetu http://www.dogomania.pl/threads/181512-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec-pomA-A w tym momencie nie jesteśmy w stanie pomóc kolejnym psom, a wciąż mamy nowe zgłoszenia. Wsparcie karmą bardzo by nam ulżyło, mamy wiele schrowanych, starszych psów pod opieką które muszą jeść specjalistyczną karmę. Quote
andzia69 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 a ja proszę o pomoc...chciałybyśmy wyciągnąć 3 astusie z bytomskiego schronu...i zkleciłam bazarek - choć podnoście:( http://www.dogomania.pl/threads/181544-Adidas-House-Reporter-Vero-Moda-i-inne-na-ratowanie-bullowatych-do-20-marca?p=14267640#post14267640 Quote
Greven Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 [quote name='Soema'] Bardzo prosimy o głosy w wewnętrznej ankiecie dogomanii do Krakvetu http://www.dogomania.pl/threads/181512-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-marzec-pomA-A w tym momencie nie jesteśmy w stanie pomóc kolejnym psom, a wciąż mamy nowe zgłoszenia. Wsparcie karmą bardzo by nam ulżyło, mamy wiele schrowanych, starszych psów pod opieką które muszą jeść specjalistyczną karmę. Ja już zagłosowałam :) Quote
Kapsel Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Dziewczyny są jakieś wieści o suni, choćby nawet telefoniczne? Quote
polubek Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ciotki jak Dafne ma robione ogłoszenia w sieci to możnaby je wszystkie zebrać razem do kupy i wstawić spis do pierwszego postu? Quote
LAZY Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 No to ja z rana też się przypomnę...Halooo Dafne jesteś tam? Quote
gazzy Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 A fundacje o niej wiedzą ? AST , SOS bokserom ? Quote
Soema Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 gazzy napisał(a):A fundacje o niej wiedzą ? AST , SOS bokserom ? Tak, SOS ją ogłasza, ona ma więcej z Asta niż boksera. Macie wieści jakieś? Quote
Greven Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 TEKST DO OGŁOSZEŃ Dafne ma 3 lata. Jest mieszańcem amstaffa z bokserem i po obu tych rasach odziedziczyła najlepsze cechy: jest wesoła, niezwykle przyjazna w stosunku do ludzi, żywiołowa i szybko adaptuje się do nowych warunków. Nie przejawia agresji. Chce się bawić i przytulać. Pozytywnie nastawiona do innych psów. Dafne całe życie spędziła w mieszkaniu. Zachowuje czystość, a pozostawiona sama nawet na kilka godzin - nie niszczy, nie szaleje, nie hałasuje. Umie chodzić na smyczy, tylko czasem ciągnie. Niestety puszczona luzem "głuchnie", więc potrzebna jest długa linka i trening posłuszeństwa. Podstawowe komendy zna. Przez poprzednich opiekunów została porzucona, ponieważ "dziwnie patrzyła" na dziecko, które miało czkawkę. W związku z tym preferujemy dla Dafne dom bez małych dzieci. Przed oddaniem, suka zostanie wysterylizowana. Jest zdrowa, szczepiona, odrobaczona i zaczipowana. Quote
Kana Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Zaraz porobię jej ogloszenia. Gdzie teraz sunia przebywa? Dopisz jeszcze : [FONT=Arial]Zastrzegam sobie prawo do wizyty przed i po adopcji.[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial] Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]Pies to nie jest zabawka a decyzja o przyjęciu go pod swój dach to zobowiązanie się do jego opieki i troski na kilka a nawet kilkanaście lat![/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=Arial]Kontakt w sprawie chęci adopcji pod numerem: ------ bądź mailem: ------[/FONT] Quote
Greven Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Ja nie mogłam się dodzwonić do DT Dafne, ale A.R.S. przekazała inf. Dafne jest bardzo grzeczna, bez problemu dogaduje się z obydwoma psami w domu, najchętniej by spała pod kołderką w łóżku :loveu: i jest cicha, nie hałasuje w mieszkaniu. Spacery tylko na lince, bo nie wraca na zawołanie. No powiedzcie, że nie IDEAŁ !!!!! ASTERKA IDEAŁ :loveu: .... a że ma głuchotę bezsmyczową... to można wypracować. Aktywny, rozsądny opiekun i prawdopodobnie problem zniknie w krótkim czasie. Quote
Kapsel Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Jeśli ideał to teraz tylko domku brakuje... tylko naprawdę dobrego! Quote
ageralion Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Wyslalam aktualizacje dla suni na stronke SOS bokserom. Niech ludzie widza, ze sie u niej cos dzieje ;) Quote
ageralion Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Greven, A.R.S. czy jest szansa na fotki? Najlepiej zrobione w mieszkaniu (nie wiem czemu, ale psy z fotkami z wnętrz szybciej znajdują domy)... Quote
Kana Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Myślę że nie ma co wybrzydzać ;) Te fotki także są dobrej jakości ;) Quote
ageralion Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ale te foteczki juz sa na stronie, nowych potrzebuje ;) Quote
Greven Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Coś się nie mogę o te zdjęcia doprosić. Może Ania będzie miała większą siłę przebicia... Quote
przemek81 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 zapraszam na watek mojego pako dodalem aktualne zdjecia robione wczoraj http://www.dogomania.pl/threads/177903-szczAE-A-liwe-zakoA-czenie-adopcji-asta-Pako-ma-dom/page6 Quote
Recommended Posts