Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyjmę każdą dobrą radę. Bardzo kocham tego psa. I chcę aby ON mial najlepiej. On jest starym psem, to pewnie jego ostatnia zima. Czy lepszy kojec w hotelu ze mną, czy domek w cieple beze mnie? Mnie widzi dwie godziny wieczorem, tam miłaby ludzi rano,, w południe, wiczorem...

Posted

Jak ta dziewczyna wróci do Polski to myślę że sam Pajut zadecyduje czy mu pasuje czy nie. Myślę że swoim zachowaniem da znać czy ją pokocha czy nie:loveu: .
Życzę Pajutkowi jeszcze wielu długich lat życia ale jest to już stary pies i chyba faktycznie lepiej by mu było przechodzić za TM wśród kochających go ludzi niż sam w pustym boksie:-( . Oby tylko ta osoba nie rozmyśliła się i dała naszemu kochasiowi wspaniały domek:loveu: a może to przedłuży mu życie - oby.

Posted

mar.gajko napisał(a):
Przyjmę każdą dobrą radę. Bardzo kocham tego psa. I chcę aby ON mial najlepiej. On jest starym psem, to pewnie jego ostatnia zima. Czy lepszy kojec w hotelu ze mną, czy domek w cieple beze mnie? Mnie widzi dwie godziny wieczorem, tam miłaby ludzi rano,, w południe, wiczorem...

Chyba jednak to drugie...

• 2 weeks later...
Posted

Co to nikt nie zagląda do Pajutka:mad:.
U niego wszystko ok w piątek byłam z nim na spacerku szliśmy sobie powoli, przytulaliśmy się, wcześniej zjadł bananka i jabłuszko:lol:. Pajutek słodziutki jak zawsze:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Zdjęcia może porobiła Myszka; jak tak to wstawi.
Domek na razie zarabia w Anglii, ma wrócić pod koniec września, wtedy będziemy wiedzieć czy aktualne.
Paju jest kochany, przytula się, trącha nochalkiem, daje buziaki. Apetycik mamy. Jest jego ulubiony sezon - jabłkowy. Sztuką jest dociągnięcie Pańci na spacerku pod jabłonkę, i zeżarcie jabłuszka, takiego prosto z ziemi. Pyszności to jest.

Posted

Relacja po wizycie u Paja: tak nam się super szło na spacerek w we wspaniałym towarzystwie cioteczki Faro i jej Sanderki, że tak długo nas nie było, że wstyd się przyznać inne cioteczki musiały iść z Gralkiem na spacerek. Ale spacer był wspaniały spotkaliśmy ukochaną krowę i dwie owieczki więc Pajutek mógł się popisać zdolnościami wokalnymi:evil_lol:. Apetycik dopisuje wszystko jest OK:loveu:

Posted

Polarna Legenda napisał(a):
Pajutku,myślimy o Tobie...Kiedy wreszcie zamieszkasz we własnym domku?:shake:

Czekamy na powrót Asi i Pawła i ich decyzję. Zbliża się koniec września czyli lada dzień...

Dodam, że ja gwarantuję: karmę dla Paja; ciasteczka Eukanuby (nagródki); opłacanie wszelkich wizyt weterynaryjnych i leków i ew. zabiegów; jeżeli chodzi o materialne rzeczy ja pokryję wszytsko.

Posted

Myszu napisał(a):
Trzymamy kciuki:lol: za domek dla słodziucha. A w piątek będzie dostawa owocków.

Ciociu Myszo; gdyby nie Ty nasz biedny Paju byłby zdany na moją sklerotyczną głowe, co skutkowałoby brakiem owocków, średnio co drugi dzień!!!!
A on tak je uwielbia!!

Posted

Jejku co tu się dzieje nikt nie zagląda do Pajutka:-(. Ciotki nie dobre już go nie kochają:placz:. A on taki słodziuch jak pisałam na wątku Grallka byliśmy liczną grupą na wspaniałym spacerku w sumie psów i ludzi 8 sztuk (Pajut, Grall, Sabonka i Sanderka). Żebyście widzieli zaskoczenie przejeżdżających ludzi mijają jednego psa a tu za chwilke drugi, trzeci i czwarty heheheheheheheheh:evil_lol: ale mieliśmy ubaw.
Pajutek w dobrej formie, apetycik dopisuje:loveu:

Posted

A tak wogóle to wczoraj dostąpiłam ogromnego zaszczytu pierwszy raz odkąd przyjeżdżam do hoteliku Pajutek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
obdarował mnie słodki całuskiem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::sweetCyb::klacz::Cool!:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...