Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przedstawiem finanse :)

nowe wpłaty:

milicia15 5 zł. 6.04
Emilia K. (kw i mar) 60 zł. 7.04
Kas999(kw) 10 zł. 7.04
wapiszon 30 zł. 7.04 (kw)
kaczadupka 10 zł. 12.04 (kw)
gochadrozdek 20 zł. (kw) 12.04

czyli:

w sumie: 1585 zł. - 400 zł. - 230 zł. - 400 zł. = 555 zł.

wystarczy :multi: :) na dniach płacę 400 zł. Markowi.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wieści... :)

Kąsek przyjechał do nas z silnymi stanami lekowymi przed ludźmi. Przez to, że nie wychodził z budy nabawił się zesztywnienia stawów , mięśni i ścięgien w obrębię miednicy, kolana i stóp.

Powoli dochodzi do siebie, polubiliśmy się, na mój widok okazuje radość, wybiega z kojca by się ze mną przywitać, zaczyna poruszać się kłusem,.

Początkowo bał się wyjść z kojca, teraz biega po całym ogrodzie . Pozwala się głaskać, je z ręki, ma jeszcze problemy z chodzeniem za smyczy bu kojarzy mu się to z wyciąganiem z budy. Myślę, że powoli i tego leku sie pozbędzie. na to potrzeba więcej czasu. Z dnia na dzień jest coraz lepiej.

Kąsek był w bardzo złym stanie psychicznym. To cud, że ten pies jeszcze zaufał ludziom.

[SIZE=2]ale fajnie :) ...pewnie tam jeszcze posiedzi, ale zgadzam się z tym, że to cud że ten pies jeszcze ufa... jak go zobaczyłam tego dnia co go zabieraliśmy to pomyślałam, że być może nic z tego nie będzie...

Posted

Kąsek musi jeszcze popracować nad psychiką. Chodzenie na smyczy, ufność do ludzi. Myślę, że jeszcze miesiąc i powinno być dobrze.

Posted

Zdjęcie Kąska ze zbliżeniem na pycholek z widokiem ciałka w tle, przygnębiające...Dobrze,że jest znacząca poprawa w jego zachowaniu i wyglądzie.To zasługa wspaniałych ludzi, którzy nie pozwolili mu zginąć!

Posted

Witam, w załączeniu przesyłam zdjęcia Kąska. Już można szukać domu dla Kąska. nowego opiekuna czeka jeszcze sporo pracy, ale najważniejsze jest zdobycie zaufania Kąska.