Myszu Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Cholerka w miniony piątek też nie było wspólnego spaceru i przytulania:placz::-(. Z Blackiem do hoteliku przyjechaliśmy tak późno, że już nie miałam siły na spacer, a nastrój też miałam parszywy:angryy:. W ten piątek przywiozę mu niespodziankę pod postacią babci M. :lol: Quote
ewikS Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Myszu a zrobisz wątek Blacka? Chciałabym wiedzieć co u tego pięknisia słychać... wiem, że jest po operacji ale niewiele więcej.. Quote
Myszu Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Wątek Blacka już gotowy podaje link www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101182 Quote
terra Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Gdzie znajdzie przystań ten piękny psiak? Quote
Myszu Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jutro już nic nie stanie na przeszkodzie i uściskam kochanego Pajutka. A w sobotę jak nic się nie wydarzy Pajutek pojedzie do wetów na EKG. Zaraz jak tylko będę znać wyniki to napisze. Quote
Myszu Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Wczoraj byłyśmy z Luizką z Pajutkiem u wetów miał robione ekg, serduszko jest poprostu stare, ma mieć robiony jeszcze rtg płuc. A to że ostatnio miał problemy z jedzeniem nawet bananków to wina jakiegoś stanu zapalnego stawów szczęki. Dostał zastrzyki był bardzo biedny, wyraził swoje niezadowolenie wylewając w gabinecie wodę z miseczki z której pił:evil_lol: Quote
Myszu Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Najnowsze informacje rtg będzie dzisiaj o 16, Pajutek nie najlepiej się czuje:-(. Czy znajdzie się człowiek o wielkim sercu, który choć na ostatnie chwile życia tego wspaniałego psa da mu prawdziwy dom:-(. Czy to wspaniałe psisko, które tak bardzo kocha ludzi odejdzie jak jego siostra w pustym, zimnym boksie? Quote
Klaudus__ Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Myszu napisał(a):Najnowsze informacje rtg będzie dzisiaj o 16, Pajutek nie najlepiej się czuje:-(. Czy znajdzie się człowiek o wielkim sercu, który choć na ostatnie chwile życia tego wspaniałego psa da mu prawdziwy dom:-(. Czy to wspaniałe psisko, które tak bardzo kocha ludzi odejdzie jak jego siostra w pustym, zimnym boksie? Tak sie stać nie może... Trzymaj się Przystojniaku ! Quote
terra Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Myszu napisał(a):. Czy to wspaniałe psisko, które tak bardzo kocha ludzi odejdzie jak jego siostra w pustym, zimnym boksie? Kiedy znajdzie się domek dla Pajutka! Quote
Myszu Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Info z wczoraj: Pajut ma 41 stopni dostaje pyralginę i inne leki. Rtg wykazał przesuniętą tchawicę, powiększone płuca i serce:-(. Ale nie ma chyba zmian nowotworowych. Ból szczęki jest spowodowany śliniankami. Jak ciotka mar.gajko się pojawi już będą najlepsze wiadmości. A tak wogóle cały hotelik jest chory jakiś paskudny wirus dopadł prawie wszystkie psiaki. trzymajcie kciuki za nie, a szczególnie za naszego Pajutka. Jak tylko coś będę więcej wiedzieć zaraz napiszę. Quote
terra Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Biedny, kochany psiak.:-( Trzymaj się malutki, będzie dobrze, musi być. Quote
Faro Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Dziś jest troszeńkę lepiej - spadła temperatura i Pajutek zjadł troszeńke namoczonej karmy (karmiłam go z ręki, by cokolwiek zjadł) . Ogólnie jest bardzo słabiutki , pucholek zapuchnięty z pewnością sprawia ogromny ból przy próbach jedzenia . Dostał rano czopek przeciwgorączkowi i przeciw bólowy- kochany staruszek. Musi się pozbierać....... Quote
Myszu Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Dzięki Faro za najświeższe informacje. Pajutek musi się pozbierać, przecież to dzielny facet i nie da się byle choróbsku:lol:. Quote
Polarna Legenda Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Pajutku,trzymam kciuki za Twoje zdrówko. Quote
terra Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Jak dzisiaj czuje się Pajutek? Jest lepiej? Quote
szprotka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 I co u Pajutka? Jak się czuje? Żal mi go, tak chciałabym żeby znalazł domek. Sama rozważałam taką możliwość ale mam bardzo dominującego malamutka,absolutnie nie tolerującego innych samców. Quote
Myszu Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Pajucik troszkę lepiej apetyt wrócił ale nadal ze względu na ślinianki i "zawiasy" je namoczoną karmę. Wczoraj kupa ok i humorek też lepszy. Takie mam info od ciotek ja niestety przez dłuższy czas nie będę widzieć mojego maleństwa:placz::placz:. Quote
terra Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 To całe szczęście, że już z nim lepiej. Kochany Pajutek potrzebuje domu. Quote
mar.gajko Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Wczoraj od trzech tygodni pierwszy raz byłam w hotelu. I niech mi nikt nie mówi, że psom wszytsko jedno. Paju, jak weszłam do kojca, nie rwał się, nie przepychał, tylko jak kucnęłąm włożył mi łeb pod pachę i tak siedział, potem mnie wywąchał i dalej się przytulił. Byliśmy na spacerku. Nie jest zapuchnięty, rusza się trochę bardziej ociężale niż zwykle, ale truchtał i się uśmiechał. Potem zjedliśmy karmę rozmoczoną, ale juz większość sam z miseczki, resztke z "zakamarków" musiałm mu dać z ręki. mam nadzieję, że to jeszcze nie początek końca. A tylko chwilowa niedyspozycja. Dzięki bogu, że EKG w normie, i na RTG płuc nie ma zmian nowotworowych. Quote
Myszu Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 mar.gajko napisał(a): mam nadzieję, że to jeszcze nie początek końca. A tylko chwilowa niedyspozycja. Mariolku oczywiście, że to tylko przejściowa niedyspozycja i być inaczej nie może, nawet nie próbuj myśleć inaczej:mad:;). Uściski dla Pajutka Quote
terra Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Jak dzisiaj czuje się Pajutek? Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. Quote
Myszu Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Pajut już lepszy, nadal je rozmoczoną karmę ale pyszczek już nie jest spuchnięty. Quote
terra Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 To dobrze, że następuje poprawa. Zdrowiej Pajutku! Quote
Recommended Posts