Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pierwsze krótkie wieści o Kąsku :)

Kąsek z początku szczekał i warczał jak wchodziłem do jego kojca. Teraz powoli się do mnie przyzwyczaja. Z uwagi na jego wiek musimy robić to stopniowo.
On musi zaakceptować mnie i nabrać zaufania do ludzi. Na razie jest dobrze. Wszystko idzie w dobrym kierunku.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochani wszyscy jesteście :) a Ty malibo to w ogóle :) dzięki!

ja też się cieszę, szczególnie że Marek nie napisał mi jeszcze nic w stylu "co Ty mi tu przywiozłaś, zabieraj to!" ;) bo się pieni, kąsa i szczerzy - także chyba jest obiecująco :)

Posted

Ermmm - nie widze na 1 stronie deklaracji zaznaczonej jako wplaconej swojej stalej ktora wplacilam na marzec (25zl kolo 1 marca, z konta Nikusia) - czy ktos moze sprawdzic? Bo nie lubie wychodzic na osobe nieslowna...Hmmmmmm

dzieki

Posted

aj nie mam :(

pan mi tylko napisał, że nie dostał kasy za Pita i w ogóle zrobił mi awanturę...
a sam nie przysłał wieści o psach ani zdjęć jak obiecywał :(

także tu jest minus...

tez wpłaty muszą być z góry w terminie inaczej Pan Marek wywiezie psy do schroniska... ja to rozumiem, że on musi mieć zapłacone i że łatwo się przejechać, ale... no nabawiłam się dzis stresu ogromnego :/

szczególnie, że z kasą u oby psów słabo :(:(:(

Posted

mru napisał(a):
wpłaty muszą być z góry w terminie inaczej Pan Marek wywiezie psy do schroniska...

Zartujesz chyba? Wszedzie gdzie nie zajrze placi sie "z dolu" a nie z gory.....

Ile tam psow "mamy"? W tym konkretnym miejscu - i gdzie to jest?

BO ja sie ostatnio troche gubie.....nadrabiam ile moge na Dogo ale z czasem coraz gorzej :(

I szlag by to ze moje marne 25 zl na marzec poszlo na konto VIva - mam nadzieje ze zostanie odzyskane.....taki dolek finansowy i jeszcze to :(

Kasek, tak mi przykro ze nic wiecej Ci chlopak nie moge pomoc :(