bela51 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 haliza napisał(a):Cześć pieseczku.... Czy moge prosic o link do Siwej Mordki. Nie otwiera sie z banerku. Quote
Talia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Jak obiecałam, mogę zrobić bazarek dla Kąska. Ja mam srebrny łańcuszek. Ma ktoś coś jeszcze? Quote
LAZY Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Kochani zerknijcie tutaj. Takie nieszczęście znaleźliśmy dzisiaj wracając od Danusi ze Szczecinka http://www.dogomania.pl/threads/180368-WroA-niAE-ty-A-aA-cuch-piAE-kny-potAE-A-ny-pies-w-typie-kaukaza-PROLUDZKI-Szczecinek Quote
milcia17 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Przepraszam za OT. Ale sunia potrzebuje natychmiastowej Waszej pomocy... Może ktoś z Was będzie w stanie pomóc jej... Sunia ma NOWOTWOR ;( Quote
mru Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 byliśmy u Kąska w sobotę: poszedł do niego Paweł, Kąsek nie chciał z nim gadać... puścił mu CS'a żeby ten spadał ;) widocznie niestety Kąskowi Paweł kojarzy się z wyciąganiem z boksu... ma rację chłopak. Kąsek schował się do budy i nie chciał nas widzieć dziś: poszłam ja :) uzbrojona w parówkę. Kąsek podszedł do krat, wziął ode mnie kąsek :) i odszedł zjeść pod budę wrócił po więcej ;) typowe! jadł tak jadł i już nie odchodził, otworzyłam wewnętrzny boks i dalej jadł mi z ręki ani razu nie pokazał mi zębów, ale faktycznie był bardzo przestraszony. (cały czas w pozycji "jestem gotów do ucieczki") nie mogłam więcej zrobić... ze względów technicznych ze strony hotelu... dużo pracy przed nim :( mam foty! wrzucę jutro :) Quote
Emigrantka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dziekujemy za relacje i czekamy na fotki ;) Quote
Negra & Anna Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Talia napisał(a):Jak obiecałam, mogę zrobić bazarek dla Kąska. Ja mam srebrny łańcuszek. Ma ktoś coś jeszcze? Mogłabym podesłać jakies drobiazgi - wisiorek, pierścionek srebrny z bursztynem. proszę na inf na pw, gdzie ewentualnie wysłać. Bo chyba lepiej zgromadzić wszystko niż później wysyłac z kilku miejsc wylicytowane fanty. Quote
mru Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 kolejne wplaty na Kąska: sylwija 30 zł. 18.02 (jednorazowa) kakaicezar 20 zł. 18.02 (miesięczna) LAZY 10 zł. 22.02 (miesięczna) razem wpłat 705 zł. dziękujemy!!!!! Quote
mru Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 i jeszcze trzy :) wrzucam wszystkie :) Quote
figa33 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 dobra paróweczka!:lol: czy mi się wydaje czy Kąsek stoi normalnie? Quote
mru Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 figa33 napisał(a):dobra paróweczka!:lol: no mielone "skóry wieprzowe" czyli świnskie ryje, krowie wymiona i kurze pazury - ftw... fuj! stoi w miarę normalnie, tył ma tak trochę skulony, ogon trochę pod sobą, ale porusza się nieźle i jesli jest skulony to raczej z ciągłego stresu :( Quote
bela51 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Przystojny brunet z niego ! Trzymaj sie kochany, teraz juz wszystko będzie dobrze ! Jest taki podobny do naszego Neo.:-( Niektóre dogomaniaczki wiedza, o co chodzi.:-( Quote
Plicha Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 bela masz rację, bardzo podobny do Neo, i też taki wystraszony :( Quote
Emigrantka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Wlasnie - przystojny Brunet.. takich lubie ;) Cinko cos z deklaracjami na ta bide :( Quote
mru Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 TZ był wczoraj u Kąska, no ale Kąsek średnio chciał z nim gadać niestety :( chociaż nie było tak tragicznie, bo nie pokazał mu zębów ;) tylko się schował... biedny Kąsek Quote
Plicha Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 A kto się Kąskiem opiekuje w hoteliku i jaki jest jego stosunek do tej osoby? Oswoił się trochę? Quote
AniaGucio Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Kąseczku do góry - niech Cię wszyscy zobaczą !! Quote
mru Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 ta osoba w sumie tylko daje jeść i sprząta, więc chyba Kąsek trzyma dystans ale przeniesiemy go do innego hotelu :) co prawda daleko, ale tam właściciel będzie z nim pracował :) Kąsku, będzie dobrze! Quote
Recommended Posts