mrowa23 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 jest dom dla bankiera dom na niego czeka juz i juz kocha psiaka tylko nie ma transportu...domek dla bankiera jest w rzeszowie a bankier jest w pabianicach.... pytam gdzie moge o transport bo moze akurat ktos ma w planach taka wycieczke... Quote
modliszka84 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='mrowa23']jest dom dla bankiera dom na niego czeka juz i juz kocha psiaka tylko nie ma transportu...domek dla bankiera jest w rzeszowie a bankier jest w pabianicach.... pytam gdzie moge o transport bo moze akurat ktos ma w planach taka wycieczke... mrowa wysłałam Ci maila :lol: kurcze ale masz tempo w znajdowaniu domków ! niesamowite :evil_lol: :rose: dla jasnosci bankier to ten: Quote
mrowa23 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 tak tak to ten pychol bedzie grzal tylek na kanapie :D tylko transport potrzebny.... a dane kochanyhc ramion bankiera wyslalam ci na maila :razz: Quote
Jagienka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 mrowa23 bravo!! się chłopakowi poszczęściło :loveu: przegladam strony i znalazłam takie cóś: W dobre rece przyjme mlodego staffika. posiadam juz jednego kundelka... Kontakt: Tarnów woj. małopolskie tel: /0-14/ 62 77777 lub 604992411 Quote
doddy Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Staffików na szczęście jeszcze do adopcji nie ma. To rasa mało spotykana w schroniskach. W hodowlach natomiast słono kosztuje i pewnie dlatego ktoś chetnie przygarnie ;) Quote
modliszka84 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Zbieramy na kasę na transport Bankiera! jesli do przyszłego weekendu nic sie nie znajdzie jest mozliwośc transpotu Bankiera ale potrzebna pomoc finansowa! Prosimy bardzo :multi: Quote
Jagienka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Czy ona ma w sobie coś z bull?? Asta została znaleziona w stanie skrajnego zagłodzenia z powybijanymi zębami. Ktoś ją bardzo skrzywdził, powyciągane sutki świadczą o częstym potomstwie. Pomimo tego wszytskiego jest bardzo ufna, serce człowieka zdobywa już w pierwszej chwili. Jest bardzo radosna i wylewna, najchętniej nie schodziłaby z ludzkich kolan. Nie sprawia żadnych problemów, w domu zostaje grzecznie, jest cichym psem... jakby jej nie było, tylko czasami popiskuje dopominając się o pieszczoty. Grzecznie jeździ samochodem, została wykąpana i odrobaczona, ma książeczkę zdrowia. Obecnie znajduje się w domku tymczasowym. Dom pilnie potrzebny, bo mała bardzo szybko się przywiązuje. tutaj jest jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34821 Quote
doddy Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ja bym powiedziała, że to słodki kudelek ;) A tak z dobrych bullkowych wieści to Falco jutro jedzie do nowego domku :multi: Tak więc pragnę ogłosić, że w Warszawie pod naszą opieką nie ma ani jednego amstaffa!!!!! Są tylko bullterriery. Chcielibyśmy ściągnąć do stolycy Śnieżynkę z Mielca na dobry początek :evil_lol: Quote
andzia69 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 doddy - czyli udało się :loveu::loveu::loveu: Jakbyś miała na oku jakiś transport dla astki/pitki z Elbląga to czeka na nią domek tymczasowy w Krakowie!! dobrzy ludzie - kombinujcie!!!! to ta sunia: Quote
doddy Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 U Agaty ten domek tymczasowy? Ja jak pisałam na astach mogę pomóc finansowo ;) Quote
andzia69 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Tak jest - u Agaty - pewnie tęski za Fizią:evil_lol: Quote
doddy Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Pittka nie mogłaby lepiej trafic, tym bardziej polecam sie wzgledem kosztów!!!! Potrzebne mi są jakies amstaffy do adopcji - macie cus? Dzis Falco był w TV i będzie to emitowane 3 razy... Jest szanasa ze ktos zadzwoni :diabloti: Quote
mrowa23 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 gratulacje z powodu falco:multi: w sprawie transportu elblag-krakow to z poznania bardzo czesto wyjezdzamoja kuzynka do kraka samochodem jedzie...w razie czego moglabym ja uprosic byle tylko astka byla bardzo grzeczna i bardzo lubila ludzi... Quote
andzia69 Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 mrowa - to świetnie i no tylko trzeba by było teraz transport do Poznania z Elbląga no i ew. jakiś tymczas gdyby nie udało się od razu.... pisać w transportowym, ze ew. do Poznania???? Quote
Rybc!a Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Hurra! ! Jak się cieszę. Sunia nie jest raczej agresywna, bo ja , będąc w schronisku wpychałam łapy do ich boksu jak najdalej mogłam , ona tylko patrzyła, ani trochę nie warknęła, czy cóś... Ale nie podchodzi do bramy. Jest zrezygnowana. Wiem, że to o niczym nie świadczy, no ale może wam pomoże? Ona strasznie musi się tam czuć. W pon. do schroniska jedzie kordonia po syjamkę, to poproszę ją o to by się więcej dowiedziała o suni. Quote
mrowa23 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 w razie czego pojade z kuzynka zeby sunie zawiezc i wroce pociagiem bo kuzynka na tydzien zostaje w kraku... Quote
Lulka Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 w Jozefowie za to obrodzilo w astowe :-( jest sunia demolka - raczej bez szans na adopcje ze wzgledu na agresje, jest łagodna sunia płowo-błekitna (czy jakos tak :evil_lol: ), jest sunia bez uszu - mieszanka ast plus DC lub CC, no i ostatnio doszedł pittbull (chyba-bo ja sie nie znam) tak wiec porazka :placz: są wątki astki mieszanki z CC lub DC i watek tej płowej, a demolka jest w tym watku pittbula fotek jeszcze nie mam :shake: Quote
andzia69 Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Czy to jest Demolka Jóżefowa???? Quote
doddy Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Tak, to ona. Przedstawiam aukcje na rzecz ratowania bullterrierów w potrzebie: Kalendarze: http://allegro.pl/item148783599_hit_kalendarz_bullterrier_bulterier_bullterier.html Pinsy: http://www.allegro.pl/item147890053_aukcja_charytatywna_na_bullowate_w_potrzebie.html Quote
Rybc!a Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 W schronisku mówili, że suczka z Elbląga jest łagodna , i niestara . W schronie od października. Quote
andzia69 Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 no proszę ładnie z Elbląga choć do Wa-wy - z Wa-wy mamy transport do Krakowa!!!!:-(:-(:-( Quote
doddy Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 SKAZANA NA ŚMIERĆ, BO JEST ZA DUŻA... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36186 Quote
Rybc!a Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 No i co Andziu? "Moja" Amstaffka nie przeżyje tej zimy. Quote
doddy Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 DOMEK CZEKA NA PSA Pod Warszawą jest domek dla samca asta. Jest to domek z ogrodem. Psy mieszkają w domu. Jest dziecko w wieku 10lat. Pies musi być łagodny do ludzi i suni amstaffki oraz musi być wykastrowany. Quote
zasadzkas Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 W Korabiewicach "nowiutki nabytek": Agrafka - młodziutka, radosna, żywiołowa i przyjazna sunia, ignoruje psy /w schornisku. Więcej fotek: http://dajmudom.pl/futro.php?id=1072 Został jeszcze do adopcji któryś z tych 3, nie rozróżniam ich, niestety: Axel: Ado: Redds: Więcej fotek i info: http://www.dajmudom.pl/str.php?dz=29 One mogą nie przeżyć zimy w schronisku. Korabieiwce są pod Warszawą ;) Quote
Recommended Posts