majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Też czekam w zawieszeniu, bo za przeproszeniem gały mi z niewyspania wypływają i nie wiem, czy mam ślęczeć nad tekstem. Czekam na uzgodnienia Anawy - Toli - domku. Nie mam sił na robotę głupiego. ;-) Byłoby super, gdyby to był od ręki, na co się zanosi, strzał w 10tkę! :-) Quote
__Lara Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='majqa']Też czekam w zawieszeniu, bo za przeproszeniem gały mi z niewyspania wypływają i nie wiem, czy mam ślęczeć nad tekstem. Czekam na uzgodnienia Anawy - Toli - domku. Nie mam sił na robotę głupiego. ;-) Byłoby super, gdyby to był od ręki, na co się zanosi, strzał w 10tkę! :-)[/QUOTE] Hihi, no to czekamy :) Talcociku, już wchodzę :) Quote
Tola Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 :multi::multi: Super wiesci.:loveu: Jestescie niesamowici - w tak krotkim czasie jest dom dla Barnaby.:multi: Anawa - podeslij mi nr tel - zadzwonię wieczorem to pogadamy o transporcie. Dzisiaj Barnaba nie odstępował Tz na krok, łaził za nim, lizał. To niesamowity pies. Mam tez kolejną dobra wiadomosc - wychowaywał się z dziecmi - uwielbia je:lol: Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ale o którym Barnabie teraz mówisz? O ON-ku? Mój tel. 607 186 333 Quote
Tola Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='anawa']Ale o którym Barnabie teraz mówisz? O ON-ku? Mój tel. 607 186 333[/QUOTE] O Barnabie z tego wątku:cool3: Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 To może wiesz, jak on może zareagować na Rotkę? Widzieliscie go może podczas kontaktu z innymi psami? Zanim go wyślemy w drogę, musimy mieć pewność, że dogaduje sie z sukami. Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Tola']O Barnabie z tego wątku:cool3: Ale mnie skołowałaś................... Twój TZ wiezie ON-ka Barnabę ze schroniska do hoteliku, tak? I z Barnabą-benkiem też się zaprzyjaźniał?................. To Wy Strusie Pędziwiatry jesteście...............:evil_lol: Quote
Tola Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='anawa']Ale mnie skołowałaś................... Twój TZ wiezie ON-ka Barnabę ze schroniska do hoteliku, tak? I z Barnabą-benkiem też się zaprzyjaźniał?................. To Wy Strusie Pędziwiatry jesteście...............:evil_lol: To raczej Tz taki Struś:cool3: Jutro chce pędzic z barnabą do Warszawy:evil_lol: Quote
Talcott Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Podziękuj Mu pięknie!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Tola']To raczej Tz taki Struś:cool3: Jutro chce pędzic z barnabą do Warszawy:evil_lol:[/QUOTE] Poważnie???? Super!!! Rozmawiałam z p.Darkiem. Mam Ci podać jego nr telefonu bo chyba nie ma sensu, żebym to ja pośredniczyła w tej "transakcji". Lepiej, żebyście się bezposrednio umawiali. Aha, p.Darek pochodzi z Waszych okolic i pytał mnie, skąd dokładnie jest Barnaba? Może z jego miejscowości? Quote
Tola Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='anawa']Poważnie???? Super!!! Rozmawiałam z p.Darkiem. Mam Ci podać jego nr telefonu bo chyba nie ma sensu, żebym to ja pośredniczyła w tej "transakcji". Lepiej, żebyście się bezposrednio umawiali. Aha, p.Darek pochodzi z Waszych okolic i pytał mnie, skąd dokładnie jest Barnaba? Może z jego miejscowości?[/QUOTE] Super - podaj namiary do p. Darka - Tz jest teraz w okolicach Niska - juz wlasciwie dojezdza do hoteliku. Jak wroci - zadzwoni. Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Tola, to Twój nr tel jest w pierwszym poście? Quote
Tola Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='anawa']Tola, to Twój nr tel jest w pierwszym poście?[/QUOTE] Tak, to moj nr Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Tzn., ze Barnaba juz w drodze ?? I co sie dalej dzieje ?? Quote
ANETTTA Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 to w końcu nasz barnaba szoruje do swojego domku !!! Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Nie mylcie Barnabów :evil_lol: Barnaba ON-ek jest w drodze ze schronu do hotelu a Barnaba benek ma załatwiony domek ale jeszcze nie jedzie. Pewnie jutro albo w tygodniu, jak będzie transport :lol: Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Czyli Barnaba benek siedzi narazie u siebie w gospodarstwie i pilnuje kotow. Kto wezmie kooooooooooooooty?? czy ludzie od kotow sa na watku ?? Poszukuje transportu z Zyradowa do Milicza ????dla malutkiego podhalana :):) Quote
anawa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Szarotka'] Kto wezmie kooooooooooooooty?? [/QUOTE] Szarotka, koty wyślemy Tobie :diabloti: Quote
agata51 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Tak się cieszę, że nie jestem już tu potrzebna! :multi: Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='anawa']Szarotka, koty wyślemy Tobie :diabloti:[/QUOTE] Ja to bym wziela, ale TZ by sie chyba zaplakal :):) Quote
Nikus Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Szarotka']Ja to bym wziela, ale TZ by sie chyba zaplakal :):)[/QUOTE] no tak pamiętam: kapcie tak? hihi:) Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Nikus']no tak pamiętam: kapcie tak? hihi:)[/QUOTE] Jestem dalej taka niezbyt zdrowa, to moze dlatego nie lapie ???????????? Quote
Recommended Posts