mru Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 w Bogatyni ja mam tam dwa - Pitka i Kąska o zasadach dowiedziałam się już na miejscu no ale i tak podpisaliśmy umowę, bo przecież 600 km jechaliśmy żeby psy były bezpieczne Pan Marek chce z góry i koniec. z Pitem przelew przez przypadek spóźnił się 3 dni... także nie tyle w kwestii zasad mam pretensje co w kwestii tego, że po 3 dniach dostałam maila,w któym Pan Marek ocenił mnie odpowiednio i kazał zabierać psa. Quote
mru Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 ale nie mam gdzie indziej zabrać agresywnego do ludzi Kąska :( a tam jest cena dość przystępna jak na pobyt ze szkoleniem... dla Pita i Kąska nie ma alternatywy... tylko w terminie trzeba płacić :( bo ja nie mam kasy przecież żeby znów jechać tak daleko :( no i nie mam co z psami zrobić... aaaa ale stres! Quote
Emigrantka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 O Bozeeeeeeeeeeeeeeeee, no to masakra normalnie. Ten pan Marek to co, serca nie ma w ogole? To 3 dni opoznienia z oplata i co? Zadnych teraz wiadomosci nie udzieli - taki szantaz? Kto go polecil? Zeby tam psy zawiezc? Szlag by to :( Quote
Emigrantka Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Acha.. rozumiem dlaczego tam sa.... psy problemowe..... No ale jak ten caly pan marek ma takie podejscie do ludzi to.... szlag by to :( Quote
mru Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 no podejście okropne... napisałam mu, że umowa było obustronna my kasa, on wieści za Kąska zapłacone a wieści brak... także no czekamy! Quote
Plicha Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Mru, nie przejmuj się, facet troche chyba ma nie po kolei w głowie, najpierw to sie wysyła maila z upomnieniem a nie od razu z awanturą. Ja rozumiem że nie ma gdzie tych psów zabrać ale jak on ma podejście że jak nie ma kasy to pies do schroniska, to ja nie jestem pewna czy to jest dobre miejsce dla naszych psów :shake: Podasz mi linka do jego strony? Gdzies pewnie jest ale nie wiem gdzie. A za Kąska kiedy trzeba zapłacic i ile brakuje? Quote
mru Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 za Kąska zapłacone do 13 kwietnia. pewnie do około 18 trzeba będzie zapłacić za Kąska i Pitka awantury nie chcę mu robić, bo nie mam dokąd ich ew. zabrać Kasek to w ogóle do ludzi agresywny także nie ma szans... a co do Pitka to pytałam, z resztą malibo tez mu szukała na kilka dni tymczasu i nikt go nie chciał... Quote
haliza Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Szkoda, że nie ma wiadomości - no bo skąd będziemy wiedzieć czy psiak jest szkolony i czy robi postępy w zachowaniu :shake:. Delikatnie mówiąc facet trochę dziwny, przecież jak bierze z góry to teoretycznie ma na utrzymanie na kolejny miesiąc, więc awantura o te trzy dni jest co najmniej nie na miejscu :cool3: Quote
figa33 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 kurde , niewesoło.. facet nerwowy jakiś.. ale może się kiedyś sparzył i dlatego ..ech.. Quote
furciaczek Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Cholercia, ja mam 3 psy obecnie u Marka w hotelu ( od dzisiaj 2 bo Ecia poszla do domu) i nie mialam tak przykrej sytuacji i jestem mega zadowolona bo facet ma pojecie, wie co robi itd itp. Ale wiem ze jesli chodzi o platnosci to noo trzeba placic w terminie...mozliwe ze mial kiedys jakas niefaja sytuacje i dlatego taka reakcja ehh Jutro bede dzwonic tam w sprawie Cctow to podpytam o Kaska... On musi opuscic hotel czy moze tam zostac? ( sie zgubilam ciut) Quote
mru Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Kąsek był oplacony w terminie :) chodzi o Pita, płatność niby wyszła w piątek ale okazuje się, że nie wyszła i wyszła w końcu wczoraj czyli 3 dni po terminie... :( Marek jest dobrym szkoleniowcem - zgadzam się! dlatego nie widzę tych psów nigdzie indziej, tylko tam. Szczególnie Kąska, bo Pit to miejmy nadzieję szybko dom znajdzie! chodzi mi bardziej o to jak na mnie nakrzyczał :P i że zero było w tym etykiety jakiejś. no i od razy groźby takie poważne... a wie, że Pit jest na fundację i to Fundacja robiła przelew, nie ja... niby nie musi go to obchodzić - ja podpisałam umowę, ale... ja mu w sobotę napisałam, że płatność poszła za Pita w piątek - powinien był napisać w poniedziałek, że nic nie ma - zapytać o co chodzi skoro nie ma a wyszła. tylko oba chłopaki nie mają kasy za bardzo... :( Quote
Kociabanda2 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Przykra sytuacja :( Nie przejmuj się Mru. Może facet miał zły dzień. Quote
koosiek Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ten hotel miał chyba jakąś jazdę z astami z dogo - osoba, która zbierała kasę, przywłaszczyła ją sobie, kilka tysięcy. Jeżeli to o ten hotel chodziło, to w sumie nic dziwnego, że teraz jest bardziej ostrożny. I znowu za jakiegoś idiotę cierpią psy :( Quote
mru Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 no wlasnie... musiało coś takiego się stać no trudno - trzeba płacić w terminie a jak nie bedzie wpłat do 10 kwietnia wystarczajaco to chyba szykowac sie do zabierania... tylko dokąd? jezu muszą być wpłaty! Quote
figa33 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 mru , jak bedziesz mieć chwilę , napisz dokładnie ile brakuje , będziemy żebrać:cool3: jeśli chodzi o tę aferę z długiem astkowych na 4 tys , to faktycznie jakaś masakra i skandal , w głowie się nie mieści , jesli to o Bogatynię chodzi, dziewczyna wywinęła taki numer:shake: ale to nie zmienia faktu ,ze nie powinien krzyczeć na Ciebie no ale początki są trudne:cool3: Quote
furciaczek Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Mam nadzieje ze w przyszlosci nie bedzie juz takich sytuacji. Ile barkuje?? Pospamujemy troche dogo i przy odrobinie szczescia damy rade! Quote
mru Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Kąskowi brakuje 175 złotych deklaracji :( Pitowi... 225 :( Quote
mru Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Witam, Kąsek jest bardzo nieufnym psem. Bardzo boi się ludzi. Jego przypadek jest trudny, ale nie beznadziejny. W załączeniu przesyłam zdjęcia. Robi postępy. Pozdrawiam, Marek. Quote
mru Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 dopiero teraz widać, jak wyglada Kąsek :) Quote
Kociabanda2 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ależ on jest piękny!!!! Super, że nareszcie mamy jakieś wieści o nim. No i chyba faktycznie robi postępy :multi::multi: Quote
furciaczek Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Matko jaki on cudny!!! Wiedzialam ze piekny ale nie myslalam ze az tak:loveu: Cholercia, strasznie duzo barakuje tych deklaracji:shake: Quote
malawaszka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 piękny czarnuszek!!!!!!! rób postępy kochany rób!!!!! Quote
furciaczek Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Ide go podeslac do milosnikow czarnych Onkow...moze choc troche pomoga. Quote
Plicha Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Czarne cudo :) z ręki je, nie jest tak żle :) Quote
Recommended Posts