mrowa23 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 znalazlam na forum shar-pei'ow (czy jak to tam sie pisze)ktos szukal niedawno tutaj stafforda http://www.sharpei-world.pl/viewtopic.php?t=2095 Quote
MonikaP Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 mrowa23 napisał(a):znalazlam na forum shar-pei'ow (czy jak to tam sie pisze)ktos szukal niedawno tutaj stafforda http://www.sharpei-world.pl/viewtopic.php?t=2095 Mrówa, co się dzieje z Lusią? Jak w nowym domu? Quote
mrowa23 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 MonikaP napisał(a):Mrówa, co się dzieje z Lusią? Jak w nowym domu? luska grzeje dupsko nad morzem o ile w ta pogode mozna grzac mialam pisac o niej na watku ale skleroza boli. rodzina jej nie odda bo zwyczajnie kocha luske i to ze wzajemnoscia po weekendzie majowym jade do nich w odwiedziny zobaczyc jak sobie wypoczela mordka :) grrrrr pisze po raz 2 tutaj i 3 na watku lusi...nie wiem co jest z dogo ale nie chce zapisywac niektorych moich postow... lusia grzeje dupsko nad morzem na wakacjach majowych i jak wroca z majowki to mam wpasc jeszcze zobaczyc co i jak czy nadal wsyztsko ok umowe oczywiscie podpisalismy stala bo lusia skradla ich serca i niema mowy o zadnym oddaniu jej :) Quote
majafaja Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 http://krakow.gumtree.pl/krakow/99/8339399.html piekna bullinka... :) Quote
basiagk Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Czy wiecie z jest z tą sunią bo jest chętny na DT Quote
lamia2 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 My się tylko ciociom przypominamy. Barry całe życie mieszkał w budzie - lato, zima, słońce, deszcz - on tylko odrobiny miłości potrzebuje. Quote
doddy Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Kopiuję: Witam! >>Kilka dni temu rozmawiałam z pracownikiem Waszej fundacji i dowiedziałm się>że mogę umieścić ogłoszenie na waszej stronie.Mam do oddania roczną Amstafkę>.Wzięłam psiaka ze schroniska w styczniu.Była tam około dwóch miesięcy .Jest>zdrową ,bardzo radosną i przyjacielsko nastawioną psiną.Ma nietypową>brazowo-stalową maść(po błękitnym rodzicu),ma biały krawacik i jedną>skarpetkę.Ma wszystkie niezbędne szczepienia.Ma na ciele drobne blizny i>prawdopodobnie przez poprzedniego właściciela była bita ponieważ bardzo się>boi nawet w zabawie jak się podniesie nad jej głową np.gazetę.Chciałabym>oddać ją do domu najlepiej z ogródkiem ponieważ bardzo lubi przebywać na>dworzu.Potrzebuje również dużo miłości i czułości.Decyzja o oddaniu jej nie>jest łatwa ale niestety zmieniły się moje plany i muszę wyjechać dlatego>szukam dla niej dobrego domu bo nie zasługuje drugi raz na schronisko.SPRAWA>JEST PILNA!Proszę o kontakt osoby zainteresowane pod numer 508 465 479>.Psiak mieszka w Łodzi. Quote
modliszka84 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 pamietacie pitbulke Kami z Pabianic? zajrzyjcie prosze :placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5181966#post5181966 wziela ja jakas kretynka, Kami znowu szuka domu. Quote
Gosia>>> Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 W Koszalinie jest dwuletni AST Jaro: Poza tym Heksa wróciła do schroniska: Quote
Greven Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Dziwna historia, jakbym znała już tego psa z dogo... Zajrzyjcie, proszę! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64002 (Jaro zaraz podeślę znajomemu, on szuka masywnego samca, może się spodoba) Quote
Ada-jeje Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ci ludzie to chyba siano zamiast mozgu maja, najpierw biora ze schroniska a po kilku miesiacach oddaja: bo wyjazd, alergia lub jeszcze inne bzdety. Zeby ich pogielo idiotow bezmyslnych! Quote
Greven Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 W moim wątku coraz lepsze "kwiatki" :angryy: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64002 Czy zagląda tu ktoś ze Szczecina? Quote
doddy Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ciotki znaleźliśmy dziś amstaffkę w Warszawie. Sunia ma ok. roku. Ma tatuaż w lewym uchu. Cyfry 6XXR. Nie podaję 2 cyferek, bo chciałabym mieć pewność że poda mi je prawowity właściciel. Sunia jest spokojna, trochę przestraszona. Lubi jeździć samochodem. Błąkała się po Centrum Handlowym PROMENADA przy ul. Ostrobramskiej. A tak wygląda: Tel do mnie: 0 501 797 018 Quote
Gosia>>> Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 basiagk napisał(a):Dlaczego Heksa wróciła???? Heksa wróciła z powodu alergii domowników:angryy: Quote
Sebagosia1 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ta sunia jest piękna i zadbana.Co z nią będzie jak właściciel się nie znajdzie? Quote
modliszka84 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Lamia, a moze Kami z Łodzi - bo "wlascicielka" wyjzezdza i psa chce oddac... Łakomy kasek dla rozmnazaczy, dom potrzebny na wczoraj... Warunek to sterylka. Quote
lamia2 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 modliszka84 napisał(a):Lamia, a moze Kami z Łodzi - bo "wlascicielka" wyjzezdza i psa chce oddac... Łakomy kasek dla rozmnazaczy, dom potrzebny na wczoraj... Warunek to sterylka. Modliszka podeślij mi wątek albo fotkę. Sterylkę mogę sama załatwić, gdyby Pan się upierał, że musi być przed adopcją wysterylizowana. jaka ona jest do ludzi i dlaczego ją oddają (demolka?). No i co z transportem? Quote
modliszka84 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 watek tutaj -> http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63516&highlight=kami sunia zostala adoptowala kilka miesiey temu z pabianickiego schroniska. Teraz sie dziewczynie przypomniało ze w wakacje wyjezsza. Sunie chce oddac. Ja ta sunie znam jeszcze ze schronu. To łagodna, wesoła suczka, zero agresji, pieszczoch. Na nieszczęście suka ma teraz cieczke (swoja pierwsza), a ta dziewczyna szuka jej domu... Wiadomo jak sie to moze skonczyc :shake: Dlatego nowy domek potrzebny od zaraz. Co do transportu - Łódź - Warszawa to niedaleko. Bedziemy szukac na forum, za koszty paliwa sama moge ja zawiezc. Quote
lamia2 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='modliszka84']watek tutaj -> http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63516&highlight=kami sunia zostala adoptowala kilka miesiey temu z pabianickiego schroniska. Teraz sie dziewczynie przypomniało ze w wakacje wyjezsza. Sunie chce oddac. Ja ta sunie znam jeszcze ze schronu. To łagodna, wesoła suczka, zero agresji, pieszczoch. Na nieszczęście suka ma teraz cieczke (swoja pierwsza), a ta dziewczyna szuka jej domu... Wiadomo jak sie to moze skonczyc :shake: Dlatego nowy domek potrzebny od zaraz. Co do transportu - Łódź - Warszawa to niedaleko. Bedziemy szukac na forum, za koszty paliwa sama moge ja zawiezc. No jasne, już ją pamiętam, jak mogłam zapomnieć, oczywiście już ją wysyłam :) Modliszka przesłałam Ci na PW maila od Pana. Może sam po sunie przyjechać, ale jest jeszcze podobno ktoś nią zainteresowany, czy możesz sprawdzić czy to jeszcze aktualne :) Quote
modliszka84 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Lamia - na 99% aktualne. Reszta wyjasniec na PW ;) Trzymam kciuki za powodzenie akcji. Quote
basiagk Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ada-jeje napisał(a):Czy ktos na tym watku moze dac mi info o suni z pierwszej strony ze schroniska w Tarnowie? Fotka nr 2. Wiek suni okolo 2 lat. Niestety nic nie wiadomo, z Tarnowa to tylko chyba jestem. Trzeba dzwonic do azylu i uzbroić się w cierpliwość bo lubią nie odbierac telefonu:mad: Quote
basiagk Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Kopiuję z niebieskiego forum: "Pilnie poszukujemy domu dla 4-letniego asta/pitta.Pies ma zostać uśpiony w czwartek z powodu agresji w stosunku do dziecka...chociaż ciężko powiedzieć czy psiak rzeczywiście jest agresywny czy po prostu właściciele wyolbrzymiają problem...niestety żadna inna opcja typu kastracja/szkolenie nie wchodzi w grę...właściciel nie jest nawet zainteresowany oddaniem/sprzedaniem psa..." Quote
Ada-jeje Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Bosze taka pieknosc nie moze byc uspiony, a kto ma prawo uspic zdrowego psa? Przeciez to nie zgodne z prawem. W jakiej miejscowosci jest psiak moze bysmy go ratowali przez szukanie DT lub jakis niedrogi hotelik na poczatek. basiagk jak znasz nr. tel. do tarnowskiego schronu to podaj mi na PW. Quote
Recommended Posts