Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

jest dom dla bankiera dom na niego czeka juz i juz kocha psiaka tylko nie ma transportu...domek dla bankiera jest w rzeszowie a bankier jest w pabianicach.... pytam gdzie moge o transport bo moze akurat ktos ma w planach taka wycieczke...

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='mrowa23']jest dom dla bankiera dom na niego czeka juz i juz kocha psiaka tylko nie ma transportu...domek dla bankiera jest w rzeszowie a bankier jest w pabianicach.... pytam gdzie moge o transport bo moze akurat ktos ma w planach taka wycieczke...

mrowa wysłałam Ci maila :lol: kurcze ale masz tempo w znajdowaniu domków ! niesamowite :evil_lol: :rose:

dla jasnosci bankier to ten:

Posted

mrowa23 bravo!! się chłopakowi poszczęściło :loveu:
przegladam strony i znalazłam takie cóś:
W dobre rece przyjme mlodego staffika.
posiadam juz jednego kundelka...
Kontakt:
Tarnów woj. małopolskie
tel: /0-14/ 62 77777 lub 604992411

Posted

Staffików na szczęście jeszcze do adopcji nie ma. To rasa mało spotykana w schroniskach. W hodowlach natomiast słono kosztuje i pewnie dlatego ktoś chetnie przygarnie ;)

Posted

Czy ona ma w sobie coś z bull??
Asta została znaleziona w stanie skrajnego zagłodzenia z powybijanymi zębami. Ktoś ją bardzo skrzywdził, powyciągane sutki świadczą o częstym potomstwie. Pomimo tego wszytskiego jest bardzo ufna, serce człowieka zdobywa już w pierwszej chwili. Jest bardzo radosna i wylewna, najchętniej nie schodziłaby z ludzkich kolan. Nie sprawia żadnych problemów, w domu zostaje grzecznie, jest cichym psem... jakby jej nie było, tylko czasami popiskuje dopominając się o pieszczoty. Grzecznie jeździ samochodem, została wykąpana i odrobaczona, ma książeczkę zdrowia. Obecnie znajduje się w domku tymczasowym.
Dom pilnie potrzebny, bo mała bardzo szybko się przywiązuje.

tutaj jest jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34821

Posted

Ja bym powiedziała, że to słodki kudelek ;)

A tak z dobrych bullkowych wieści to Falco jutro jedzie do nowego domku :multi:
Tak więc pragnę ogłosić, że w Warszawie pod naszą opieką nie ma ani jednego amstaffa!!!!! Są tylko bullterriery.
Chcielibyśmy ściągnąć do stolycy Śnieżynkę z Mielca na dobry początek :evil_lol:

Posted

doddy - czyli udało się :loveu::loveu::loveu:

Jakbyś miała na oku jakiś transport dla astki/pitki z Elbląga to czeka na nią domek tymczasowy w Krakowie!!

dobrzy ludzie - kombinujcie!!!!

to ta sunia:

Posted

Pittka nie mogłaby lepiej trafic, tym bardziej polecam sie wzgledem kosztów!!!!

Potrzebne mi są jakies amstaffy do adopcji - macie cus?
Dzis Falco był w TV i będzie to emitowane 3 razy... Jest szanasa ze ktos zadzwoni :diabloti:

Posted

gratulacje z powodu falco:multi:
w sprawie transportu elblag-krakow to z poznania bardzo czesto wyjezdzamoja kuzynka do kraka samochodem jedzie...w razie czego moglabym ja uprosic byle tylko astka byla bardzo grzeczna i bardzo lubila ludzi...

Posted

mrowa - to świetnie i no tylko trzeba by było teraz transport do Poznania z Elbląga no i ew. jakiś tymczas gdyby nie udało się od razu....

pisać w transportowym, ze ew. do Poznania????

Posted

Hurra! ! Jak się cieszę. Sunia nie jest raczej agresywna, bo ja , będąc w schronisku wpychałam łapy do ich boksu jak najdalej mogłam , ona tylko patrzyła, ani trochę nie warknęła, czy cóś... Ale nie podchodzi do bramy. Jest zrezygnowana. Wiem, że to o niczym nie świadczy, no ale może wam pomoże? Ona strasznie musi się tam czuć. W pon. do schroniska jedzie kordonia po syjamkę, to poproszę ją o to by się więcej dowiedziała o suni.

Posted

w Jozefowie za to obrodzilo w astowe :-(
jest sunia demolka - raczej bez szans na adopcje ze wzgledu na agresje, jest łagodna sunia płowo-błekitna (czy jakos tak :evil_lol: ), jest sunia bez uszu - mieszanka ast plus DC lub CC, no i ostatnio doszedł pittbull (chyba-bo ja sie nie znam) tak wiec porazka :placz:

są wątki astki mieszanki z CC lub DC i watek tej płowej, a demolka jest w tym watku
pittbula fotek jeszcze nie mam :shake:

Posted

DOMEK CZEKA NA PSA

Pod Warszawą jest domek dla samca asta. Jest to domek z ogrodem. Psy mieszkają w domu. Jest dziecko w wieku 10lat.
Pies musi być łagodny do ludzi i suni amstaffki oraz musi być wykastrowany.