Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majqa']Zgodnie z oczekiwaniem Zuzlikowej (Tolu popraw mnie tam, gdzie trzeba):

[FONT=Tahoma][/FONT]1. Imię - Barnaba

2. Płeć - pies

3. Wiek - 4 lata

4. Sierść - półdługa

5. Sterylizacja - NIE

6. Wielkość - L

7. Miejscowość - okolice Zamościa

8. Miejsce pobytu (schron/hotelik/DT) - póki co opuszczony dom rodzinny

9. Zachowanie - spokojny, łagodny, a jednocześnie świetnie nadaje się na stróża

10. Zachowanie względem dzieci - nieznane

11. Zachowanie względem zwierząt - koty OK, psy - nieznane

12. Dla kogo - dla każdego (dzieci pod znakiem zapytania)

13. Historia - Życie spędził na łańcuchu. Został pozostawiony w gospodarstwie wraz z 2 kotami, szczeniakiem, kozą i 2 królikami. Ich właściciel zmarł, a osoba, która powinna się zwierzętami opiekować jest osobą mało odpowiedzialną, obecnie przebywa w szpitalu. Zwierzętami sporadycznie zajmują się znajomi z sąsiedniej miejscowości. Zostały zgłoszone do interwencji, bo pozostawiono je same i głodowały.

14. Kontakt - [email protected] 0-609160440

15. Krótki Opis - Cudo wyglądem i charakterem, od którego warto odsunąć widmo schroniska i niepewnej przyszłości. Jest tego wart.

+ 4 fotki - w 1 poście do wyboru do koloru

Dzięki...lecę z tym do Malwi by wstawiała na stronkę!
Fotek aż nadto i to pieknych jest!!!

Mam pytanie...a nie bedziecie go sterylizować?
Bo jeśli zamierzacie przed wydaniem do ds,to zrobić,to wpisuję ,że będzie wysterylizowany...może tak być?

Posted

Koty nieobsadzone, koza - sołtys, szczeniak ma dom, dla królików ponoć wykluwa się dom.
Jutro zrobię psu tekst, będzie też osobne, wyróżnione allegro, ogłoszenia zrobię (może ktoś jeszcze pomoże?).
Dziękuję Anettto za pomoc i witam kolejne Wątkowiczki. :-)

Posted

[quote name='__Lara']Chyba już allegro niepotrzebne cioteczki?[/QUOTE]
A, i tu się zdziwisz, ja Ci nie odpuszczę, czekaj, plizzzz na tekst, jutro będzie. :-)

Posted

Cześć. Następny Barnaba - jaki urodzaj w tym Zamościu. Piękny.
Pomysł z zatrzymaniem działań Wójta jest ok. Jaka ścieżka formalna nalezy pójść? Nie rozbieram samorzadu terytorialnego..

Posted

[quote name='Cajus JB']Jestem i ja. Wspaniale się prezentuje. Porozsyłam trochę.[/QUOTE] no i porozsyłał:lol: w każdym razie do mnie zaproszenie dotarło :roll:. tyle świetnych ciotek na wątku, że nie wiem czy będę mogła w czymś jeszcze pomóc :evil_lol:. W każdym razie jestem i mocno kibicuje Barnabie :p:p:p