LAZY Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Sandra i co dalej w zwiazku z takim rozwojem sprawy? Quote
Greven Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Soema napisał(a):Może by chciała boksera? Wysyłam Ci nr tej pani. Spróbuj, może akurat. LAZY napisał(a):Sandra i co dalej w zwiazku z takim rozwojem sprawy? Nie wiem :( Na razie dostałam inf. że sytuacja unormowała się, Dafne zaczepia malego do zabawy. Opiekunka jest dobrej myśli, ale ja nie. Quote
LAZY Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Cholera...mam nadzieje, ze to hormony przy cieczce tak szaleją. Moje suki w tym czasie nawet szczeniaki potrafiły atakować. Ale to Ty lepiej znasz tą rasę. Mimo wszystko kciuki zaciśniętę z całych sił! Quote
Greven Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Gdyby nie cieczka, to powiedziałabym, że nie ma żadnych szans na zażegnanie konfliku. Natomiast wspomniane przez Ciebie skoki hormonów dają pewną nadzieję... Jeśli to one są przyczyną drażliwości Dafne, to istnieje cień szansy, że na serio przestała polować na małego i "zapomni", że był jej ofiarą. Trzymajcie kciuki. Quote
przemek81 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 trzymam kciuki z calej sily,ale mysle ze ona zaczęła dominować a małemu sie to nie podoba i z tad konflikt Quote
ms_arwi Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Bardziej prawdopodobne, ze maly ja zaczepial z powodu cieczki i ona miala dosc... W tym wypadku jest duza szansa, ze po cieczce sytuacja sie unormuje i wiecej atakow nie bedzie. Quote
Greven Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Byliśmy u Dafne (ja i A.R.S.) Suńka wygląda świetnie, zbędny tłuszcz przerabia na mięśnie. Nadal jest okrągła i nabita. Ucieszyła się na nasz widok, jakbyśmy się rok nie widzieli... Z tym, że cieszy się tak na widok każdego, kto ma ochotę ją przywitać :evil_lol: Jednak jeśli ktoś ją zignoruje, to ona też go nie zauważa. Nie jest nachalna, ale jest bardzo kontaktowa. Wydaje się znacznie bardziej wyciszona i skoncentrowana na człowieku, niż ostatnim razem, gdy ją widziałam. Siadała, prosiła i dawała łapkę. Postanowiła wsiąść za nami do auta, czyli chyba jesteśmy fajni ;) Opiekunka twierdzi, że Dafne może nie jest zbyt mądra, ale to uroczy pies :evil_lol: Bardzo dobrze jeździ komunikacją miejską (tego bym się nie spodziewała po jej koncertach w aucie). Wg niej pogryzienie małego to był wypadek. Dafne była podniecona, razem z małym witali ją w wąskim przedpokoju i w pewnym momencie Dafi potarmosiła kolegę. Z łapą na szczęście wszystko ok. Dafne podobno dała sobie na razie spokój z dręczeniem małego, a on asekuracyjnie zamieszkał pod kanapą. Quote
Soema Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Czyli chwilowo alarm odwołany.. chociaż tyle. Mam podchwytliwe pytanie:diabloti: macie zdjęcia?:grins: Quote
Greven Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Soema napisał(a):macie zdjęcia? Ania zostawiła aparat, bo niestety tymczas nim nie dysponuje ;) Quote
LAZY Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 A ta zapobiegliwa, przemądra, przewspaniała...jak jej tam? Sandra chyba...aparatu nie ma!!!???:angryy: Dobrze, ze sytuacja się ustabilizowała! Quote
NatiiMar Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Wybaczcie off,ale pilnie szukamy DT dla umierającego jamnika.... http://www.dogomania.pl/threads/182127-ARON-7-letni-jamnik-szuka-domu-schronisko-KAE-dzierzyn-KoA-le Quote
Greven Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 LAZY napisał(a):A ta zapobiegliwa, przemądra, przewspaniała...jak jej tam? Sandra chyba...aparatu nie ma!!!??? Ma, ale zdjęcia w nocy, na osiedlu nie są zbyt interesujące w sytuacji, gdy mamy doskonałe zdjęcia Ani robione za dnia. Kinga dostała aparat, żeby porobić domowe fotki Dafne - na takich chyba wszystkim najbardziej zależy. Quote
Kana Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 LAZY a Ty co taka zla? No dziewczyny dawajcie te fotki bo chcemy psu ogloszenia porobić. Quote
Greven Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 Na pierwszej stronie jest 11 zdjęć Dafne, z czego przynajmniej połowa jest doskonała. Dlaczego ich nie można wykorzystać do ogłoszeń? Też bym chętnie pooglądała Dafne "po domowemu", ale najpierw Kinga musi porobić te fotki, następnie my musimy jechać do niej i odebrać aparat, do którego nie ma kabla, a potem ja zrzucę je z karty na swojego laptopa i dopiero wstawię tutaj. Potrwa to conajmniej kilka dni. Quote
Kana Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Robilam jej z takimi fotkami. Ale wlasnie chcialam z takimi świeższymi skoro dziewczynka się zmienila. A wiadomo że po domowemu inaczej się kojarzy . Quote
A.R.S. Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Mam nadzieję, że tam Kinga intensywnie pstryka foty :) Myślę, że koło czwartku/ piątku powinny zdjęcia być, ale obie mamy takie grafiki w pracy, że ciężko nam się zgrać.. wczoraj jechaliśmy dopiero po 21 :shake: K. miała pisać jakby Dafne znów rozrabiała... na razie cisza. Bądź grzeczna malutka, bo co ja z tobą zrobię :-( w pytaniach o DT znów słyszę tylko NIE.. :-( Quote
przemek81 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 zapraszam na watek mojego PAKO http://www.dogomania.pl/threads/177903-szczAE-A-liwe-zakoA-czenie-adopcji-asta-Pako-ma-dom?p=14346100#post14346100 Quote
LAZY Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Kana napisał(a):LAZY a Ty co taka zla? Mam nadzieje, ze Greven zrozumiała moją aluzję do wpisu z innego wątku i odebrała to jako żart, tak jak powinno to być odebrane ;) Czekam z niecierpliwością na te domowe fotki. Quote
Greven Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Mam zdjęcia Dafne, wgrywam. Dużo fajnych ;) Quote
Greven Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 kolega Ares z TOZu, nie wiem kto go adoptuje ;) Dafne też go nie lubi ;) Quote
A.R.S. Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 To pierwsze mnie rozbroiło... Dafne kochana moja :loveu: Dziękuję, że pojechałaś za mnie po ten aparat :buzi: Quote
Greven Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 mały patyczek przygotowania do robienia dołka Quote
Greven Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Dafne i drugi kolega, ten od odgryzanej łapki .... i śmieeeeeci :diabloti: Quote
Recommended Posts