dariaopole Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 w poniedziałek zamówię kojec i wpłacę panu 20 % zaliczki jak prosił :) invictus : pieniądze na kojec włpacac można bezpośrednio na moje konto. Narazie kojec stanie 1 ale jest miejsce na 3 . Kojce beda w pomieszczeniu zabudowanym z oknem. W tygodniu będziemy ocieplać ściany styropianem coby psiakom cieplej było :) Quote
doddy Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Dokladnie, kasa do Dariiopole. Im wiecej bedziemy miec kojcow tym lepiej dla psow. Daria pamietaj o transporcie bo karma czeka w Warszawie lub Walbrzychu. DuDziaczek, jak stanie 1 to postawimy jeszcze 2 w szybkim czasie :lol: IH grzeb, grzeb w tej szafie. Quote
dariaopole Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 o karmie pamietam , może sama kiedyś po nią wpadnę ;) jak ktos zechce mój numer konta to prześlę mu na pw :) Quote
doddy Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ciotka zagladalam ;) Nam buda nie potrzebna, bo mamy te nasze. Jeszcze psy nie zjadly :multi: Daria a u Ciebie w pomieszczeniach stawiamy jeszcze budy? Bo jak tak to trzeba by zaczac myslec. Jak sie uda to za 3 tyg by pierwszy pies u Ciebie zamieszkal. Quote
andzia69 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 doddy napisał(a):Ciotka zagladalam ;) Nam buda nie potrzebna, bo mamy te nasze. Jeszcze psy nie zjadly :multi: Daria a u Ciebie w pomieszczeniach stawiamy jeszcze budy? Bo jak tak to trzeba by zaczac myslec. Jak sie uda to za 3 tyg by pierwszy pies u Ciebie zamieszkal. no ja wlasnie pod kątem Darii o tej budzie, gdyby było trzeba tam wstawić....:eviltong: Quote
dariaopole Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 doddy napisał(a):Ciotka zagladalam ;) Nam buda nie potrzebna, bo mamy te nasze. Jeszcze psy nie zjadly :multi: Daria a u Ciebie w pomieszczeniach stawiamy jeszcze budy? Bo jak tak to trzeba by zaczac myslec. Jak sie uda to za 3 tyg by pierwszy pies u Ciebie zamieszkal. no właśnie nie wiem czy buda będzie potrzebna?? niby w budzie byłoby cieplej :cool1: jak gadałam kiedyś z wetem o tym pomyśle i pytałam czyt potrzebne byłoby ogrzewanie powiedział że wystarczyłyby ocieplane budy a my będziemy mieć ocieplane ściany , czy to wystarczy??? ni wiem :shake: Quote
doddy Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 No to skupiamy sie na kojcu na razie. I w razie co bedziemy Ci lezanke zbijac z desek zeby byla na slome na zime. Tak mysle, ze jakby zbic lezanke z drewna - taka glebsza - to mozna by w nia naladowac by bylo im cieplutko. Ciotki co zrobic z pitbullem Sevenem? Powoli brakuje mi pomyslow. Kasy tyz. Jest kasa na kastracje i plastyke oka, ale nie ma na hotel. Niestety nie mamy jak zrobic nowych zdjec. Quote
dariaopole Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 doddy napisał(a):No to skupiamy sie na kojcu na razie. I w razie co bedziemy Ci lezanke zbijac z desek zeby byla na slome na zime. Tak mysle, ze jakby zbic lezanke z drewna - taka glebsza - to mozna by w nia naladowac by bylo im cieplutko. dobry pomysł:lol: bedzie ocieplone, będzie kojec to cosik się wymysli ;) Quote
doddy Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Bo ja lubie pracoholizm :) Daria to pewne, ze ta Gala to juz pojechala do schroniska? A z dobrych psich wiesci, to Tinka Melinka dzis tylko 2 razy probowala mnie zabic w domu :multi: A teraz spi glebokim snem az milo patrzec. Quote
dariaopole Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='doddy']Bo ja lubie pracoholizm :) Daria to pewne, ze ta Gala to juz pojechala do schroniska? A z dobrych psich wiesci, to Tinka Melinka dzis tylko 2 razy probowala mnie zabic w domu :multi: A teraz spi glebokim snem az milo patrzec. to rzeczywiście super wieści :diabloti: ty to potrafisz cieszyć się drobiazgami :evil_lol: a to , że Gala pojechała do schroniska wyczytałam na jej wątku : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89666 Quote
doddy Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Mam nadzieje, ze nie dojechala jednak. Bo z tego co ja znam nasza wspolna znajoma z Anita "gwiazde" to ona lubi szantazowac :evil_lol: a rozmija sie czasem z prawda. Quote
dariaopole Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 aaaa czyli,że niby to był taki marketingowy chwyt ?? Rozumim rozumim:diabloti: tylko co się z sunią dzieje ? Quote
