Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

ewatonieja napisał(a):
jak sobie przypomne tych debili z lodzi co brali rednosa z pabianic to mnie az...

Co się stało i czy dałaś do Czarnych Kwiatków?

doddy, kontaktował się z Tobą znowu ten gość, co dzwoni raz ze swojego, raz z kolegi telefonu i chce jakiegokolwiek amstaffa? bo jeśli nie rezygnował, to też bym go do Kwiatków zapodała :mad:

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Greven napisał(a):
Co się stało i czy dałaś do Czarnych Kwiatków?

A to kompletna porażka.
Gówniarzom się pieska groźnego zachciało, ściemniali że znają rase, że sobie poradzą, że to ze tamto :mad:
Dziewczyna kompletnie nad psem nie umiała zapanować. W końcu pod powodem rozstania i niszczenia w domu oddali go z powrotem do schronu. Pies nie wytrzymał stresu, presji, miał dziwne zachowania, raz podobno wystartował z zębami na pracownika i .... został uśpiony.

Aneta i Marcel - ale nie są juz razem. Mieszkali przy ul.Rzgowskiej w Łodzi.

Posted

doddy napisał(a):
Mamy 2 rodziny chetne na nasze psiaki.
Jedna z domkiem z ogrodem - chetna na 8-letniego Basterka.
Druga - mieszkanie w Lodzi - chetna na Jacusia.

Ktora z ciotek moglaby sprawdzic w Lodzi domki? Plissss

No ja juz tam podskoczę-ustalone

Posted

U nas w schronie jest taki gówniarz:

Straszny wiercipięta, młody, ma może z 5 miesięcy... Już wykazał sie niesympatycznymi zachoniami do psów, więc został odjajczony ;). Do ludzi raczej ok, ale to ewidentnie pies o silnym charakterze, nie dla każdego. Poza tym piękny- mocna budowa, kształtny łebek...
Chciałabym, żeby trafił dobrze.

Posted

ogłoszenie z forum bullterrierów:

"Zgłosiła się do mnie właścicielka Ancymona. Jej mąż, który był właścicielem psa i opiekunem zginął w wypadku. Właścicielka zmuszona przez tragedię została z małym dzieckiem, psem, dla którego nie ma czasu. Mieszka z teściami, którzy psa się boją. Pongo ( tak się wabi) jest niewybiegany, bo nikt nie ma dla niego czasu. Pies jest do adopcji od zaraz.
26 wrzesnia skończy 3 lata. Jest z rodowodem. jest łagodny, wychowany z dzieckiem. Wstawie zdjęcia jak tylko znajdę na płytach. Prosze tylko o poważne propozycje. Właścicielka odda go tylko w dobre ręce. jest z psem związana ale sytuacja jest taka a nie inna, zdecydowała się go oddac. Proszę o kontakt na priw. I o przekopiowanie tego postu na pomrańczowe forum.
Matką Ponga jest moja Ślinka, a ojcem Hugger Mugger Knucklehead."

http://www.forum.bullterrier.pl/viewtopic.php?p=93319#93319

Posted

doddy napisał(a):
A podobno byl chetny na szczylka?
A jest jeszcze ten rudy ast i suka pregowana?

Na Nane nie ma chetnych.

ja słyszałam,że mały poszedł do adopcji, rudy smutasek też...została tylko pręguska... - ulv a kiedy małego widziałaś?

Posted

Jak ostatnio byłam- we wtorek, to jeszcze był. Ulv była chyba kilka dni po mnie...
Poszedł ze mną, moją suką i dużym psem na spacer. Pięknie się bawił! Do psów absolutnie nie startuje! Jedynie troszkę się jeży, jak na niego się wydzierają.
A wykastrowany został dlatego, że do ludzi startował, kiedy przyszedł. Teraz to jest przemily psiaczek! Nie zauważyłam żadnych dziwnych zachowań- trochę się w tej klatce wycofuje, ale jak tylko wychodzi na spacerek to jest OK;)

Ważne: Ma baaaaaaaaaardzo dużo energii. Dopiero po pół godzinie szaleństw na trawce położył się na chwilkę.

Posted

andzia69 napisał(a):
Greven - ale tam w sumie niewiele pisze...jak ona reaguje na inne psy? ile ma lat? gdzie ona jest?

Jest w schronisku w Szczecinie.
Nie wiadomo ile ma lat. Nie wiadomo, jak reaguje na inne psy.
Wiadomo niestety jak reaguje na ludzi - i dlatego zostanie wkrótce uśpiona.

Jak reaguje na ludzi? Bezbrzeżnym przerażeniem. Które może przerodzić się w agresję. Ciasna klitka, wyprowadzanie na chwytaku...

andzia69 napisał(a):
nie no oczywiście - to najprościej, sk..e

Psychika tego psa jest w tragicznym stanie. Trzęsie się, kuli, zamiera w bezruchu... na mnie nie warczał, ale podobno na pracowników tak.

Posted

Sandra a jak tam stawianie kojcow u Ciebie? Wspominalas cos, ze 17 mialy stanac u Ciebie i zabralabys Ivanka.
A wogole co tam u rudzielca? Moze jakies nowe foto bedzie?

Posted

Cokolwiek ruszy się po 18-października.
Ivan-Seven ma się dobrze, dzisiaj oglądałam zdjęcia z jego biegania po ogrodzie... i pomyśleć, że to hotel za jedyne 400 zł :-o