Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem już z doświadczenia jak trudno jest jest większym psom z ulicy znaleźć cokolwiek sensownego na już. Dlatego im więcej nas tu będzie tym bardziej rosną szanse Barnaby ( i kotków Szarotka ).

Dziękuje za przybycie UBOCZE i ketunia

Posted

[quote name='hop!']Zdaje się, że Barnabie szykuje się dom. Wszystko się zgadza - Barnaba z woj. zamojskiego, który stracił właściciela...[/QUOTE][quote name='UBOCZE']Drugi Barnaba z Zamojskiego, który nie ma szczęścia... :-(Na razie zaznaczam wątek...[/QUOTE] UBOCZE, jak widać któryś z tych Barnabów jednak będzie miał szczęście :-)

Posted

Jestem, przecież Cajusowi się nie odmawia :razz: Na razie wesprę duchowo, a konkretniej - jak zajdzie taka potrzeba. Oby nie zaszła - pies jest przecudnej urody, na pewno lada szelest ktoś go pokocha.

Posted

Ja o tytułowym Barnabie.

Mamy domek!!!! Od zaraz!!!! Transport potrzebny - domek k/Warszawy, sprawdzony, Państwo juz adoptowali jednego psa :)

Nie denerwujcie się, jestem w pracy i muszę chwilę popracować. Wkrótce sie odezwę i podam szczegóły :)

Posted

A dzieje się, dzieje...........
Co powiecie na to?

Jak już wspominałam domek jest sprawdzony. mru i hop! mogą z pewnością cos więcej powiedzieć o domku. Widoczna na zdjęciu przed budą sunia - Rotka została adoptowana. Państwo mieli jeszcze jednego psa, staruszka (widoczny na zdjeciu przed domem) ale odszedł za TM i Państwą chcą adoptować kolejnego psa. Wśród zaproponowanych im psów (głównie z hotelu u Jamora) zamiesciłam również Barnabę, jako pilny przypadek i Pan, zgodnie z moimi oczekiwaniami, wybrał właśnie jego, rozumiejąc cieżką sytuację. Psy mieszkają i Państwa w luksusowej - ocieplonej i ogrzewanej (!) budzie . Mam nadzieje, że mru i hop! zaraz sie wypowiedzą na temat domku.

Posted

nie byłam u Pana Darka, miałam jechać odwiedzić Rotkę, ale wiecie jak to jest... pan Darek jest cały dzień zajęty i teraz jak jest zima to wraca do domu jak jest ciemno, a ahciał być osobiście i chciał żeby było coś widać :P (mnie!)
mieliśmy się zdzwaniać i jakoś się rozmyło...

mogę pojechać teraz :) na wizyte po.

rozmawiałam z Panem Darkiem parę razy przez telefon i zawsze mi 100 h opowiadał o swoich psach :eviltong:

sama mieszkam 20pare km. od pana Darka, ale TZ dość blisko :) wpadniemy razem.

Posted

Skontaktowałam się z osobą, która była u Państwa na wizycie przedadopcyjnej. To azzie5. Zaprosiłam azzie na wątek, pewnie niedługo sie tu pojawi i napisze parę słów o domku. Aha, domek jest w okolicach Piaseczna (pod Warszawą).
Cała ta sytuacja to przypadek. Pan, po śmierci swojego pieska, zadzwonił do mnie chcąc adoptować Kumpla-Kojota (z mojego awataru) bo on i Rotka są do siebie bardzo podobni. Ponieważ Kumpel został juz szczęśliwie adoptowany wykorzystałam dobre chęci Pana i postanowiłam mu nie odpuszczać ;) Dostał kilka propozycji ale rozumiejąc powage sytuacji w sprawie Barnaby zdecydował, że własnie jemu najbardziej potrzebna jest pomoc. Pan wyraza tylko nadzieje, że nie zostanie pożarty przez Barnabę a Barnaba zaprzyjaźni się z sunią Rotką :)