mar.gajko Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Przyjmę każdą dobrą radę. Bardzo kocham tego psa. I chcę aby ON mial najlepiej. On jest starym psem, to pewnie jego ostatnia zima. Czy lepszy kojec w hotelu ze mną, czy domek w cieple beze mnie? Mnie widzi dwie godziny wieczorem, tam miłaby ludzi rano,, w południe, wiczorem... Quote
Myszu Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Jak ta dziewczyna wróci do Polski to myślę że sam Pajut zadecyduje czy mu pasuje czy nie. Myślę że swoim zachowaniem da znać czy ją pokocha czy nie:loveu: . Życzę Pajutkowi jeszcze wielu długich lat życia ale jest to już stary pies i chyba faktycznie lepiej by mu było przechodzić za TM wśród kochających go ludzi niż sam w pustym boksie:-( . Oby tylko ta osoba nie rozmyśliła się i dała naszemu kochasiowi wspaniały domek:loveu: a może to przedłuży mu życie - oby. Quote
Polarna Legenda Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 mar.gajko napisał(a):Przyjmę każdą dobrą radę. Bardzo kocham tego psa. I chcę aby ON mial najlepiej. On jest starym psem, to pewnie jego ostatnia zima. Czy lepszy kojec w hotelu ze mną, czy domek w cieple beze mnie? Mnie widzi dwie godziny wieczorem, tam miłaby ludzi rano,, w południe, wiczorem... Chyba jednak to drugie... Quote
Myszu Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Co to nikt nie zagląda do Pajutka:mad:. U niego wszystko ok w piątek byłam z nim na spacerku szliśmy sobie powoli, przytulaliśmy się, wcześniej zjadł bananka i jabłuszko:lol:. Pajutek słodziutki jak zawsze:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
masienka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 :razz: i jak to tak? Jak mozna tak bez zdjec snieznego nochala?:shake: Quote
Polarna Legenda Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 No własnie,będą nowe fotki? A co z domkiem dla Pajutka?Aktualne?? Quote
mar.gajko Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Zdjęcia może porobiła Myszka; jak tak to wstawi. Domek na razie zarabia w Anglii, ma wrócić pod koniec września, wtedy będziemy wiedzieć czy aktualne. Paju jest kochany, przytula się, trącha nochalkiem, daje buziaki. Apetycik mamy. Jest jego ulubiony sezon - jabłkowy. Sztuką jest dociągnięcie Pańci na spacerku pod jabłonkę, i zeżarcie jabłuszka, takiego prosto z ziemi. Pyszności to jest. Quote
Polarna Legenda Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 A Paju ma ogłoszenia?Może ktos go zauważy i weżmie pod swój dach.Wiem że to nie łatwe bo piesek już nie młody ale szansa zawsze istnieje. Moze ktos by mu banerek zrobił?Ja niestety niekumata jestem jeśli chodzi o te sprawy. Quote
Myszu Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Relacja po wizycie u Paja: tak nam się super szło na spacerek w we wspaniałym towarzystwie cioteczki Faro i jej Sanderki, że tak długo nas nie było, że wstyd się przyznać inne cioteczki musiały iść z Gralkiem na spacerek. Ale spacer był wspaniały spotkaliśmy ukochaną krowę i dwie owieczki więc Pajutek mógł się popisać zdolnościami wokalnymi:evil_lol:. Apetycik dopisuje wszystko jest OK:loveu: Quote
Polarna Legenda Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Pajutku,myślimy o Tobie...Kiedy wreszcie zamieszkasz we własnym domku?:shake: Quote
mar.gajko Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Polarna Legenda napisał(a):Pajutku,myślimy o Tobie...Kiedy wreszcie zamieszkasz we własnym domku?:shake: Czekamy na powrót Asi i Pawła i ich decyzję. Zbliża się koniec września czyli lada dzień... Dodam, że ja gwarantuję: karmę dla Paja; ciasteczka Eukanuby (nagródki); opłacanie wszelkich wizyt weterynaryjnych i leków i ew. zabiegów; jeżeli chodzi o materialne rzeczy ja pokryję wszytsko. Quote
Myszu Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Trzymamy kciuki:lol: za domek dla słodziucha. A w piątek będzie dostawa owocków. Quote
mar.gajko Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Myszu napisał(a):Trzymamy kciuki:lol: za domek dla słodziucha. A w piątek będzie dostawa owocków. Ciociu Myszo; gdyby nie Ty nasz biedny Paju byłby zdany na moją sklerotyczną głowe, co skutkowałoby brakiem owocków, średnio co drugi dzień!!!! A on tak je uwielbia!! Quote
Myszu Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dostawa owocków to dla mnie ogromna przyjemność:loveu:. Quote
Myszu Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Jejku co tu się dzieje nikt nie zagląda do Pajutka:-(. Ciotki nie dobre już go nie kochają:placz:. A on taki słodziuch jak pisałam na wątku Grallka byliśmy liczną grupą na wspaniałym spacerku w sumie psów i ludzi 8 sztuk (Pajut, Grall, Sabonka i Sanderka). Żebyście widzieli zaskoczenie przejeżdżających ludzi mijają jednego psa a tu za chwilke drugi, trzeci i czwarty heheheheheheheheh:evil_lol: ale mieliśmy ubaw. Pajutek w dobrej formie, apetycik dopisuje:loveu: Quote
Myszu Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 A tak wogóle to wczoraj dostąpiłam ogromnego zaszczytu pierwszy raz odkąd przyjeżdżam do hoteliku Pajutek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: obdarował mnie słodki całuskiem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::sweetCyb::klacz::Cool!: Quote
Polarna Legenda Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Zaglądam często i czekam niecierpliwie na wieści co z domkiem dla Pajutka. Quote
mar.gajko Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 No ja też czekam. Na jakiekolwiek wieści czy domek wrócił z Anglii czy nie. Quote
masienka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ja rowniez. domku, domku , pajutkowy domku odezwij sie wreszcie. Quote
szprotka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 I co słychać u Pajutka? Strasznie rzadkie te wieści o miśku. Quote
darunia-puma Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 podnosze chłopca i czekamy na domek dla naszego aniołka oby byl jeszcze przed zima... Quote
Recommended Posts