Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ten szary maluszek jest w schronie, a ten czarny gdzie przebywa?? Nie znalazłby się dla nich jakiś tymczas?? Szkoda takich dzieci na idiotów odwiedzających schroniska :-(

Posted

Koperek napisał(a):
Ten szary maluszek jest w schronie, a ten czarny gdzie przebywa?? Nie znalazłby się dla nich jakiś tymczas?? Szkoda takich dzieci na idiotów odwiedzających schroniska :-(

czarny tyż w schronie - czy to przytulisko...w Tarnobrzegu:-(

Posted

andzia69 napisał(a):
czarny tyż w schronie - czy to przytulisko...w Tarnobrzegu:-(

kurcze dla szczeniakow to chyba tymczasy powinny byc bez problemu:roll: szkoda, ze mam tak daleko.

Posted

Ruda, a przecież Ty będziesz w Krakowie w sobotę. Nie chcesz szczeniaczka na tymczasik?
Ja nie biorę bo już brakuje mi znajomych do wciskania im szczylków. Zresztą ja nie lubię wyadoptowywać szczeniaków. :diabloti:

Posted

doddy napisał(a):
Ruda, a przecież Ty będziesz w Krakowie w sobotę. Nie chcesz szczeniaczka na tymczasik?
Ja nie biorę bo już brakuje mi znajomych do wciskania im szczylków. Zresztą ja nie lubię wyadoptowywać szczeniaków. :diabloti:

a ja do adopcji się wogole nie nadaję:shake:
doddy proponuje złap za telefonik i zadzwon do moejo Tz:p

A tak serio to ona nie jest na DT? jest w schronie? :crazyeye:

Posted

tak na serio została odebrana przez dziewczyny z tarnobrzeskiego towarzystwa przyjaciół zwierząt....oni mają jakieś takie małe przytulisko czy cus na parę psiaków - jak mają przepełnienie to psy trafiają do Mielca...

Szkoda, że nie jedziesz jednak przez kielce...zrobiłam 2 śliczne urenki na kaskę:shake:

Kolejne biedy...tym razem z Mysłowic:

• odłowiony: 8.03.2008. przewieziony do schroniska w Mysłowicach

• odłowiona 17.04: suka amstaff - z terenu szkoły przy ul. Wandy. Przewieziona do schroniska w Mysłowicach.

tam nie ma chyba wolontariatu i ma to schonisko nie najlepszą opinię:-(

Posted

[quote name='Koperek']U nas od kilku dni siedzi amstaffka ze zniszczoną skórą- jakaś cholera się przyczepiła- jeszcze nie wiem, co to za choroba. Cycuchy powyciągane bardzo. Do psów agresor, a do ludzi też nie za bardzo miła- przynajmniej na razie. Mam foty- wstawię, jak będę miała chwilkę.

i jak ta sunieczka? co to za choroba?

[quote name='Tengusia']katowice
14. Pies. Ma ok 2-3 lata. Został znaleziony -był przywiązany do drzewa. W schronisku od 5.02.08. Jego numer to 179/08.

18. Suka. Ma 2,5 roku. Została oddana przez właściciela, który musiał wyjechać za granicę... W schronisku od 5.02.08. Jej numer to 182/08.

czy wiecie cos wiecej o tej suni? czy toleruje psy? dzieci? czy mieszkała w bloku?
a moze macie wiecej fotek....wydaje sie taka smutna i wystraszona :-(

Posted

Dziewczyna poszła do adopcji- pojęcia nie mam do kogo. Dokładniejszych info mogę się dowiedzieć, tylko najpierw muszę wyzdrowieć. Może nawet właściciel się zainteresował, ale to już gdybanie.

Posted

rufusowa napisał(a):
czy wiecie cos wiecej o tej suni? czy toleruje psy? dzieci? czy mieszkała w bloku?
a moze macie wiecej fotek....wydaje sie taka smutna i wystraszona :-(

slonce musialabys napisac do Maciaszek one ma najwiecej info na temat katowickich psiakow, zdaje mi sie ze ta sunia ma juz domek ale pewnosci nie mam ...

