doddy Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Tengusia a ta kobieta przetrzyma go bezplatnie? Bo na platny hotel nas nie stac ;) Quote
Tengusia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 doddy napisał(a):Tengusia a ta kobieta przetrzyma go bezplatnie? Bo na platny hotel nas nie stac ;) Mysle ze daloby sie to jakos zalatwic ... Zuza w sumie tam jest bezplatnie wiec i do chlopaka daloby sie jakos to ustalic ... ale poki co musze Zuzie znalezc domek :) Quote
Greven Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Vera. Zabrakło jej 19 godzin... :shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=83141&page=5 Quote
doddy Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Watek psa z Katowic: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7371166#post7371166 Quote
lamia2 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Ja też mam miłą wiadomość :loveu: GWIAZDA MEDIÓW ..... schroniskowa bulka Kami, robi karierę w reklamie :lol: zdjęcie jest własnoiścią Agory (str.66), a wykonał je fot. Rafał Zienkiewicz :eviltong: Quote
ruda76 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 zajeładne;) nikt nawet by nie pomyślał,że to schroniskowa bida:cool3: Quote
doddy Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Midas jest wychowany w mieszkaniu, przeszedł podstawowe szkolenie w trybie indywidualnym, nigdy nie był wystawiany. Nie mam jeszcze danych jego rodziców z rodowodu, ale z książeczki wynika, ze jest to: Midas Złoty Kanion ur. 30.05.03. nr tat. 863 K Maść błękitno - płowa. Oddawany jest z powodów osobistych. Pies utrzymuje czystość w mieszkaniu, nie niszczy, sypia na kanapie, lubi jeździć samochodem, przyjaźnie nastawiony do ludzi, nie zna kotów, z innymi psami kontakt tylko na spacerach - chętnie się bawi, pod warunkiem, że nie są to owczarki niemieckie i husky - te mu jakoś nie pasują. --------------------- W Ozarowie k. Warszawy zostala znaleziona amstaffka. Ma przewage bieli. Oceniana na wiek ok. 2 lat. Dopiero jutro beda zdjecia. Quote
Tengusia Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 czy to ta sama Kami ze schroniska w Pabianicach ??? jesli tak to koniecznie trzeba modliszce84 podeslac ta fotke :D Quote
modliszka84 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 aaaa widziałam widziałam fotke :loveu: moja Kamcia :cool3: skąd ona się wzieła tam :evil_lol: ? Greven, wysyłaj do znajomych i pisz ze to Kamcia ze schronu jest ;) andzia69 napisał(a):mam nadzieję, ze nie do tych celow ino tylko zostala adoptowana!:cool3: andzia - domek Kami to istna rewelka :loveu: oby wszytskie tak trafiały :eviltong: a Kami ma tez wątek na dogo, mozna poczytać o jej perypetiach ;) ale się cieszę, Kamcia modelką hahaha :evil_lol: robi karierę dziewczyna - ze wsi Pabianice do stolycy i do gazety jeszcze :evil_lol::-o Quote
Greven Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 modliszka84 napisał(a):Greven, wysyłaj do znajomych i pisz ze to Kamcia ze schronu jest Wysyłam i piszę! Łzy mi stanęły w oczach, gdy ją zobaczyłam w roli modelki :oops::loveu: Jaka ona piękna! Tyle razy człowiek się dołuje, wkurza, stresuje... A później jedno zdjęcie i znów można poczuć, że WARTO :loveu: Quote
doddy Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Zostalismy poproszeni o pomoc w szukaniu domu dla 4 letniego psa Bazyla. Bazyl trafil do schroniska oddany przez wlascicieli, ktorzy wyjechali do Anglii. Bazylek ma 4 lat, jest ulozony, lagodny, dogaduje sie z psami. Przebywa pod opieka Fundacji Medor. tel 506761221 ---------------------- Dnia 18.09.2007r. w Sulejowku znaleziono AMSTAFFA czarnego z bialymi znaczeniami. Psiak ma ok. roku. Jest lagodny do psow i kotow. Widac, ze chowany w domu. Szukamy dla niego starego lub nowego opiekuna. Przed adopcja, oczywiscie go wykastrujemy i zaszczepimy. 0 501 797 018 [email protected] www.fundacja-ast.pl Zalozylam mu tez osobny watek. ------------------- No niestety psów nie malo... A adoptujacych jak na lekarstwo. Kochani, szukamy powoli jakis hoteli w ktorych psy przebywaja wewnatrz budynku, w ktorym jest w miare cieplo. Bedziemy musieli w nich umiescic nasze sierotki bo u nas w budach to one sie wykoncza jak bedzie zima stulecia jak zapowiadaja. Mamy plan zrobienia podgrzewanych bud, ale nie wiem czy sie to uda. Musimy sie zabezpieczyc. Potrzebne nam dobre hotele, tanie i takie do ktorych by ktos jezdzil i w razie co wydawal nasze pupile. My dostarczamy karme - sucha i puszki. Noi placimy za te impereze... Powoli tez musimy zaczac zbierac fundusze na to przedsiewziecie. Bardzo bedziemy Wam wdzieczni za bazarki itd. Niedlugo ruszymy z akcja kubeczkow, by zebrac jakies dodatkowe fundusze. Powoli takze niestety nie bedziemy zabierac psow pod nasze skrzydla - wszystko przez zime... Obecnie mamy: Bulleta - w przyszlym tygodniu bedzie prawnie przekazany nowym wlascicielom Bastera - zdrowy, watpie by znalazl domek przed zima Nana - historia jak z Basterkiem Alter - w czwartek jedzie do domku Jacus - na razie jest w DT ale cos domek z Lodzi siedzi cicho i obecnie szukamy nadal kogos do adopcji Ivan - siedzi w hotelu Fuks - siedzie w hotelu i musimy zaplacic za weta Fido vel Rudolf - to ten znaleziony w Sulejowku - musimy go wykastrowac, zaszczepic i zachipowac To na razie wszystkie nasze "dzieci" ale jak widac troszku ich jest... A zima zbliza sie wielkim krokami... Jezeli ktos z Was ma jakis pomysl jeszcze na zbiorke funduszy to pisac: - bazarki - *******y na bazarki Wazna kwestia jest jeszcze to, ze Dariaopole moze u siebie postawic kojce w ilosci wstepnie 1 do 3. Psy by byly w pomieszczeniu. Musimy jednak ocieplic te pomieszczenia a do srodka wstawic kojce. Na ten cel takze zbieramy do skarbonki. Quote
Brucio Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 watek mlodej suni z Lodzi, ktora moze trafic do schronu:-( ocencie czy ona pasuje do tego watku.Ja sie nie znam na "tych "rasach :oops:ale mam wrazenie ze troszke cos w sobie ma takiego http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7488396#post7488396 Quote
doddy Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Daria watek Fido Dido vel Rudolfa http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86186 Sunia z Lodzi jak najbardziej kolo bullka stala ;) Quote
kasiaprodex Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 ciotki prosze na watek zoabczyc http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86406 Quote
doddy Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 W likwidowanym schronisku w Elku sa dwa bullowate: amstaffu: rudy(ok roczny, spokojny): bialy(agresywny do innych psów, mocno pogryziony, ok 3 letni, kopiowane uszki, siedzi na 3m2 trzeba go wyciągać;() http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87126 Tak mysle co zrobic a przede wszystkim jak by wyciagnac tego bialego chociaz. Macie jakiegos pomysla? Na hotel nas nie stac bo mamy Fuksa i Sevena - i jakos zadnen nie rokuje na szybka adopcje... Moze ktos ma wolny kojec czy cus.... Chcielismy postawic kojec u Dariiopole ale niestety pomysl nie zostal "chwycony" i niestety nic nie mamy w skarpacie na ten cel. Klapa kurde, a pies siedzi w schronisku... Quote
andzia69 Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 doddy - wystawiaj te aukcje fundacyjne na nalepki głowa asta: ast z napisem: pit: pit z napisami: Quote
doddy Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Dalam je na poczatek na forum amstaffow. Zaraz dam na drugie. I potem na allegro. edit Na zielonym wstawione. Zaraz idzie na allegro tylko tu musze ladnie napisac... Dalam te naklejki za 15zl + 5zl koszt przesylki. Bedzie akurat za 1 dobe. Quote
invictus hilaritas Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 nie wiem czy ta sunia juz tu byla:http://psy.euroanimal.eu/ogloszenia.php?o=f&nr=12404 Quote
doddy Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 IH to sunia ze schroniska w Lodzi. Jest osobny watek dla nich ;) Na niebieskim stworzyli nam nowy dzial: BAZAREK Bedzie czytelniej. Quote
doddy Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 W Zywcu od dluzszego czasu przebywaja Uzi i Margo. Shire stamtad juz zabralismy do nowego domu. One siedza. Myslimy o zabraniu Margo do Warszawy. Potrzebna pomoc w transporcie. Albo zrzutka na paliwko. Uzi: I MARGO: Quote
Kluska4 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Mój TZ był dzisiaj w Żywcu. Szkoda bo tak to byśmy go jutro zabrali :shake: Quote
doddy Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 A my dopiero dzis mamy pewnosc, ze mamy miejsce :) Bo Rudolf wrocil do domku, jutro jedzie Alterowy do domu a w niedziele moze Jacenty. Stad jest miejsce dla bialasa Margo. Quote
Kluska4 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 No właśnie, tak to bywa, że niestety niektórych rzeczy nie da się przewidzieć wcześniej :roll: Oj to Wam się domki posypały :loveu: Quote
doddy Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Kluska a o ktorej mniej wiecej planujecie byc jutro w Warszawie? Rozumiem, ze do Blue City jakos jedziesz. Bo moze od razu karme w BC bym odebrala. 0 501 797 018 - to tel do mnie w razie co Quote
Greven Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 :placz::placz::placz: Przyprowadzona przez bezdomnego... wychudzona, przestraszona astka ze zmianami skórnymi... Kończy kwarantannę za ok. 10 dni. Jeśli jej nie zarezerwuję... ... do tej pory nawet nie oglądał jej weterynarz... http://www.proequo.pl/forum/viewtopic.php?id=2466 Quote
Recommended Posts