Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super pomysł z tym kojcem, a gdzie by był? Mam nadzieję że się załapię na szkolenie bo moim gadzinom by się przydało :cool3: Młodsza ostatnio chciała na malutkie kaczuszki zapolować :mad:

Posted

mam wieści i zrobię dziś podliczenie - dajcie mi chwilę :)
tak, emi to Ty emigrantko, ale jasne, bede pisała pełnym nickiem z uwzględnieniem dużych liter

a teraz foty :)

Posted

nowe wpłaty:

Lazy 10 zł. 20.o5
AniaGucio 10 zł. 27.o5
sleepingbyday 5 zł. 27.o5
Israel 10 zl. 31.o5

razem 1880 zł.

WYDATKI:
hotel w Konstancinie 400 zł. (od 11 lutego do 13 marca)
transport do Bogatyni 230 zł.
hotel w Bogatyni (płatny z góry) 400 zł. (3 miesiące: od 13 marca do 13 czerwca)

w sumie: 1880 zł. - 400 zł. - 230 zł. - 400 zł. - 400 zł. - 400 zł. = 50 zł.

Posted

13 czerwca odbieramy od Marka Pita i Kąska od 13 marca miesięczny koszt utrzymania psiaków wyniesie nas tylko po 100 zł.! Boksy już prawie stoją i do 13 marca stać będą budy są, obie dostaliśmy jedną załatwiła nam kochana golf

Pit i Kąsek wracają, będą blisko

Pit ma na koncie 655 zł. - za to pokryjemy koszt transportu obu psiaków, bo Kąsek niestety ma tylko 50 zł.

czyli od czerwca jesteście wolni od wpłat bardzo Wam dziękuję!

byliście kochani i wytrwali i wierzyliście w Kąska :) Wam zawdzięcza życie! Teraz rozpoczyna swoje nowe własne i szuka domu!!!!! :multi:

Posted

nawet nie tymczas, tylko po rostu u zaprzyjaznionych ludzi boksy na działce :) boksy sami kupujemy z kasy zarobionej na bazarku szkoleniowym :)

Posted

Ale super wiadomość :multi::multi::multi: baaaaarrrrrrdzo się cieszę, za czerwiec już wysłane :p Powodzenia malutki, teraz szanse na domek są większe :loveu:

Posted

mru napisał(a):
nawet nie tymczas, tylko po rostu u zaprzyjaznionych ludzi boksy na działce :) boksy sami kupujemy z kasy zarobionej na bazarku szkoleniowym :)

gdybyście potrzebowali pomocy w budowie to wiesz ;)

Posted

golf napisał(a):
gdybyście potrzebowali pomocy w budowie to wiesz ;)

Właśnie Mru! Może potrzebna Wam pomoc w budowie? Mamy z mężem spore doświadczenie :D Całe mieszkanie sami wykończyliśmy od A do Z :) Jakby co to chętnie pomożemy :)

Posted

Ja póki co mam kasowy problem (kasa na szkolenia Arii - bo ADHD-owiec ich potrzebuje, dwa wesela), więc się od czerwca nie dołożę :roll:
Deklaracja miała być na 10-go a kąsek od 13-go jest blisko Was, więc stąd moje tłumaczonko.

Generalnie cieszę się ogromnie :)