Posted

Tczew

''GOBI''- to jego prawdziwe imię. Ma ok. 2 lat. Jest bardzo przyjaznym i miłym psem.Został oddany przez właściciela, ponieważ na podwórku się wszystkiego bał, a w domu warczał na całą rodzine.Jednak jego zachowanie jest takie gdyż, był źle wychowany, sąsiedzi opowiedzieli że syn właściciela na podwórku szczuł psa na wszystkich.A w domu gdy wskakiłał na kanape, bali się go nawet zepchnąc.
Gobi przyzwyczajił się już do schroniska, nie trzęsie się.Na spacerach jest grzeczny.
Szukamy dla niego naprawde doświadczonego właściela, który da se z nim rade.Do zwierząt Gobi nic nie ma cieszy się do nich.Rzuca się przy jedzieniu!!!
Wykastrowany.

Wątek ogólny:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102822

Posted

Nie wiem czy był już wklejany:

numer: 2895
numer chip: -
imię: Omar
wielkość: srednia
rasa: mix amstaffa
data przyjęcia: 2007-08-03
przebywa w boksie: boks 28
opis: Amstafowaty psiak z wieloma bliznami na pyszczku. Musiał zaznać wile złego.

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=1865

numer: 959
numer chip: 953000000798074
imię: Aster
wielkość: srednia
rasa: mix amstaffa
data przyjęcia: 2007-10-31
przebywa w boksie: boks 35

http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=1732

Marlon
[SIZE=2][SIZE=2][SIZE=3] dorodny amstaff, wiek 2 lata. Został znaleziony w marcu 08r w pobliżu ul. Nurmiego. Jest bardzo przyjazny dla ludzi, spragniony zabaw i spacerów. Jako przedstawiciel rasy groźnej bywa niebezpieczny wobec innych psów. W schronisku został wykastrowany. Oczekuje na dojrzałych , energicznych Przyjaciół nie posiadających małych dzieci i ujawniających wiedzę na temat jego rasy. ...

[SIZE=2][SIZE=4]numer ewidencji
1299/08

Przebywa w schronisku w Warszawie na Paluchu
Bliższe informacje pod nr tel. 846-02-36
http://www.paluch.org.pl/pokazzwierze.php?numerek=496

Posted

Tengusia napisał(a):
slonce musialabys napisac do Maciaszek one ma najwiecej info na temat katowickich psiakow, zdaje mi sie ze ta sunia ma juz domek ale pewnosci nie mam ...

dziękuję Tengusia!
poczekam az maciaszkowa wejdzie na wątek i sama na nią looknie.... nie chcę robić zamieszania ani nadziei, bo domku dla niej nie mam :shake: tylko jakos nie mogłam przestać o niej myśleć...sobie wyobraziłam co mała musi przechodzić po tym jak stała się zbędnym przedmiotem :-(

Posted

Modliszka nie bardzo kojarze kogos na dogo z Myslowic ale w Katowicach jest juz sporo dziewczyn, ktore napewno podejma sie tego zadania, np. Tengusia, Amikat, Kako80, Maciaszek, BoUnty.

Posted

Wkleje kolejne... :(

Czarna sunia, boi się chodzić na smyczy. Bez niej jest wesoła i przyjacielska. Być może ktoś ją bił smyczą. Ma 3 lata, nr chip: 19461

Ten pies będzie dobrym stróżem, już z daleka obszczekał obcych. Nie wykazuje jednak agresji, jest raczej zaciekawiony tym, co dzieje się dookoła.

Przywieziony po zmarłym właścicielu. około 3-4 - letni pies, nie ma jeszcze chipa.

Ruda amstaffka, ma 3 lata. Łagodna i przyjacielska wobec ludzi, agresywna w stosunku do innych psów. Ma fatalnie obcięte uszki, dodatkowo (prawdopodobnie) poogryzane przez inne psy..

Śliczna 4-letnia sunia, siedzi w osobnym boksie. nr chip: 22262

HOTEL DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT W ŁODZI ul. Kosodrzewiny 56
92-411 Łódź
oraz filia pod Łodzią - Wojtyszki 18
Tel./fax: (42) 671 34 49
E-mail: [email protected]
www: www.przytulisko.info