Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wszystko jest w porządku! Nie doczytałaś. Tola już go ma! Quote
zuzlikowa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='anawa']Dostałam przed chwila sms-a od Toli. MAJĄ BARNABĘ !!! :multi::multi::multi: Ło,jesoooo...moje serducho! Hurrrrra...powodzenia...powodzeni psiaczku! Oddycham! Quote
anawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='zuzlikowa']A niech to...i co teraz?[/QUOTE] jest dobrze....... poczytaj wstecz....... ;) ...................................... oooo, już poczytałaś....... :) Quote
zuzlikowa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Talcott']Wszystko jest w porządku! Nie doczytałaś. Tola już go ma![/QUOTE] ...nie doczytałam i serce mi stanęło...ale już bije! Brawo Tola...buziska ogromne!!! Quote
malibo57 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tola, Jarek - wiedziałam, że zrobią wszystko, co możliwe i jeszcze trochę. Wspaniali ludzie! Quote
Ra_dunia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 jestem na podwójne zaproszenie ;) od Majqi i Cajusa. Na razie zaznaczam, ale z tego co widzę, sytuacja rozwinęła się w dobrym kierunku :) Quote
Tola Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Kochani, przestancie:oops: Podziekowania należą się P. Darkowi, (juz wlasciciel Barnaby), który poproszony o pomoc, bez wahania dzwonil do kierownika i prosil o wydanie psa. Barnaba juz w drodze; pakowanie chlopaka do auta wygladalo niesamowicie:evil_lol: Najpierw weszła przednia część Barnaby, potem ta częśc ze zdziwieniem obserwowała, co TZ robi z tyłem:evil_lol: Zapewniam, ze jedzie cały Barnaba:cool3: Pan Darek zaproponowal, ze wyjedzie do garwolina. Odwołuję wczesniejsze chwalenie sołtysa; nie dosc, ze pomimo wczorajszej prosby TZ nie zawiadomil schronu i nie odwolal "odławiania" Barnaby, to jeszcze wzcoraj pomagal pakowac psa do samochodu. A dzisiaj jego żona trzasnela drzwiami i powiedziala, ze ma w d...e, gdzie jest pies. W schronie nie obylo się oczywiscie bez "moralizowania": Tz zostal pouczony, ze odlowiono psa, bo się zle nim opiekowal, pies stanowil zagrozenie. A ja powinnam na forum napisac, ze ten pies http://www.dogomania.pl/threads/175937-Wychudzony-zrezygnowany-BURSZTYN-bliski-A-mierci-Juz-w-DT dostawal w schronie tyle jedzenia, ile chcial. Piszę więc na forum, ze Bursztyn nie dostawal tyle jedzenia, ile potrzebowal i nie przezyłby w nieogrzewanym boksie w takim stanie tych ostatnich mrozów. Quote
anawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Tola, jak ja kocham takich Ludzi, jak Ty i Twój Mąż...................... Konkretnie, szybko, stanowczo i do przodu. Współpraca z Wami to ogromna przyjemność :loveu: Wielkie dzięki :p Quote
Tola Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Barnaba przekazany; jedzie ze swoja Rodzina do wlasnego domu:loveu: Quote
robkowa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 weszłam na wątek a tu już psiak w nowym domu:p jaka szybka akcja! Quote
agada Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 :loveu:No, proszę cudownie!! Tola, czy Wy wogule sypiacie? A dla chłopaka:multi::multi:, mam nadzieję, że to będzie to nowe wymarzone życie... Quote
anawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Tola']Barnaba przekazany; jedzie ze swoja Rodzina do wlasnego domu:loveu:[/QUOTE] Szybko poszło :) Napisz więcej, jak będziesz znała szczegóły, z drogi, przekazania Barnaby i reakcji na niego nowych właścicieli :) Quote
Tola Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='anawa']Szybko poszło :) Napisz więcej, jak będziesz znała szczegóły, z drogi, przekazania Barnaby i reakcji na niego nowych właścicieli :)[/QUOTE] Ok, wieczorkiem, teraz idę wyprowadzic swoje suczydla no i musze cos do garnka wrzucic, bo Tz niedlugo wraca głodny:cool3: Quote
anawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Tola']Ok, wieczorkiem, teraz idę wyprowadzic swoje suczydla no i musze cos do garnka wrzucic, bo Tz niedlugo wraca głodny:cool3:[/QUOTE] Należy Mu się pyszny obiadek. A Tobie............ deserek :cool3: Quote
stonka1125 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ciekawa jestem jak Barnaba zareaguje na Rotkę i odwrotnie Quote
anawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Wieczorem zadzwonię do p.Darka i spróbuje się czegoś dowiedzieć. Quote
Lu_Gosiak Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='anawa']Wieczorem zadzwonię do p.Darka i spróbuje się czegoś dowiedzieć.[/QUOTE] superr....to czekamy na wieści:):) Quote
Tola Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Barnaba (Barney)juz u siebie; TZ przekazal go na parkingu w okolicach Garwolina. Pies rzucił się na p. Darka i jego żonę i ....wyściskał ich:evil_lol: Od razu bylo widac, ze poczuli do siebie "mietę". Sprawiali wrazenie, jakby znali sie od dawna Pan Darek dzwonil i przekazal, ze Barney był u weta, został zaszczepiony, wazy 50 kg i ma ok 2 lat:lol: Swietnie dogadal się z suczką Rotką, która probowal nawet zdominowac; ma cechy przywodcy stada:cool3: Sunka jest nim bardzo zainteresowana, byly nawet pierwsze proby wspolnej zabawy. Jestem dumna z nas wswzystkich, ktorzy znalezli sie na tym watku i pomogli i w znalezieniu cudownego domu dla Barneya. Tz smieje się, ze łacznie z wczorajszym Barnabą wspólnie uratowalismy ponad 100 kg psów:evil_lol: Quote
anawa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Baaaaardzo się cieszę. Ty i Twój mąż wykonaliscie kawał dobrej roboty - błyskawiczna akcja i pies uratowany :) Dziękujemy Wam :) Quote
Tola Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 [quote name='anawa']Baaaaardzo się cieszę. Ty i Twój mąż wykonaliscie kawał dobrej roboty - błyskawiczna akcja i pies uratowany :) Dziękujemy Wam :)[/QUOTE] Tylko co my zrobilibysmy bez Was:loveu: Zmieniam tytuł:lol: Quote
majqa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Uffff....Wspaniałe zakończenie! Gratulacje Tolu dla Ciebie i TZta!!! :lol: Quote
Nikus Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Również gratuluję:) pokazowa akcja:) oby wszystkie na dogo były tak szybkie i efektywne:) Quote
marysia55 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 bardzo bym chciała aby drugi Barnaba ten z sygnatury anawa tez miał tyle szczęścia. Quote
hop! Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Trochę się obawiałam, czy psiaki się zaakceptują. Niepotrzebnie, bo wygląda na to, że tak. Zastanawiałam się też, czy psiaki zmieszczą się w budzie. Okazało się, że p.Darek o tym pomyślał i powstało "przedbudzie". Kilka zdjęć... ;) Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku. Quote
Recommended Posts