Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

w poniedziałek zamówię kojec i wpłacę panu 20 % zaliczki jak prosił :)

invictus : pieniądze na kojec włpacac można bezpośrednio na moje konto. Narazie kojec stanie 1 ale jest miejsce na 3 . Kojce beda w pomieszczeniu zabudowanym z oknem. W tygodniu będziemy ocieplać ściany styropianem coby psiakom cieplej było :)

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dokladnie, kasa do Dariiopole.
Im wiecej bedziemy miec kojcow tym lepiej dla psow.
Daria pamietaj o transporcie bo karma czeka w Warszawie lub Walbrzychu.

DuDziaczek, jak stanie 1 to postawimy jeszcze 2 w szybkim czasie :lol:

IH grzeb, grzeb w tej szafie.

Posted

Ciotka zagladalam ;)
Nam buda nie potrzebna, bo mamy te nasze. Jeszcze psy nie zjadly :multi:

Daria a u Ciebie w pomieszczeniach stawiamy jeszcze budy?
Bo jak tak to trzeba by zaczac myslec. Jak sie uda to za 3 tyg by pierwszy pies u Ciebie zamieszkal.

Posted

doddy napisał(a):
Ciotka zagladalam ;)

Bo jak tak to trzeba by zaczac myslec. Jak sie uda to za 3 tyg by pierwszy pies u Ciebie zamieszkal.

no ja wlasnie pod kątem Darii o tej budzie, gdyby było trzeba tam wstawić....:eviltong:

Posted

doddy napisał(a):
Ciotka zagladalam ;)

no właśnie nie wiem czy buda będzie potrzebna??
niby w budzie byłoby cieplej :cool1:
jak gadałam kiedyś z wetem o tym pomyśle i pytałam czyt potrzebne byłoby ogrzewanie powiedział że wystarczyłyby ocieplane budy a my będziemy mieć ocieplane ściany , czy to wystarczy??? ni wiem :shake:

Posted

No to skupiamy sie na kojcu na razie. I w razie co bedziemy Ci lezanke zbijac z desek zeby byla na slome na zime.
Tak mysle, ze jakby zbic lezanke z drewna - taka glebsza - to mozna by w nia naladowac by bylo im cieplutko.

Ciotki co zrobic z pitbullem Sevenem?
Powoli brakuje mi pomyslow. Kasy tyz.
Jest kasa na kastracje i plastyke oka, ale nie ma na hotel.
Niestety nie mamy jak zrobic nowych zdjec.

Posted

doddy napisał(a):
No to skupiamy sie na kojcu na razie. I w razie co bedziemy Ci lezanke zbijac z desek zeby byla na slome na zime.
Tak mysle, ze jakby zbic lezanke z drewna - taka glebsza - to mozna by w nia naladowac by bylo im cieplutko.

dobry pomysł:lol:
bedzie ocieplone, będzie kojec to cosik się wymysli ;)

Posted

Bo ja lubie pracoholizm :)
Daria to pewne, ze ta Gala to juz pojechala do schroniska?

A z dobrych psich wiesci, to Tinka Melinka dzis tylko 2 razy probowala mnie zabic w domu :multi:
A teraz spi glebokim snem az milo patrzec.

Posted

[quote name='doddy']Bo ja lubie pracoholizm :)
Daria to pewne, ze ta Gala to juz pojechala do schroniska?

A z dobrych psich wiesci, to Tinka Melinka dzis tylko 2 razy probowala mnie zabic w domu :multi:
A teraz spi glebokim snem az milo patrzec.

to rzeczywiście super wieści :diabloti: ty to potrafisz cieszyć się drobiazgami :evil_lol:
a to , że Gala pojechała do schroniska wyczytałam na jej wątku :
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89666

Posted

Mam nadzieje, ze nie dojechala jednak. Bo z tego co ja znam nasza wspolna znajoma z Anita "gwiazde" to ona lubi szantazowac :evil_lol: a rozmija sie czasem z prawda.

