Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

doddy napisał(a):
Ten staffik jak amstaff wygląda :evil_lol:

To może tylko na zdjęciu, ale na żywo to daaaaaaaleko mu do amstaffa- malutki jest (tylko ta tusza...:roll:). Nie ma rodowodu, ani tatuażu, więc wsio możliwe.

Posted

Natussiaa napisał(a):

Więcej informacji:
Bulek został przyprowadzony przez osobę, która ponoć nie była jego właścicielem,błąkał się od kilku dni po Świętochłowicach.Jest sam w boksie. Trudno cokolwiek powiedzieć o zachowaniu.
Piesek jest już zaszczepiony, weterynarz określił jego wiek na 3-4 lata. Podczas szczepienia zachowywał się spokojnie. W poniedziałek zostanie wykastrowany.

Posted

katowice
14. Pies. Ma ok 2-3 lata. Został znaleziony -był przywiązany do drzewa. W schronisku od 5.02.08. Jego numer to 179/08.

18. Suka. Ma 2,5 roku. Została oddana przez właściciela, który musiał wyjechać za granicę... W schronisku od 5.02.08. Jej numer to 182/08.

Posted

doddy napisał(a):
Ten staffik jak amstaff wygląda :evil_lol:

Dea, możesz napisać coś wiecej o psie? Jak trafil, ile ma lat, jaki stosunek do ludzi, psow.

Pies trafił do schronu w dziwnych okolicznościach - dwaj młodzi chłopcy podrzucili go komuś do ogrodu i zamknęli za sobą bramkę. Ten człowiek bał się i zadzwonił na policję. Ramzes jest wg pracownika schronu trochę "niepewny", ale nie wygląda mi na agresywnego. Dał do siebie podejść, pogłaskać się, mimo, że mnie nie znał. Psów i suk nie lubi, podobnie jak Kajtek (ten biały). Ma około 4 lat.

Posted

ostatnio na interi czytalam ze KOBIETA POGRYZŁA ASTA ALBO PITA .
[SIZE=2]Linka znalezc nie moge, ale podobno ast przeskoczyl ogrodzenie i zatakował labradora, wlascielka labka w obronie swojego psa pogryzła asta. Jak znajde link to wkleje.

edit, znalazłam http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,wid,9820589,wiadomosc.html?ticaid=15b10

:placz::placz::placz::placz::placz::placz:http://www.smog.pl/wideo/16359/pitbull_zaatakowal_wlascicieli/ :placz::placz::placz::placz: - jak ktos ma słabe nerwy niech nie ogląda
[SIZE=2]:placz:
[SIZE=2]

Posted

ciotki szukam pilnie watku o ascie, prazkowany, wlasciciel mu zmarl i byla cos mowa o uspieniu,,,nie moge tego znalezc nigdzie a grzebie juz z pol godziny. zdjecia jego byly w kojcu, mial cos ok 5 lat...

Posted

WROCŁAW

Dziecko- suczka (foty post 3566 dwie strony wcześniej) jest z interwencji (czyli znaleziona) z dn.29.03.08. Jej nr to 545/08. Ma teraz 7/8 msc. Jest PRZEFFANTASTYCZNA!:loveu: Siedzi w boksie z kilkumiesięcznymi (duuużo mniejszymi) pieskami i śpi razem z nimi.

:loveu::loveu:napiszcie mi coś o tej suczce ...proszę,chciałabym ja zaadoptować,zdaje sobie sprawie ze to piesek bullwowaty do ktorego trzeba mieć podejście i wiedzieć jak sie zachować w każdej sytuacji,ze trzeba mieć warunki dla takiego psiaka ja jeste4nm na to wszystko gotowa;)...proszę o kontakt pod numerem gg 11035465 bądź telefonicznie pod numerem 886 263 469...bardzo mi zależy chce jej pomoc :-(:-(:-(...pomozcie

Posted

Staffik z Wrocka został odebrany przez właściciela.
Dziecko- suczka zaadoptowana- fajnie trafiła- już ją dwa razy widziałam. Ludzie trochę bez doświadczenia, ale chcą z nią iść na szkolenie PT, więc chyba lepiej być nie mogło ;)

Posted

Kris
drobnej postury amstaff, wiek ok. 5 lat. W ub. roku został podrzucony pod schronisko Jest spokojny o refleksyjnej naturze. Przyjaźnie nastawiony do ludzi ale oczywiście wobec nieznajomych zachowuje ostrożny dystans .Zgodnie z cechami tej rasy , bywa agresywny wobec innych zwierząt, także psów. Czeka na odpowiedzialnych opiekunów nie posiadających małych dzieci. W schronisku został wykastrowany Przebywa w prawej części sektora III .
numer ewidencji
[SIZE=2][SIZE=4]1456/07,
Bliższe informacje pod nr tel. 846-02-36

[SIZE=2]Schronisko na Paluchu w Warszawie

Posted

i kolejny bullowaty niuniek w schronisku w okolicy Łodzi

[SIZE=5]PIES - młody, średniej wielkości o pięknym umaszczeniu (po prawej), boksero-astowaty pies, w średnim wieku (po lewej). Psy wykastrowane i zaczipowane.
Oczywiście ten z lewej

Posted

INFORMACJA dot podziału obowiązków w Fundacji AST.

W sprawach dotyczacych adopcji psów proszę kontaktować sie z Doddy . Tylko Ona decyduje o przyjeciu lub nie przyjeciu psa .
W kwestiach finansów , rozliczen itp jestem do dyspozycji natomiast kompletnie nie zajmuje sie adopcjami wiec telefonowanie do mnie w tej sprawie mija sie z celem.

Pozdrawiam,
Beata

Posted

doddy napisał(a):
Wysłałam dziewczynom z BWP.

Doddy - to wrzuc jeszcze dziewczynom temat, że u nas jest ok. 5-letni głodzony i trzymany w garażu boksio:-(

Pilne!!!!

Do oddania suka z rodowodem austriackim, ma niestety 10 lat - w tej chwili jest w Polsce, pan moze finansowo pomóc jeśli chodzi o pobyt jej tutaj do czasu znalezienia domu...suka wychowana z dziećmi i kotami, na małe psy na spacerze krzywo patrzy. Jest pręgowana z białymi znaczeniami - mam dostać jej zdjęcie:-( nie wiem czy coś się wymyśli...on nie chce jej oddawac do schroniska (tylko nasze wchodzi w grę, a wiecie jak u nas jest), ale nie ma wyjscia. Jest w Starachowicach