Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

piękny jest , to prawda :lol:
a jak go podtuczyć trochę , wykąpać , uczesać , czarne cudo będzie
no i Kąsek CHODZI !:lol:

mru , to chyba moja deklaracja pójdzie na Pita od kwietnia ? 50zł
bo u niego gorzej

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plicha napisał(a):
Czarne cudo :) z ręki je, nie jest tak żle :)

jeśli jeszcze nie zjadł Marka, to już nie zje :)
ostatnio jak ja widziałam Kąska to zęby miał na wierzchu i pianę na pysku... ale widac to nic nie znaczy!

mad tak :) u Pitka gorzej :( ojeza aż się boję o tym myśleć..............

Posted

Może ktoś by zrobił nowy bannerek dla Kąska, ten który mam juz mało aktualny, mogłabym podmienić, z tekstem że psu grozi powrót do schronu albo uspienie, cos w tym stylu, może więcej osób wejdzie na wątek.

Posted

Prosze o zaznaczenie na 1 stronie przy mojej marcowej deklaracji na 25 zl ze to zostalo wplacone - bo wyglada jakbym nie wplacila a nie lubie wychodzic na osobe nie slowna.

Niestety nikt nie powiadomil mnie o zmianie konta dla Kaska i wplacilam pieniazki na konto ktore mialam wczesniej podane, konto Viva z doiskiem ze to ode mnie dla Kaska.

Mam nadzieje ze te pare groszy da sie odzyskac.

Posted

hmmm właśnie chciałam wpłacic zaległa deklarację, dobrze, ze tu zajrzałam -zmieniło się konto????? Emigrantka ja tez nic nie wiedziałam o zmianie konta. Powinno być sprostowanie...hmmm

Posted

Emigrantka napisał(a):
Prosze o zaznaczenie na 1 stronie przy mojej marcowej deklaracji na 25 zl ze to zostalo wplacone - bo wyglada jakbym nie wplacila a nie lubie wychodzic na osobe nie slowna.

Niestety nikt nie powiadomil mnie o zmianie konta dla Kaska i wplacilam pieniazki na konto ktore mialam wczesniej podane, konto Viva z doiskiem ze to ode mnie dla Kaska.

dopiszę :) zapomniałam, da się na pewno odzyskać
al;e konto nie było zmieniane - zawsze kasa dla Kąska zbierałam na siebie!

Posted

kakaicezar - konto się nie zmieniło! znaczy nadal jest to samo, na które robiłaś ostatni przelew - czyli moje

ja zawsze zbierałam na Kąska na to konto! nie na konto Vivy.

Posted

[quote name='mru']kakaicezar - konto się nie zmieniło! znaczy nadal jest to samo, na które robiłaś ostatni przelew - czyli moje

ja zawsze zbierałam na Kąska na to konto! nie na konto Vivy.

ok dzis pójdzie przelew dla Kąseczka.pozdr mru :-)

Posted

furciaczek napisał(a):
Ide go podeslac do milosnikow czarnych Onkow...moze choc troche pomoga.

Osz Ty Gocha, wiedziałaś co robisz. Poproszę na pw nr konta na Kąska. Miesięczna deklaracja od marca po 20zł :)

Posted

[quote name='Emigrantka']Prosze o zaznaczenie na 1 stronie przy mojej marcowej deklaracji na 25 zl ze to zostalo wplacone - bo wyglada jakbym nie wplacila a nie lubie wychodzic na osobe nie slowna.

Ponawiam prosbe....

Posted

Dziś poszła deklaracja za marzec, od kwietnia na 10 będą przychodziły kolejne. Poproszę tylko o info na pw jak Kąsek już tego nie będzie potrzebował. Wtedy pomyślimy o innym psiurku. :)

Posted

gochadrozdek napisał(a):
Dziś poszła deklaracja za marzec, od kwietnia na 10 będą przychodziły kolejne. Poproszę tylko o info na pw jak Kąsek już tego nie będzie potrzebował. Wtedy pomyślimy o innym psiurku. :)

Dzieki Gosiu ze zajzalas:loveu::loveu: