Kana Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kapsel decydując się oddać malą do hotelu to duże ryzyko... Ty możesz pokryć kilka dni.. ale co dalej? Co jak się nie znajdą fundusze.. ostatnio nie ma pieniędzy na nic... Totalna załamka... Quote
Kana Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kapsel decydując się oddać malą do hotelu to duże ryzyko... Ty możesz pokryć kilka dni.. ale co dalej? Co jak się nie znajdą fundusze.. ostatnio nie ma pieniędzy na nic... Totalna załamka... Quote
Greven Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Po całodziennych poszukiwaniach i wielu telefonach, udało się znaleźć DT, do którego jutro ma jechać Dafne. Tymczas jest na Bukowym. 10 zł / doba + karma (tak, jak w przypadku tego na Bezrzeczu). Wszelkie deklaracje finansowe są dla nas bezcenne. Może ktoś zechce zamówić karmę dla Dafne? Miałaby dziewczynka wyprawkę ;) Quote
Greven Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Kapsel napisał(a):Ja mogę zapłacić za parę dni DT lub hoteliku, jeśli cokolwiek to Wam pomoże. Pomoże!!!! Dziękujemy :loveu: Quote
przemek81 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Greven napisał(a):Po całodziennych poszukiwaniach i wielu telefonach, udało się znaleźć DT, do którego jutro ma jechać Dafne. Tymczas jest na Bukowym. 10 zł / doba + karma (tak, jak w przypadku tego na Bezrzeczu). Wszelkie deklaracje finansowe są dla nas bezcenne. Może ktoś zechce zamówić karmę dla Dafne? Miałaby dziewczynka wyprawkę ;) super jakis nr konta?? Quote
przemek81 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 no to jezeli jest OK to mozna sie posmiac [video=youtube;5Oyp0l0efQY]http://www.youtube.com/watch?v=5Oyp0l0efQY&NR=1&feature=fvwp[/video] Quote
przemek81 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 :evil_lol::lol::evil_lol::lol::evil_lol::lol::evil_lol: Quote
Igiełka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Nie mam takiej możliwości ten tydzień mam cały w rozjazdach. Sunia jest bardzo energiczna ja mieszkam w bloku i mam malutką Rudzię. Nie wszyscy kochają psy tak jak My niestety. Quote
Kapsel Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 To kamień z serca. Cieszę się że mogę pomóc! Quote
Greven Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 [quote name='przemek81']super jakis nr konta?? http://www.proequo.pl/article.php3?id_article=30 [quote name='Kapsel']To kamień z serca. Cieszę się że mogę pomóc! My także się cieszymy ;) Quote
polubek Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 mimo wszystko sunia i tak będzie szukać DS. zrobię ogłoszenia do porozwieszania tylko do kogo kontakt i gdzie Dafne będzie przebywać? (czy umieszczać to w ogłoszeniu?). będę robić w którymś z programów pakietu Microsoft Office XP. czy ktoś ma możliwość otwarcia tego i wydrukowania tego pod tą samą wersją? ze starszymi nie chcę ryzykować może być niekomatybilne i mogą różne kwiatki wychodzić. Quote
ageralion Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Greven :mdleje:Nie wiem jak Ty to robisz :Rose: Jak juz pisalam, pozbieram fanty na bazarek dla lobuzicy, bo z kaska jako taka u mnie krucho... MOz ktos ma fanty na bazarki, to z checia wystawie... Quote
Greven Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 polubek, ja nie wiem o czym mówisz, używając tych trudnych nazw :evil_lol: ale wejdą mądrzejsi i na pewno odpowiedzą. Dafne, nawet jeśli trafi na DT, będzie bardzo pilnie szukała DS, więc z góry dziękuję! Marta, no jak to "jak"? :razz: Dzwonię w niedzielę wieczorem i truję ludziom dupę ;) Za bazarek pięknie dziękujemy!! Quote
ageralion Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 A wlasnie. Teraz sie zmieni osoba kontaktowa do ogloszen nie? Quote
Greven Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 ageralion napisał(a):A wlasnie. Teraz sie zmieni osoba kontaktowa do ogloszen nie? Nie, chyba nie. Albo ja, albo A.R.S. Quote
A.R.S. Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dziś wieczorem jedziemy do DT. Wet wie, czyli jeszcze dzisiaj cały dzień Dafne jest u niego (tzn. na jego podwórku). A taka okropna pogoda dziś, pada i wichura :-( Wczoraj to była huśtawka emocji... mamy DT.. i zaraz nie mamy... znowu mamy.. a potem nie.. Dzięki Greven udało się, ale dopóki jej dziś nie odwiozę to się nie uspokoję. Za wszelką pomoc finansową, będę wdzięczna :loveu: też mam coś na bazarek to wystawię jak znajdę chwilę.. Quote
ageralion Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Greven napisał(a):Nie, chyba nie. Albo ja, albo A.R.S. No to podalam oba kontakty. Sunia juz ma robione ogloszenia plakatowe. A w necie? Quote
mysza 1 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ale dogo muliło. Trzymam kciuki za sunieczkę, oby DT wypalił. Na pewno sunia nie ma ogłoszeń w necie, Ania ARS pewnie nie miała czasu, ja też a zwykle my ogłszamy. Quote
ageralion Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 No wlasnie ja tez nie wiem juz w co rece wlozyc... Quote
A.R.S. Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ja postaram się ją poogłaszać (choć pomoc mile widziana :) ) Dziś jak spędzimy z nią trochę więcej czasu, to będzie dokładnie wiadomo co o niej napisać. Jak na razie po 19 jedziemy... Quote
ageralion Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Aha Dafne bedzie na dniach na stronie SOSow, bo ogloszenie juz ma napisane, tylko wstawic musza... Quote
Igiełka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Super znalazł się Dt- bardzo się cieszę- będzie bezpieczna. Mam nowe książki różnego typu ale najwięcej słowników, mogę przekazać na bazarek. Jeszcze jest srebrny nowy portfel z avonu chyba damski ale to jeszcze sprawdzę. Poszukam może jeszcze się coś znajdzie.:lol: Quote
Recommended Posts