Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jemu zima jako tako nie szkodzi. Budkę ma ocieploną styropiankiem, futro ma że ho, ho. Ale to może jego ostatnia i tak bym chciała, żeby spędził ją w domku, przy ludziach. Nie sam przez 3/4 doby w kojcu.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam nadzieję, że znajdzie sie domek dla niego :) zakochałam się w malamutach rok temu gdy do naszego domu trafiła malutka mamutka i wywróciła wszystko do góry nogami :) trzymamy kciuki!

Posted

Dawno nikt tu nie zaglądał, ja niestety przegrałam walkę z wirusem i już całe wieki nie widziałam mojego słodkiego maleństwa. Ale jutro zaraz z rana melduję się u Pajutka oczywiście z siatką pełną owoców:lol:.

Posted

EwikS, sorry za brak odpowiedzi i na pw i tu, ale przez ostatnei dwa tygodnie byłąm "beznetowa".
Paju jest kochanym starszym psiakiem. Zgadza się z psami. Jedynym źródłem konfliktu jest miska. Karmienie osobno.
Jest w hotelu pod Wieliczką. Chodzi 2 razy dziennie na spacery. Cóż o nim można pwoedzieć? Jest kochany, uczuciowy, i ... stary. Dałabym sobie rękę uciąć, żeby znalazł dom - bo to jego ostatnie lata (żeby nei powiedzieć rok). Ale dom normalny, w mieszkaniu - domu; nei na kojcu, nie w budzie. Z ciepełkiem i dobrym jedzieniem, weterynarzem i zrozumieniem. Zeby już nikt go nie lał i nie katował; żeby był bezpieczny i kochany.

• 2 weeks later...
Posted

Ciotka Myszu melduje się posłusznie. Pajucik wesoły, bryka po śnieżku,apetycik dopisuje tylko ostatnimi czasy pokaszluje co bardzo martwi Cioteczki:-(.
Będę u niego w sobotę niestety nie będzie pewnie czasu na spacerek zostały nam jeszcze dwie budy i koniecznie musimy je zrobić ale na mizianie napewno znajdziemy czas:lol:.

Posted

ewikS rozmawiałam z dziewczynami i mar.gajko stwierdziła, że nie ma problemu ze spacerkiem. Ja będę jutro od rana (tzn. gdzieś od około 11 pewnie do jakieś 16) w hoteliku. Więc jeżeli masz nadal ochotę wybrać się na spacerek z naszym kochanym Pajucikiem to zapraszam.

Posted

A jednak udało mi się wyjść na spacer z Pajutkiem- niedługi spacer bo zaraz za bramką Pajut stwierdził, że właściwie to mnie nie zna i nie wie gdzie idziemy więc zrobił "w tył zwrot" i wróciliśmy... :)

Posted

Kurcze... ale on pieknie wyglada :) wcale nie jak dziadzius
i do tego na jego milosc trzeba sobie zasluzyc ;) przeciez nie mozna z pierwszym lepszym ludziem na spacery chodzic ;)
chyba w ten sposob zacheca do czestszych odwiedzin sprytna bestyjka

Posted

Pajutek to baaaaaaaaaaaardzo kochany psiaczek:loveu:. Jeżeli chodzi o jego wielkość to wśród malamutów uchodzi za przeciętnego wzrostu:lol:, ale serce ma ogromne i gotowe na pokochanie człowieka, który zabierze go z zimnego i smutnego boksu do domu pełnego ciepła i miłości.