Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też czekam w zawieszeniu, bo za przeproszeniem gały mi z niewyspania wypływają i nie wiem, czy mam ślęczeć nad tekstem. Czekam na uzgodnienia Anawy - Toli - domku. Nie mam sił na robotę głupiego. ;-) Byłoby super, gdyby to był od ręki, na co się zanosi, strzał w 10tkę! :-)

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Też czekam w zawieszeniu, bo za przeproszeniem gały mi z niewyspania wypływają i nie wiem, czy mam ślęczeć nad tekstem. Czekam na uzgodnienia Anawy - Toli - domku. Nie mam sił na robotę głupiego. ;-) Byłoby super, gdyby to był od ręki, na co się zanosi, strzał w 10tkę! :-)[/QUOTE]

Hihi, no to czekamy :)

Talcociku, już wchodzę :)

Posted

:multi::multi:
Super wiesci.:loveu:
Jestescie niesamowici - w tak krotkim czasie jest dom dla Barnaby.:multi:
Anawa - podeslij mi nr tel - zadzwonię wieczorem to pogadamy o transporcie.
Dzisiaj Barnaba nie odstępował Tz na krok, łaził za nim, lizał. To niesamowity pies.
Mam tez kolejną dobra wiadomosc - wychowaywał się z dziecmi - uwielbia je:lol:

Posted

To może wiesz, jak on może zareagować na Rotkę? Widzieliscie go może podczas kontaktu z innymi psami? Zanim go wyślemy w drogę, musimy mieć pewność, że dogaduje sie z sukami.

Posted

[quote name='Tola']O Barnabie z tego wątku:cool3:
Ale mnie skołowałaś................... Twój TZ wiezie ON-ka Barnabę ze schroniska do hoteliku, tak?
I z Barnabą-benkiem też się zaprzyjaźniał?................. To Wy Strusie Pędziwiatry jesteście...............:evil_lol:

Posted

[quote name='anawa']Ale mnie skołowałaś................... Twój TZ wiezie ON-ka Barnabę ze schroniska do hoteliku, tak?
I z Barnabą-benkiem też się zaprzyjaźniał?................. To Wy Strusie Pędziwiatry jesteście...............:evil_lol:

To raczej Tz taki Struś:cool3:
Jutro chce pędzic z barnabą do Warszawy:evil_lol:

Posted

[quote name='Tola']To raczej Tz taki Struś:cool3:
Jutro chce pędzic z barnabą do Warszawy:evil_lol:[/QUOTE]
Poważnie???? Super!!! Rozmawiałam z p.Darkiem. Mam Ci podać jego nr telefonu bo chyba nie ma sensu, żebym to ja pośredniczyła w tej "transakcji". Lepiej, żebyście się bezposrednio umawiali.

Aha, p.Darek pochodzi z Waszych okolic i pytał mnie, skąd dokładnie jest Barnaba? Może z jego miejscowości?

Posted

[quote name='anawa']Poważnie???? Super!!! Rozmawiałam z p.Darkiem. Mam Ci podać jego nr telefonu bo chyba nie ma sensu, żebym to ja pośredniczyła w tej "transakcji". Lepiej, żebyście się bezposrednio umawiali.

Aha, p.Darek pochodzi z Waszych okolic i pytał mnie, skąd dokładnie jest Barnaba? Może z jego miejscowości?[/QUOTE]
Super - podaj namiary do p. Darka - Tz jest teraz w okolicach Niska - juz wlasciwie dojezdza do hoteliku. Jak wroci - zadzwoni.

Posted

Nie mylcie Barnabów :evil_lol: Barnaba ON-ek jest w drodze ze schronu do hotelu a Barnaba benek ma załatwiony domek ale jeszcze nie jedzie. Pewnie jutro albo w tygodniu, jak będzie transport :lol:

Posted

Czyli Barnaba benek siedzi narazie u siebie w gospodarstwie i pilnuje kotow. Kto wezmie kooooooooooooooty??
czy ludzie od kotow sa na watku ??

Poszukuje transportu z Zyradowa do Milicza ????dla malutkiego podhalana :):)