mar.gajko Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Jemu zima jako tako nie szkodzi. Budkę ma ocieploną styropiankiem, futro ma że ho, ho. Ale to może jego ostatnia i tak bym chciała, żeby spędził ją w domku, przy ludziach. Nie sam przez 3/4 doby w kojcu. Quote
szprotka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Dlaczego ostatnia zima? Ile ma lat Pajutek? Quote
mar.gajko Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Paju ma 14-15 lat. Jego siostra Saba['] umarła tej wiosny. Quote
Faro Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Pajutku - szykuj się na wspólny spacerek z Sanderką . "Twoja dziewczyna" wkrótce wraca "na swoje" (czyli do hotelu) Quote
ewikS Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 mam nadzieję, że znajdzie sie domek dla niego :) zakochałam się w malamutach rok temu gdy do naszego domu trafiła malutka mamutka i wywróciła wszystko do góry nogami :) trzymamy kciuki! Quote
Myszu Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Dawno nikt tu nie zaglądał, ja niestety przegrałam walkę z wirusem i już całe wieki nie widziałam mojego słodkiego maleństwa. Ale jutro zaraz z rana melduję się u Pajutka oczywiście z siatką pełną owoców:lol:. Quote
Polarna Legenda Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Myszu,wymiziaj od nas Pajutka. I co ztym domkiem dla niego?? Quote
Myszu Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Jutro będzie wymiziany:lol:. Niestety nic na razie nie wiem o domku. Quote
mar.gajko Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 EwikS, sorry za brak odpowiedzi i na pw i tu, ale przez ostatnei dwa tygodnie byłąm "beznetowa". Paju jest kochanym starszym psiakiem. Zgadza się z psami. Jedynym źródłem konfliktu jest miska. Karmienie osobno. Jest w hotelu pod Wieliczką. Chodzi 2 razy dziennie na spacery. Cóż o nim można pwoedzieć? Jest kochany, uczuciowy, i ... stary. Dałabym sobie rękę uciąć, żeby znalazł dom - bo to jego ostatnie lata (żeby nei powiedzieć rok). Ale dom normalny, w mieszkaniu - domu; nei na kojcu, nie w budzie. Z ciepełkiem i dobrym jedzieniem, weterynarzem i zrozumieniem. Zeby już nikt go nie lał i nie katował; żeby był bezpieczny i kochany. Quote
mar.gajko Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Zobowiązuję ciotkę Myszu do info. o najukochańszym Pajuciczku. Quote
Myszu Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ciotka Myszu melduje się posłusznie. Pajucik wesoły, bryka po śnieżku,apetycik dopisuje tylko ostatnimi czasy pokaszluje co bardzo martwi Cioteczki:-(. Będę u niego w sobotę niestety nie będzie pewnie czasu na spacerek zostały nam jeszcze dwie budy i koniecznie musimy je zrobić ale na mizianie napewno znajdziemy czas:lol:. Quote
ewikS Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 a jeśli będę rano w sobotę to mogę wyprowadzić Pajucika? Będzie chciał ze mną iść? Quote
Myszu Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 ewikS rozmawiałam z dziewczynami i mar.gajko stwierdziła, że nie ma problemu ze spacerkiem. Ja będę jutro od rana (tzn. gdzieś od około 11 pewnie do jakieś 16) w hoteliku. Więc jeżeli masz nadal ochotę wybrać się na spacerek z naszym kochanym Pajucikiem to zapraszam. Quote
ewikS Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 będę wcześniej bo ok 9 ale pewnie się spotkamy... :) Quote
ewikS Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 A jednak udało mi się wyjść na spacer z Pajutkiem- niedługi spacer bo zaraz za bramką Pajut stwierdził, że właściwie to mnie nie zna i nie wie gdzie idziemy więc zrobił "w tył zwrot" i wróciliśmy... :) Quote
masienka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Kurcze... ale on pieknie wyglada :) wcale nie jak dziadzius i do tego na jego milosc trzeba sobie zasluzyc ;) przeciez nie mozna z pierwszym lepszym ludziem na spacery chodzic ;) chyba w ten sposob zacheca do czestszych odwiedzin sprytna bestyjka Quote
Myszu Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Pajutek bardzo dziękuje za odwiedziny i spacerek:lol:. Quote
Polarna Legenda Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Jaki on śliczny:iloveyou:.Wcale nie wyglada jak staruszek. Quote
Hala Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Jaki on duzy wyglada na tej focie... :crazyeye: Fiu fiu.... Quote
Myszu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Pajutek to baaaaaaaaaaaardzo kochany psiaczek:loveu:. Jeżeli chodzi o jego wielkość to wśród malamutów uchodzi za przeciętnego wzrostu:lol:, ale serce ma ogromne i gotowe na pokochanie człowieka, który zabierze go z zimnego i smutnego boksu do domu pełnego ciepła i miłości. Quote
Myszu Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Już nie mogę się doczekać piątku żebym mogła przytulić ten piękny, ufny łepek. W ostatnim tygodniu nie było czasu na wspólny spacer:-(. Quote
Recommended Posts