mru Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 do pana Tomka koło Cieszyna :) już obgadane, w połowie marca można przywieźć Kąska tak to niestety Kąsek stoi w miejscu... Quote
AniaGucio Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 mru napisał(a):do pana Tomka koło Cieszyna :) już obgadane, w połowie marca można przywieźć Kąska tak to niestety Kąsek stoi w miejscu... No tak, żeby Kąsek miał jakiekolwiek szanse na adopcję, musi ktoś z nim pracować... Będzie dobrze, na pewno !! Śliczna z niego psina. Quote
Plicha Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 To dobrze, bo siedząc sam w kojcu nie nabierze zaufania do ludzi. A psisko naprawde piękne :) Quote
mru Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 a tu kolejna bida :( http://www.dogomania.pl/threads/180485-Sed-znA-w-porzucony-pies-ma-wodAE-z-mA-zgu-PROSIMY-o-pomoc-DEKLARACJE-i-WPA-ATY przerażony Sed adoptowany rok temu.... oddali go do naszej lecznicy kłamiąc, że znaleźli go na Okęciu... ale psiak został przypadkowo rozpoznany... :( Quote
bela51 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Trzymaj sie piekny brunecie. Finansowo na razie nie pomoge, ale chociaż dobrymi myślami. Quote
mru Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Kąsek powoli przełamuje strach, szkoda że nie mamy dla niego czasu codziennie... wczoraj wyszedł do mnie z budy :) i jadł z ręki :) nawet przy otwartej tej wewnętrznej kracie :) Quote
Talia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Brdzo się cieszę, że już lepiej sobie radzi :) Powodzenia Kasek :loveu: Wierzę, że będziesz wspaniałym psem- wystarczy trochę pracy! Quote
pola53 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 To dobrze, że odzyskuje wiarę w ludzi! :). Quote
Emigrantka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Poszlo moje 25zl na marzec dla Kaska - trzymaj sie chlopak :) Quote
AniaGucio Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [QUOTE=] Ojejku, ale tu cisza !! Kąseczku, pokaż się nam kochany !! Quote
pola53 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 ja też wczoraj wysłałam obiecane pieniądze Kąskowi. Quote
haliza Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 A ja też wysłałam :eviltong: .Trzymaj się malutki :lol: Quote
UBOCZE Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 UBOCZE napisał(a):Od marca dwie dyszki miesięcznie na Kąska ode mnie... Oj, chyba trzeba poprawić moje wpłaty w rozliczeniu na pierwszej stronie... Bo deklarowałem wpłaty dopiero od marca, więc jeśli są już za dwa miesiące, to znaczy, że za marzec i kwiecień. Po prostu w moim rozliczeniu każdego miesiąca płacę z góry za parę miesięcy deklaracji innych psiaków, bo tak łatwiej mi nie pogubić sie w opłatach... Przepraszam, że tak wypadło... Quote
pola53 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 I hop do góry pieseczku :). Taki smutny jesteś, aż serce się kraje. Quote
sylwija Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Stałej niestety nie mogę zadeklarować, ale w tym miesiącu też przelewam 30 PLN Trzymaj się ciepło, Kasek :) Quote
sleepingbyday Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 ogarnęłam sie i moge dorzucić 5 zyla deklaracyjne. coś tam zawsze to jest.. Quote
mru Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 dziekuje wszystkim :) zaraz uaktualniam pierwszą! UBOCZE to mi się pomieszało wszystko... :roll: Quote
Recommended Posts