figa33 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 piękny jest , to prawda :lol: a jak go podtuczyć trochę , wykąpać , uczesać , czarne cudo będzie no i Kąsek CHODZI !:lol: mru , to chyba moja deklaracja pójdzie na Pita od kwietnia ? 50zł bo u niego gorzej Quote
mru Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Plicha napisał(a):Czarne cudo :) z ręki je, nie jest tak żle :) jeśli jeszcze nie zjadł Marka, to już nie zje :) ostatnio jak ja widziałam Kąska to zęby miał na wierzchu i pianę na pysku... ale widac to nic nie znaczy! mad tak :) u Pitka gorzej :( ojeza aż się boję o tym myśleć.............. Quote
figa33 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 he he , co tam zęby i piana na pysku:evil_lol: ale my wiemy ,ze to stres , jeszcze Kąsek będzie pluszowym przytulakiem , zobaczycie Quote
Panca Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ten pies zmienil sie nie do poznania,jest przesliczny!!!!- przeleje jutro 20 zl numer konta przeslijj mi mru na [email protected] Quote
Plicha Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Może ktoś by zrobił nowy bannerek dla Kąska, ten który mam juz mało aktualny, mogłabym podmienić, z tekstem że psu grozi powrót do schronu albo uspienie, cos w tym stylu, może więcej osób wejdzie na wątek. Quote
wapiszon Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Przeslę kase po 1 kwietnia. tylko proszę mi o tym przypomnieć :) Quote
Emigrantka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Prosze o zaznaczenie na 1 stronie przy mojej marcowej deklaracji na 25 zl ze to zostalo wplacone - bo wyglada jakbym nie wplacila a nie lubie wychodzic na osobe nie slowna. Niestety nikt nie powiadomil mnie o zmianie konta dla Kaska i wplacilam pieniazki na konto ktore mialam wczesniej podane, konto Viva z doiskiem ze to ode mnie dla Kaska. Mam nadzieje ze te pare groszy da sie odzyskac. Quote
kakaicezar Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 hmmm właśnie chciałam wpłacic zaległa deklarację, dobrze, ze tu zajrzałam -zmieniło się konto????? Emigrantka ja tez nic nie wiedziałam o zmianie konta. Powinno być sprostowanie...hmmm Quote
mru Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Emigrantka napisał(a):Prosze o zaznaczenie na 1 stronie przy mojej marcowej deklaracji na 25 zl ze to zostalo wplacone - bo wyglada jakbym nie wplacila a nie lubie wychodzic na osobe nie slowna. Niestety nikt nie powiadomil mnie o zmianie konta dla Kaska i wplacilam pieniazki na konto ktore mialam wczesniej podane, konto Viva z doiskiem ze to ode mnie dla Kaska. Mam nadzieje ze te pare groszy da sie odzyskac. dopiszę :) zapomniałam, da się na pewno odzyskać al;e konto nie było zmieniane - zawsze kasa dla Kąska zbierałam na siebie! Quote
mru Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 kakaicezar - konto się nie zmieniło! znaczy nadal jest to samo, na które robiłaś ostatni przelew - czyli moje ja zawsze zbierałam na Kąska na to konto! nie na konto Vivy. Quote
haliza Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ale fajnie, że są wiadomości :multi: - może faktycznie p. Marek miał zły dzień a Mru była pod ręką ;) Postęp ogromny, trzymam kciuki.... Quote
kakaicezar Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='mru']kakaicezar - konto się nie zmieniło! znaczy nadal jest to samo, na które robiłaś ostatni przelew - czyli moje ja zawsze zbierałam na Kąska na to konto! nie na konto Vivy. ok dzis pójdzie przelew dla Kąseczka.pozdr mru :-) Quote
AniaGucio Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Mru! Prześlij mi swój nr konta i dane, bo zdaje się, że przez przypadek skasowałam i nie mogę zrobić przelewu za kwiecień ;(. Quote
AniaGucio Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 milcia17 napisał(a):ok banerek zmieniony.. Też zmieniłam ;) Deklaracja kwietniowa już przesłana :) Przystojniak z tego Kąska!! Quote
gochadrozdek Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 furciaczek napisał(a):Ide go podeslac do milosnikow czarnych Onkow...moze choc troche pomoga. Osz Ty Gocha, wiedziałaś co robisz. Poproszę na pw nr konta na Kąska. Miesięczna deklaracja od marca po 20zł :) Quote
mru Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 bardzo dziękujemy :D:D:D zaraz wysyłam pw! Quote
Emigrantka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Emigrantka']Prosze o zaznaczenie na 1 stronie przy mojej marcowej deklaracji na 25 zl ze to zostalo wplacone - bo wyglada jakbym nie wplacila a nie lubie wychodzic na osobe nie slowna. Niestety nikt nie powiadomil mnie o zmianie konta dla Kaska i wplacilam pieniazki na konto ktore mialam wczesniej podane, konto Viva z doiskiem ze to ode mnie dla Kaska. Mam nadzieje ze te pare groszy da sie odzyskac. Ponawiam prosbe.... Quote
gochadrozdek Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dziś poszła deklaracja za marzec, od kwietnia na 10 będą przychodziły kolejne. Poproszę tylko o info na pw jak Kąsek już tego nie będzie potrzebował. Wtedy pomyślimy o innym psiurku. :) Quote
furciaczek Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 gochadrozdek napisał(a):Dziś poszła deklaracja za marzec, od kwietnia na 10 będą przychodziły kolejne. Poproszę tylko o info na pw jak Kąsek już tego nie będzie potrzebował. Wtedy pomyślimy o innym psiurku. :) Dzieki Gosiu ze zajzalas:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts