A.R.S. Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Zapraszam na bazarek dla Dafne i Rity http://www.dogomania.pl/threads/181101-TOTALNY-MIXXX-dla-kaA-dego-coA-fajnego-do-10-03-ZAPRASZAMYYYYYY?p=14228829#post14228829 Wszelka reklama, hopanie mile widziane ;) Quote
A.R.S. Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='ageralion']Ogloszenie Dafne na SOSach http://bokserywpotrzebie.pl/psy/dafneszczecin.htm Dziękuję!! Quote
ageralion Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jaka karme je Dafne? Znalazlam dog chow po bardzo promocyjnej cenie: http://infoludek.pl/ogloszenia/?akcja=zobacz&ID=288624&&strona= Quote
Greven Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Dziękuję za ogłoszenia, bazarek i namiar na karmę :loveu: Zamówiłam dla Dafne jedzonko, powinno być w piątek, ale nie wiem, czy dam radę dostarczyć je na Bukowe. Bardzo prosimy o pomoc finansową, na każdym kroku wydatki, a pieniędzy jak nie było, tak ni ma :( Quote
ageralion Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ja pracuje nad bazarkiem dla niunki. Powinien stanac dzisiaj albo jutro, zawsze kilka groszy bedzie wiecej... Quote
A.R.S. Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Porobię ogłoszenia... tylko KTOŚ mi obiecał ładny tekst :mad: bo jak ja napiszę to nikt jej nie adoptuje :oops: Sandra, znajdziesz chwilę???? (jak nie dziś to jutro...) aaa i tytuł może zmień bo niedziela już minęła, a teraz $ potrzeba. Quote
LAZY Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Sandra w razie czego w piątek podwiozę tą karmę na Bukowe:) Tylko daj znać. P.S. Czy jutrzejszy zabieg Ritki odwołałaś? Quote
ageralion Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Bazarek dla Dafne http://www.dogomania.pl/threads/181168-KsiaA-ki-dla-ciaA-a-i-ducha-dla-mlodej-Dafne-uratowanej-przed-uspieniem-do-10-03?p=14235447&viewfull=1#post14235447 Greven uaktualnisz tytul watku? :razz: Quote
Greven Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 [quote name='A.R.S.']Porobię ogłoszenia... tylko KTOŚ mi obiecał ładny tekst Obiecał, obiecał i co? I nie ma! :diabloti: [quote name='LAZY']P.S. Czy jutrzejszy zabieg Ritki odwołałaś? Odwołany. [quote name='ageralion']Bazarek dla Dafne http://www.dogomania.pl/threads/181168-KsiaA-ki-dla-ciaA-a-i-ducha-dla-mlodej-Dafne-uratowanej-przed-uspieniem-do-10-03?p=14235447&viewfull=1#post14235447 Dziękować, dziękować :loveu: [quote name='ageralion']Greven uaktualnisz tytul watku? Już ;) Quote
Greven Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Dotarło deklarowane 70 zł, serdecznie dziękuję :loveu: Przeznaczę je na karmę dla Dafne. Jutro ma być kurier z jedzonkiem. Quote
Igiełka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Dafne już bezpieczna. Czy sunia jest na bezpłatnym tymczasie? Quote
A.R.S. Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Igiełka napisał(a):Dafne już bezpieczna. Czy sunia jest na bezpłatnym tymczasie? A no nie ma tak dobrze... 10zł za dzień bez jedzonka.. Quote
Greven Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Igiełka napisał(a):Czy sunia jest na bezpłatnym tymczasie? Od początku piszemy, że DT jest płatny ;) 10 zł/dziennie, czyli średnio 300 zł/mies. + żarełko, a to kolejne koszty, obawiam się, że nie małe, bo Dafne waży ok 35 kg i zjeść musi. Kapsel napisał(a):Na zdrowie dla Dafne Jeszcze raz dziękuję :loveu: Quote
ageralion Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Dziewczyny, czy ktos dzwonil o Dafne? Na stronie SOSow miala az 540! wejsc, a to zwykle oznacza sporo telefonow... Quote
Greven Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Do mnie nikt nie dzwonił :( Dostałam smsa z DT. Dafne w mieszkaniu idealna, śpi na posłanku, nie dręczy psów. Na spacerach głuchnie, wychodzi na lince bo nie można jej spuszczać. Quote
A.R.S. Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Do mnie też nikt nie dzwonił :shake: (bo tam mój numer jest, jeszcze raz zajrzałam sprawdzić czy dobry) Mam nadzieję, że tak jak obiecał DT, dostaniemy w weekend jakieś ładne foty niuni i biorę się za ogłoszenia. Bo z każdym dniem dług rośnie, a chętnych do pomocy brak... :-( Quote
Greven Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Za jedzonko zapłaciłam pieniędzmi z wpłaty z dogo (nie wiem, czy mogę wymienić nick), doszło 70 zł. Dziękuję raz jeszcze :loveu: Tylko jak je teraz dostarczyć na Bukowe...? Ania, powiedz Sklonowanemu, że ktoś mi ukradł prąd z akumulatora. Quote
Greven Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Dziewczyny, a może allegro cegiełkowe?? 1 cegiełka = 1 dzień utrzymania asterki ;) Co Wy na to? Quote
ageralion Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Greven napisał(a):Dziewczyny, a może allegro cegiełkowe?? 1 cegiełka = 1 dzień utrzymania asterki ;) Co Wy na to? A masz mozliwosc wystawiania allegro charytatywnego? Quote
LAZY Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Sandra przecież mówiłam, ze dowiozę karma dla suni na bukowe;) Quote
Greven Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='ageralion']A masz mozliwosc wystawiania allegro charytatywnego?[/QUOTE] Jeszcze nie. [quote name='Asior']a allegro zwykłe się przyda??[/QUOTE] Jeszcze pytasz?! :loveu: Chciałabym serdecznie podziękować LAZY i jej Marcinowi za podrzucenie karmy na DT. Niestety nie mieliśmy okazji przywitać się z Dafne, bo jej opiekunka jest na uczelni. Jedzonko zostawiliśmy u sąsiadki. Quote
Recommended Posts