Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 609
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki super extra!!! Ależ ona jest piękna. Przeciez szukanie domu takiej cudownej dziewczynce nie moze trwać długo. Tylko patrzec ja się kolejka ustawi:)

Posted

[quote name='andzia69']tu jest fajny bazarek:

http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-57-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki

może zamówię dla suni? gdyby poszła do domku ( nie mogę uwierzyc, ze tyle fajnych, ładnych psów nie moze znalexć domków) to moze mogłaby ta sunieczka bidulka ze schronu trafic do tego super dt
Wspaniały pomysł! Tylko z naszym tekstem, ja coś nie mam serca do tych pisanych przez osoby z zewnątrz. Obiecuję, że jutro będzie nowy tekst do ogłoszeń, zaktualizowany o nowinki na temat Dafi. Dzisiaj nie dam rady, wykończyły mnie moje dziewczynki, zaniedbane przez kilka akcji, z Basterem (w moim podpisie) włącznie. Ta bidulka ze schroniska strasznie mi leży na sercu, ciągle o niej myślę :( Gdyby nie polowała na małe psy, to sądzę, że Kinga zgodzi się wziąć ją na tymczas. Cena przystępna, warunki domowe - idealne dla TTB.

Posted

Jaka piękna sunia. Całkiem jak moja przekochana była tymczasowiczka Stella, stąd mam chyba sentyment. Życzę jej takiego samego dobrego i cierpliwego domu, jak trafił sie Stelluni.

Posted

[quote name='andzia69']tu jest fajny bazarek:

http://www.dogomania.pl/threads/182687-OgA-oszenia-na-57-portalach-Tekst-do-ogA-oszeA-i-banerki-KOMPLET-na-staruszki

może zamówię dla suni? gdyby poszła do domku ( nie mogę uwierzyc, ze tyle fajnych, ładnych psów nie moze znalexć domków:() to moze mogłaby ta sunieczka bidulka ze schronu trafic do tego super dt:(

[quote name='A.R.S.']
Ja jej zamawiałam ogłoszenia z bazarku zuzy, ale ciężko jej się wyrobić z ogłoszeniami :shake: taaakaa kolejka tam jest

Tak jak pisałam- już zamówiłam u zuzy, czeka w kolejce. Już wszystko zapłacone- tekst i zdj przesłane- mam nadzieje, że w tym tyg będą:
http://www.dogomania.pl/threads/181266-bazarek-OGA-OSZENIOWY-74-strony-jedyne-10zA-do-31-03

Posted

Kana napisał(a):
Freya kochana czekam na nowy tekst do ogloszen ale dziewczyny piszą go i piszą ;)

Nie rozumiem, to ten z pierwszej strony, jest nieaktualny? Ktory wiec mam pobrac do ogloszen?

W zwiazku z tym mam jedynie zdjecia, brakuje danych kontaktowych i rzetelnego tekstu.

Posted

[quote name='Kana']On jest nieaktualny.
Dziewczyny mają mi napisać aktualny bo mialam porobić jej ogloszenia.
Więc musimy czekać obie ;)

Kana, dziekuje za info. A juz o malo bym pobrala ten nieaktualny. Ty to masz wyczucie czasu, pojawiasz sie zawsze w odpowiednim momencie ;).