Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzlikowa']A niech to...i co teraz?[/QUOTE]
jest dobrze....... poczytaj wstecz....... ;)

......................................

oooo, już poczytałaś....... :)

Posted

Kochani, przestancie:oops:
Podziekowania należą się P. Darkowi, (juz wlasciciel Barnaby), który poproszony o pomoc, bez wahania dzwonil do kierownika i prosil o wydanie psa.
Barnaba juz w drodze; pakowanie chlopaka do auta wygladalo niesamowicie:evil_lol:
Najpierw weszła przednia część Barnaby, potem ta częśc ze zdziwieniem obserwowała, co TZ robi z tyłem:evil_lol:
Zapewniam, ze jedzie cały Barnaba:cool3:
Pan Darek zaproponowal, ze wyjedzie do garwolina.
Odwołuję wczesniejsze chwalenie sołtysa; nie dosc, ze pomimo wczorajszej prosby TZ nie zawiadomil schronu i nie odwolal "odławiania" Barnaby, to jeszcze wzcoraj pomagal pakowac psa do samochodu.
A dzisiaj jego żona trzasnela drzwiami i powiedziala, ze ma w d...e, gdzie jest pies.
W schronie nie obylo się oczywiscie bez "moralizowania":
Tz zostal pouczony, ze odlowiono psa, bo się zle nim opiekowal, pies stanowil zagrozenie.
A ja powinnam na forum napisac, ze ten pies http://www.dogomania.pl/threads/175937-Wychudzony-zrezygnowany-BURSZTYN-bliski-A-mierci-Juz-w-DT
dostawal w schronie tyle jedzenia, ile chcial.
Piszę więc na forum, ze Bursztyn nie dostawal tyle jedzenia, ile potrzebowal i nie przezyłby w nieogrzewanym boksie w takim stanie tych ostatnich mrozów.

Posted

Tola, jak ja kocham takich Ludzi, jak Ty i Twój Mąż...................... Konkretnie, szybko, stanowczo i do przodu. Współpraca z Wami to ogromna przyjemność :loveu: Wielkie dzięki :p

Posted

[quote name='Tola']Barnaba przekazany; jedzie ze swoja Rodzina do wlasnego domu:loveu:[/QUOTE]
Szybko poszło :) Napisz więcej, jak będziesz znała szczegóły, z drogi, przekazania Barnaby i reakcji na niego nowych właścicieli :)

Posted

[quote name='anawa']Szybko poszło :) Napisz więcej, jak będziesz znała szczegóły, z drogi, przekazania Barnaby i reakcji na niego nowych właścicieli :)[/QUOTE]

Ok, wieczorkiem, teraz idę wyprowadzic swoje suczydla
no i musze cos do garnka wrzucic, bo Tz niedlugo wraca głodny:cool3:

Posted

[quote name='Tola']Ok, wieczorkiem, teraz idę wyprowadzic swoje suczydla
no i musze cos do garnka wrzucic, bo Tz niedlugo wraca głodny:cool3:[/QUOTE]
Należy Mu się pyszny obiadek. A Tobie............ deserek :cool3:

Posted

Barnaba (Barney)juz u siebie; TZ przekazal go na parkingu w okolicach Garwolina.
Pies rzucił się na p. Darka i jego żonę i ....wyściskał ich:evil_lol:
Od razu bylo widac, ze poczuli do siebie "mietę".
Sprawiali wrazenie, jakby znali sie od dawna
Pan Darek dzwonil i przekazal, ze Barney był u weta, został zaszczepiony, wazy 50 kg i ma ok 2 lat:lol:
Swietnie dogadal się z suczką Rotką, która probowal nawet zdominowac; ma cechy przywodcy stada:cool3:
Sunka jest nim bardzo zainteresowana, byly nawet pierwsze proby wspolnej zabawy.
Jestem dumna z nas wswzystkich, ktorzy znalezli sie na tym watku i pomogli i w znalezieniu cudownego domu dla Barneya.
Tz smieje się, ze łacznie z wczorajszym Barnabą wspólnie uratowalismy ponad 100 kg psów:evil_lol:

Posted

[quote name='anawa']Baaaaardzo się cieszę. Ty i Twój mąż wykonaliscie kawał dobrej roboty - błyskawiczna akcja i pies uratowany :) Dziękujemy Wam :)[/QUOTE]
Tylko co my zrobilibysmy bez Was:loveu:
Zmieniam tytuł:lol:

Posted

Trochę się obawiałam, czy psiaki się zaakceptują. Niepotrzebnie, bo wygląda na to, że tak. Zastanawiałam się też, czy psiaki zmieszczą się w budzie. Okazało się, że p.Darek o tym pomyślał i powstało "przedbudzie". Kilka zdjęć... ;)

Bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku.