Nikus Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Szarotka']Jestem dalej taka niezbyt zdrowa, to moze dlatego nie lapie ????????????[/QUOTE] pisałaś kiedyś na Skarbonce chyba gdzie sikał Twój kot....pamiętasz? Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ale to byl inny TZ., tamten to juz dawno sie stracil :):) Temu koty nie sikaja :):) Ten jest ok. ale stara sie nie powiekszac stada, bo i tak juz wyzywienie psa i kotow kosztuje prawie wiecej niz nasze :):) byle czego jesc nie chca :):) Quote
Tola Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 :multi::multi::multi: Tz juz wrócił; dzwonil do przyszlego domu Barnaby no i jutro chłopak wyrusza w podróz:loveu: Przekazanie ma byc w Garwolinie. Jestem nadal w szoku, ze to tak błyskawizcnie poszło, w nie mniejszym będzie jutro Barnaba:evil_lol: Tz juz dzisiaj zastanawia się, jak wpakuje chlopaka do auta, bo prawdopodobnie pies nigdy nie podrózował; moze byc ciekawie:evil_lol: Dziękuję wszystkim za obecnosc na wątku i chęc pomocy, bądzcie nadal i trzymajcie kciuki. Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 To my Wam Dziękujemy Tolu!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
malibo57 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 O rany! Tola, ten Twój TZ to faktycznie gość nie do zdarcia. Zapasy energii na dwóch:) To lubię, pomysł, decyzja, wykonać. Kłopoty? Rozwiązać. Gratuluję i dzięki! Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Tola ja sie gubie?? piszesz o Barnabie z tego watku ?? on jutro jedzie gdzies pod Warszawe ?? Powiedz TZ, ze kielbasa lub parowka czyni cuda :):) Quote
Nikus Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :thumbs:no to trzymamy:thumbs: będzie dobrze:) Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Yuhuuu, a widzisz Toluś, mówiłam, wierz w cuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Quote
Tola Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Szarotka']Tola ja sie gubie?? piszesz o Barnabie z tego watku ?? on jutro jedzie gdzies pod Warszawe ?? Powiedz TZ, ze kielbasa lub parowka czyni cuda :):) Ja sie nie dziwię, bo ja chwilami tez nie wierzę, ze to sie dzieje Tak - jutro ten Barnaba, z tego wątku jedzie z moim TZ do nowego domu:multi: Co do kielbasy to juz przygotowana:cool3: Quote
ANETTTA Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 powodzenia powodzenia i szczęścia w nowym domku !!!! ekspresowa adopcja oby same takie były !!! Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='majqa']Yuhuuu, a widzisz Toluś, mówiłam, wierz w cuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)[/QUOTE] Ja to stale powtarzam :):) Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 A ja, zabijcie, pooffuję... Może odrobinę pozytywnej energii można byłoby przerzucić na tę podopieczną Toli??? Niech i jej się uda jak Barnabie!!! http://www.dogomania.pl/threads/179367-Lady-krotkowlosa-collie-szuka-domu Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='majqa']A ja, zabijcie, pooffuję... Może odrobinę pozytywnej energii można byłoby przerzucić na tę podopieczną Toli??? Niech i jej się uda jak Barnabie!!! http://www.dogomania.pl/threads/179367-Lady-krotkowlosa-collie-szuka-domu Czy ona tez z Zamoyskiego schronu ?? ja sie juz boje zagladac :(:( Quote
ANETTTA Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 barnaba ma jeszcze 6 dni allegro gdyby ktos dzwonił Tola zapisuj nr tel chetnych może inne benki trafia do swoich domków http://www.allegro.pl/item911188373_barnaba_mix_bernardyna_moj_pan_zmarl_a_ja.html Quote
stonka1125 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 No to z tych dobrych wiadomości może Toli uda się nie zwariować :) Quote
Tola Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='stonka1125']No to z tych dobrych wiadomości może Toli uda się nie zwariować :)[/QUOTE] Będę wariowac jutro, jak Barnaba dojedzie:cool3: Trzymajcie kciuki, zeby jutro rano TZ zastal go na posesji Quote
stonka1125 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Tola'] Trzymajcie kciuki, zeby jutro rano TZ zastal go na posesji[/QUOTE] nie kracz kobieto, musi byc, juz prawie w domu jest! Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Nie no Tolu, tylko Cię spuścić z oka, czarnowidztwo a kysz!!! Quote
Tola Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='majqa']Nie no Tolu, tylko Cię spuścić z oka, czarnowidztwo a kysz!!![/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No tak:evil_lol: Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Tola']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No tak:evil_lol: Tola zacznij wierzyc w cuda :):) Tu jest jeszcze jeden benek co pilnie potrzebuje pomocy :(:( http://www.dogomania.pl/threads/140114-Wiktor-bernardyn-wyleczony-tak-dA-ugo-czeka-w-schronisku-pomocy Quote
GoniaP Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 O Mamma Mia, co tu się wyprawia! :) To się nazywa ekspresowe działanie! Trzymam kciuki za jutrzejszą akcję. Tola, marsz spać! Albo nie, zanim pójdziesz, spójrz proszę tu, Ty i wszyscy obecni na tym wątku - potrzebna wszelka pomoc: http://www.dogomania.pl/threads/179109-Pilnie-potrzeba-250-zA-deklaracji-dla-Kuby-z-torA-w Może przyniesiecie i Kubusiowi szczęście :loveu: Quote
Cajus JB Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Dzień człowieka nie ma, a tu takie zmiany. Barnaba szczęściarzu. Oby Twój imiennik miał takie samo. Trzymam kciuki za jutrzejszy wyjazd. Dzięki GoniaP Quote
Asior Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 kurde, tak czytam i czytam i sie zamotałam, tyle tych barnabów.... :roll: jak psów :hmmmm: ten Barnaba ON-ek to ma wątek??? Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Asior']kurde, tak czytam i czytam i sie zamotałam, tyle tych barnabów.... :roll: jak psów :hmmmm: ten Barnaba ON-ek to ma wątek??? Wątek ON-ka Barnaby: http://www.dogomania.pl/threads/179053-Owczarek-z-piekla-Zamoscia-Jedyna-jego-szansa-hotel-Pomoz Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Tola, a do Garwolina to p.Darek podjedzie przejąć psa? Quote
Recommended Posts