Posted

Dzieki Gosiu :loveu::loveu::loveu:

A do nas zglosil sie wlasciciel amstaffa z Krzyczek z ogloszen.
Ale nie moze sie dodzwonic do schroniska...
Pozostaje nam czekac.

Posted

doddy napisał(a):
Nie bylo.

Za to ta kobitka ze Strazy dla Zwierzat co sie wyslowic nie umiela oddala tego pitbulla red nosa z Kosodrzewiny...

Tak Ty tez to stwierdziłas?:evil_lol: Już sobie wyobrazam gdzie ten bidok trafił.
Tylko jesli chodzi o szczegoł to pies nie nalezał do Strazy dla Zwierzat a do przytuliska na Kosodrzewiny.
To przytulisko jest odpowiedzialne za los tego psa :mad:

Posted

Cioteczki zaczynam sie martwic zima... Juz woda w miskach zamarza...
Najgorsze, ze zaraz musimy wyeksmitowac chyba psy od Beaty.
Na zime chyba nie da rady przetrzymywanie u niej psow, bo by siedzialy w budach.
Nawet rozpatrywalam, by dawac do niej odplatnie psy inne (dobrze znoszace zime) a za kase trzymac psy w hotelach... Taki pomysl mi tylko przyszedl do glowy.

Zaraz zamiast przenoszenia tematow do Happy Endow bedziemy przenosic za TM...

Obecnie mamy 2 psy w hotelu - Sevenka i Fuksa. Oba jak na razie nie rokuja na szybka adopcje. Ich hotelik to 1tys.

Mysle, jak pomoc tym co siedza w schroniskach. Do hoteli?

Ruda76 chcialabys sie podjac w razie co jakiegos psiaka w lodzkim hoteliku?
Czy tamta kobieta zgodzilaby sie przyjac psa za 15zl jesli damy swoja karme?

Musismy ruszyc pelna para z allegro.
Rusze od przyszlego tyg. Musze ogarnac teraz zalegle nalepki.

Posted

Doddy wiesz ,ze zawsze chętnie pomogę. Jutro zadzwonie i zapytam czy za 15,oo da radę tzn uproszę jesli bedzie trzeba.

Mamy bękitną sukę do oddania.
Tanga wrociła dzis do schronu

Posted

Rozklejanie plakatow przynioslo efekty :)
Zglosil sie wczoraj wlasciciel amstaffa z Krzyczek. Byl wczoraj w schronisku ale on nie poznal psa ani pies jego.
W nocy nie mogl spac... Rano znowu zawital do schroniska by po widnemu go zobaczyc. I dopiero poznal swojego psa.
Boss ozywil sie dopiero w domu i to na 100% Panstwa pies.

Posted

w schronisku w Katowicach kolejny amstaff:placz:-a dokładniej to pani amstaffka..młodziutka koło 1.5 roku,chudziutka i wystraszona.Maciaszek napisała:"Widać, że miała ogromną ochotę podejść do kraty, ale się bała (w końcu podbiegła, liznęła mnie w rękę i uciekła...). Łagodna i spokojna. Jej numer 1044/07. Siedzi w boksie 807.".

Więcej zdjęć suni na katowickim wątku strona 81.
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75461&page=81

Posted

andzia69 napisał(a):
mloda sunia i na dodatek w tych p.ych Katowicach:placz::placz::placz:

hmm masz cos do katowic :mad: :evil_lol:

a suni szkoda slicznuda taka :placz:ledwo udalo mi sie znalezc domek dla Zuzy, caly czas mysle jakby Abi wyciagnac to tu nastepna sierotka :shake: zalamac sie mozna :mdleje::wallbash:

Posted

kobitki nie wiem czy wiecie o tym psie...w sobotę bylismy z niemcami w Gorzowie, wioząc im transport dobermanów, wypatrzyli tam takiego asta, nie wiem czy na dogo jest ktoś z Gorzowa i mógłby to potwierdzic i cos o nim więcej powiedzieć, taki ładny pies-to schronisko jest na takim zadupiu ze nie wiem czy tam w ogóle ktos zaglada: