zuzlikowa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='majqa']Zgodnie z oczekiwaniem Zuzlikowej (Tolu popraw mnie tam, gdzie trzeba): [FONT=Tahoma][/FONT]1. Imię - Barnaba 2. Płeć - pies 3. Wiek - 4 lata 4. Sierść - półdługa 5. Sterylizacja - NIE 6. Wielkość - L 7. Miejscowość - okolice Zamościa 8. Miejsce pobytu (schron/hotelik/DT) - póki co opuszczony dom rodzinny 9. Zachowanie - spokojny, łagodny, a jednocześnie świetnie nadaje się na stróża 10. Zachowanie względem dzieci - nieznane 11. Zachowanie względem zwierząt - koty OK, psy - nieznane 12. Dla kogo - dla każdego (dzieci pod znakiem zapytania) 13. Historia - Życie spędził na łańcuchu. Został pozostawiony w gospodarstwie wraz z 2 kotami, szczeniakiem, kozą i 2 królikami. Ich właściciel zmarł, a osoba, która powinna się zwierzętami opiekować jest osobą mało odpowiedzialną, obecnie przebywa w szpitalu. Zwierzętami sporadycznie zajmują się znajomi z sąsiedniej miejscowości. Zostały zgłoszone do interwencji, bo pozostawiono je same i głodowały. 14. Kontakt - [email protected] 0-609160440 15. Krótki Opis - Cudo wyglądem i charakterem, od którego warto odsunąć widmo schroniska i niepewnej przyszłości. Jest tego wart. + 4 fotki - w 1 poście do wyboru do koloru Dzięki...lecę z tym do Malwi by wstawiała na stronkę! Fotek aż nadto i to pieknych jest!!! Mam pytanie...a nie bedziecie go sterylizować? Bo jeśli zamierzacie przed wydaniem do ds,to zrobić,to wpisuję ,że będzie wysterylizowany...może tak być? Quote
Szarotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='majqa']Pomysł całkiem, całkiem...[/QUOTE] Mowie powaznie skora zawolal to moze odwolac. W koncu to Soltys swoje prawa ma :):) Quote
Poker Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 cudny pies, aż szkoda go do schronu, mam nadizję ,że cioteczki od dużych piesów coś zaradzą. Quote
ANETTTA Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 jestem i ja troche póżno ale tak czasu nie mamy więc zaczynajmy nie najlepszej jakości ale zawsze coś pokażmy światu Barnabę http://allegro.pl/show_item.php?item=911188373 kto dalej pomoże w ogłoszeniach !!!!! jaki los czeka koty szczeniaka, koze i króliki ( być może nie doczytałam !!!)sorki Quote
ANETTTA Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 jestem i ja nie mamy czasu wiec do dzieła weekend przed nami ludziska moze wejdą pokochają http://allegro.pl/item911188373_barnaba_mix_bernardyna_moj_pan_zmarl_a_ja.html nie najlepszej jakości ale zawsze coś aby Barnabe światu pokazać być może nie doczytałam co z resztą zwierzaków kotami szczeniakiem kozą i królikami ????sorki !!! Quote
ANETTTA Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 jestem i ja nie mamy czasu więc do dzieła !!!!!! weekend przed nami ludziska może wejdą pokochają zobaczą !!! http://allegro.pl/item911188373_barnaba_mix_bernardyna_moj_pan_zmarl_a_ja.html nie najlepszej jakości ale zawsze coś aby Barnabe światu pokazać !!! być może nie doczytałam co z resztą zwierzaków kotami szczeniakiem kozą i królikami ????sorki !!! Quote
Lidan Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 O, widzę, że udało Ci się jednak napisac to co chciałaś :-) Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Koty nieobsadzone, koza - sołtys, szczeniak ma dom, dla królików ponoć wykluwa się dom. Jutro zrobię psu tekst, będzie też osobne, wyróżnione allegro, ogłoszenia zrobię (może ktoś jeszcze pomoże?). Dziękuję Anettto za pomoc i witam kolejne Wątkowiczki. :-) Quote
__Lara Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Talcott']Ja też zapisuję i roześlę gdzie się da!! uproszę Larę o Allegro a ja mu fundnę[/QUOTE] Chyba już allegro niepotrzebne cioteczki? Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='__Lara']Chyba już allegro niepotrzebne cioteczki?[/QUOTE] A, i tu się zdziwisz, ja Ci nie odpuszczę, czekaj, plizzzz na tekst, jutro będzie. :-) Quote
Cajus JB Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Jestem i ja. Wspaniale się prezentuje. Porozsyłam trochę. Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Cajus, Wybawco, pozdrawiam cieplutko i dziękuję!!! :-) Quote
malibo57 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Cześć. Następny Barnaba - jaki urodzaj w tym Zamościu. Piękny. Pomysł z zatrzymaniem działań Wójta jest ok. Jaka ścieżka formalna nalezy pójść? Nie rozbieram samorzadu terytorialnego.. Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Znów przez Ciebie pucuję ekran. Wieeelkie dzięki. :mad: :evil_lol: Quote
polubek Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 dotarłam i ja. Cajus dziękuję za link. też trochę roześlę. trudno sesja będzie nie w ten weekend tylko najwyżej w terminie poprawkowym. Quote
marysia55 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Cajus JB']Jestem i ja. Wspaniale się prezentuje. Porozsyłam trochę.[/QUOTE] no i porozsyłał:lol: w każdym razie do mnie zaproszenie dotarło :roll:. tyle świetnych ciotek na wątku, że nie wiem czy będę mogła w czymś jeszcze pomóc :evil_lol:. W każdym razie jestem i mocno kibicuje Barnabie :p:p:p Quote
Cajus JB Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Staram się choć trochę nadrobić czas gdy mnie nie było. Każda pomoc będzie potrzebna. Dziękuję Wam za przybycie. Quote
hop! Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Zdaje się, że Barnabie szykuje się dom. Wszystko się zgadza - Barnaba z woj. zamojskiego, który stracił właściciela... Quote
majqa Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Nie ma to jak łańcuch Aniołów... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
UBOCZE Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Drugi Barnaba z Zamojskiego, który nie ma szczęścia... :-( Na razie zaznaczam wątek... Quote
Szarotka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Czy juz ktos obskoczyl Soltysa :):) Pamietajcie o kotach.......... Quote
Recommended Posts