invictus hilaritas Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8090141#post8090141 Quote
doddy Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Dzieki Gosiu :loveu::loveu::loveu: A do nas zglosil sie wlasciciel amstaffa z Krzyczek z ogloszen. Ale nie moze sie dodzwonic do schroniska... Pozostaje nam czekac. Quote
ruda76 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 to fajne uczucie jak robota nie idzie na marne;) Były jakies tel z tej p....Łodzi? Quote
doddy Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Nie bylo. Za to ta kobitka ze Strazy dla Zwierzat co sie wyslowic nie umiela oddala tego pitbulla red nosa z Kosodrzewiny... Quote
ruda76 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 doddy napisał(a):Nie bylo. Za to ta kobitka ze Strazy dla Zwierzat co sie wyslowic nie umiela oddala tego pitbulla red nosa z Kosodrzewiny... Tak Ty tez to stwierdziłas?:evil_lol: Już sobie wyobrazam gdzie ten bidok trafił. Tylko jesli chodzi o szczegoł to pies nie nalezał do Strazy dla Zwierzat a do przytuliska na Kosodrzewiny. To przytulisko jest odpowiedzialne za los tego psa :mad: Quote
doddy Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Cioteczki zaczynam sie martwic zima... Juz woda w miskach zamarza... Najgorsze, ze zaraz musimy wyeksmitowac chyba psy od Beaty. Na zime chyba nie da rady przetrzymywanie u niej psow, bo by siedzialy w budach. Nawet rozpatrywalam, by dawac do niej odplatnie psy inne (dobrze znoszace zime) a za kase trzymac psy w hotelach... Taki pomysl mi tylko przyszedl do glowy. Zaraz zamiast przenoszenia tematow do Happy Endow bedziemy przenosic za TM... Obecnie mamy 2 psy w hotelu - Sevenka i Fuksa. Oba jak na razie nie rokuja na szybka adopcje. Ich hotelik to 1tys. Mysle, jak pomoc tym co siedza w schroniskach. Do hoteli? Ruda76 chcialabys sie podjac w razie co jakiegos psiaka w lodzkim hoteliku? Czy tamta kobieta zgodzilaby sie przyjac psa za 15zl jesli damy swoja karme? Musismy ruszyc pelna para z allegro. Rusze od przyszlego tyg. Musze ogarnac teraz zalegle nalepki. Quote
ruda76 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Doddy wiesz ,ze zawsze chętnie pomogę. Jutro zadzwonie i zapytam czy za 15,oo da radę tzn uproszę jesli bedzie trzeba. Mamy bękitną sukę do oddania. Tanga wrociła dzis do schronu Quote
modliszka84 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 to ja tu jeszcze zaprezentuje Dextera, bo wcześniej jakoś nie było okazji... Dexter ma ok 1,5 roku, ma cięte uszy i jest wykastrowany Quote
doddy Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Rozklejanie plakatow przynioslo efekty :) Zglosil sie wczoraj wlasciciel amstaffa z Krzyczek. Byl wczoraj w schronisku ale on nie poznal psa ani pies jego. W nocy nie mogl spac... Rano znowu zawital do schroniska by po widnemu go zobaczyc. I dopiero poznal swojego psa. Boss ozywil sie dopiero w domu i to na 100% Panstwa pies. Quote
invictus hilaritas Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 lo matko dobrze ze go wkoncu poznal :) i oby wiecej nie gubil psa :) Quote
Jenny19 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 w schronisku w Katowicach kolejny amstaff:placz:-a dokładniej to pani amstaffka..młodziutka koło 1.5 roku,chudziutka i wystraszona.Maciaszek napisała:"Widać, że miała ogromną ochotę podejść do kraty, ale się bała (w końcu podbiegła, liznęła mnie w rękę i uciekła...). Łagodna i spokojna. Jej numer 1044/07. Siedzi w boksie 807.". Więcej zdjęć suni na katowickim wątku strona 81. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75461&page=81 Quote
Tengusia Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 andzia69 napisał(a):mloda sunia i na dodatek w tych p.ych Katowicach:placz::placz::placz: hmm masz cos do katowic :mad: :evil_lol: a suni szkoda slicznuda taka :placz:ledwo udalo mi sie znalezc domek dla Zuzy, caly czas mysle jakby Abi wyciagnac to tu nastepna sierotka :shake: zalamac sie mozna :mdleje::wallbash: Quote
dzodzo Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 kobitki nie wiem czy wiecie o tym psie...w sobotę bylismy z niemcami w Gorzowie, wioząc im transport dobermanów, wypatrzyli tam takiego asta, nie wiem czy na dogo jest ktoś z Gorzowa i mógłby to potwierdzic i cos o nim więcej powiedzieć, taki ładny pies-to schronisko jest na takim zadupiu ze nie wiem czy tam w ogóle ktos zaglada: Quote
Recommended Posts