Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:placz::placz::placz:Sluchajcie - Barnaby nie ma
Furtka otworzona, zadnych sladów na sniegu.
Przed chwilą dzwonilam do schronu - przywiezli go go wczoraj :placz:

Posted

[quote name='Talcott']I co nie da się go wyciągnąć??????[/QUOTE]
Wsadzili go na kwarantannę
Jedziemy zarza do gminy, mozr kogos z wladz gminy wyciągniemy z kosciola....

Posted

Rany julek............. może trzeba do kogoś dzwonic, interweniować............przecież prosiliście sołtysa........... co za ludzie......... musi być jakis sposób............. chyba zrozumieja, że pies juz dziś może byc w swoim domu........... Ja mogę gdzieś zadzwonić, tylko powiedzcie, do kogo...............

Posted

[quote name='Talcott']Poczekaj z telefonem żeby jeszcze gorzej nie wyszło!!!![/QUOTE]
No jasne............. przecież bez uzgodnienia nic sama nie bedę robić........... cholera jasna, wyć się chce..............

Posted

No nie może być dobrze............... cholera jasna, my robimy, co możemy a inni kłody pod nogi rzucają..........eeeh....... dobrze, że mnie tam nie ma, bo chyba bym komuś krzywdę zrobiła................ :angryy:

Posted

Dziewczyny, jesli pies został oddany do schroniska po smierci włąściciela to może jednak da radę ominąc tą kwarantannę? Przecież wiadomo, że właściciel sie po niego nie zgłosi.

Posted

[quote name='Reno2001']Dziewczyny, jesli pies został oddany do schroniska po smierci włąściciela to może jednak da radę ominąc tą kwarantannę? Przecież wiadomo, że właściciel sie po niego nie zgłosi.[/QUOTE]
Ja też mam taką nadzieję ale tu trzeba byłoby pomysleć logicznie a w tym schronie przecież same młotki pracują :angryy:

Posted

[quote name='anawa']Ja też mam taką nadzieję ale tu trzeba byłoby pomysleć logicznie a w tym schronie przecież same młotki pracują :angryy:[/QUOTE]
Tfu, cofam te "młotki" :oops:

Posted

[quote name='Tola']:placz::placz::placz:Sluchajcie - Barnaby nie ma
Furtka otworzona, zadnych sladów na sniegu.
Przed chwilą dzwonilam do schronu - przywiezli go go wczoraj :placz:[/QUOTE]

A niech to...i co teraz?