polubek Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 to z tej okazji czas na tańce i piwo ciotki idziemy? ja stawiam :) :laola::laola::laola: :cunao::cunao::cunao: :knajpa::knajpa::knajpa: Quote
OLUTKA55 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 paskudna uciekinierka niewie ile ciotek sie o nia martwiło,Dafne pilnuj domku mroz na dworze Quote
ageralion Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 W dzisiejszym Kurierze pokazal sie chory artykul o Dafne napisany przez Greven... polecam lekture... tupet Sandry nie zna granic... Quote
fioneczka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ageralion']W dzisiejszym Kurierze pokazal sie chory artykul o Dafne napisany przez Greven... polecam lekture... tupet Sandry nie zna granic...[/QUOTE] znaczy "papierowy" kurier ? Quote
agaga21 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ageralion']... tupet Sandry nie zna granic...[/QUOTE] a to wiadomo wszem i wobec nie od dziś! czytałam artykuł.:shake: Quote
ageralion Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Tak, artykul pokazal sie dzisiaj w papierowym wydaniu kuriera... dla chetnych, skan podesle na PW... Sandra zaczela szikac Dafi, ktora juz od tygodnia bezpieczna w domu :roflt:palcem w tej sprawie nie kiwnela, a teraz sie bedzie odgrazala, ze psa odbierze... kpina... Quote
Alicja Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ageralion']Tak, artykul pokazal sie dzisiaj w papierowym wydaniu kuriera... dla chetnych, skan podesle na PW... Sandra zaczela szikac Dafi, ktora juz od tygodnia bezpieczna w domu :roflt:palcem w tej sprawie nie kiwnela, a teraz sie bedzie odgrazala, ze psa odbierze... kpina...[/QUOTE] a bo to pierwszy raz ..... Quote
chita Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='ageralion'] a teraz sie bedzie odgrazala, ze psa odbierze... kpina...[/QUOTE] na podstawie umowy ktorej nigdy nie raczyla dostarczyc:roll::roflt: buahahahaha ta laska mnie nei przestanie zadziwiac Quote
Kana Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Nie wiedzialam że to tak chora osoba.. Poproszę skan na pw. Quote
Recommended Posts