Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
o kurcze to pewnie Chanelki nie mogą złapać :(

Nawet jak nie mogą złapać - to przynajmniej dobrze, że jest ( o ile to ona). W końcu się ją jakos złapie - najgorszy jest brak wiadomości.

Posted

Żeby to była Chanel!!!
Nie wiem, może jakby jeszcze raz spróbować ją zwabić na Olę albo Ulkę...?
Ale to trzebaby mniec pewnośc że to ona, bo przecież nie możecie tak jeździć w te i we wte po nic...

Posted

Florentynka napisał(a):
Nawet jak nie mogą złapać - to przynajmniej dobrze, że jest ( o ile to ona). W końcu się ją jakos złapie - najgorszy jest brak wiadomości.

a ci ludzie ze schroniska ją widują? może udało by się ich namówić na cyknięcie jakiejś fotki?

Posted

Na Piastów dość sporo tych plakacików porozwieszanych.Szkoda ,że nie mogłam wczesniej się tam przejść , bo teraz już ciemno, ,a za blokami 37 i 38 są już działki.Chanelka może tam się śmiało ukrywać.Jutro poszukam.

Posted

Jutro będę jeszcze dzwoniła do schroniska w godzinach pracy tego biura.
Myśle że można znowu myuśleć o klatce - tylko trzeba by jej regularnie zostawiać gdzes zarcie żeby sie przyzwyczaiła i przychodziła. Mam nadzieje że to jest ona, i tak jak myśleliśmy mróz dał jej w tyłek i wychodzi bardziej..

Posted

W schronisku pracuje agamika - jak by Chanelkę tam przywieźli to ona napewno by nam o tym powiedziała.
I też pamiętam, że asior komuś proponowala pożyczenie KTOZowskiej klatki łapki

Posted

Dzwoniła do mnie po 7 Pani, że widzi Chanelke przez okno.. łazi sobie od kilku dni nawet od 5 rano ścieżkami w parku przy bloku nr 32, Os. Piastów.
Wielu ludzi zostawia jej jedzenie, probuje przkonać żeby podeszła.. ale nic z tego. Mówiłam żeby jej nie płoszyc tylko zostawiać jedzenie, żeby sie tego miejsca trzymała. Do psów Pani też nie zauwazyła żeby podeszła.
Zadzwoniłam juz do schroniska - ale oni ode mnie zgłoszenia przyjąć nie mogą .. poprosiłam ta panią żeby do nich zadzwoniła, zapisała sobie numer i mam nadzieje że dryndnie do nich.
W schronisku powiedzieli że potrzeba ludzi do pomocy, bo po psa jezdzi jeden kierowca. Żeby zarzucic na nią siatke musza podejść na 2-3 metry..

Posted

Olalolaa a nie mogą ze schronu podjechać w kilka osób? a skąd będziemy wiedzieć czy ta Pani na pewno zadzwoni...
Reja wczoraj pisała ze tam dzisiaj pójdzie jej szukać... moze się uda

Posted

zastanawiam się nad tym czy można by wynająć profesjonalnego Łapacza? skoro ona od kilku dni jest w tym samym miejscu, taki łapacz na pewno by sobie poradził, tylko czy ktoś zna takiego, tu trzeba szybko działać

Posted

Właśnie dzwoniłam do tej pani która miała zgłosić do schroniska.. Mówi że to nie jest Chanelka, przyjżała się zdjęciu i to jest w ogóle piesek bo widac płeć. Rudy, niski.. nie wiem skąd telefon rano że to na pewno Chanel:-(:-(:shake: Załame sie.. czyli dalej nie wiemy gdzie ona jest.. cholera..

Posted

piszecie że tam blisko są domki jednorodzinne , może ktoś ją przygarnął i nawet nie wie że jest szukana , albo boi się że ją zabierzecie ,może porozwieszajcie jakieś ogłoszenia z prośbą o informację czy czasem ktoś jej nie zabrał do siebie , jest strasznie zimno , to długi czas , chyba trudno by jej było przeżyć , a jeżeli nigdzie nikt jej nie widzi to znaczy, że nie szuka jedzenia na własna rękę tzn łapę