majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Oj, dzięki, pomysł z allegro od Larci super. Jutro przygotuję psiakowi tekst, jeśli Lara zechce skorzystać... :-) Wspaniale, że jesteście! :-) Quote
zula131 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Jesooo.... jaki on piękny :-(... Skoro "schron" powiadomiony, to lada moment mogą go zwinąć :placz: Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Już pisałam do Lary. jest tel. do kontaktu??? Quote
GoniaP Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='Tola']Nie damy rady. Mamy kasę na sterylki i na karmę. Z tego skrobania to porobiły nam sie blizny:cool3:[/QUOTE] Skąd ja to wiem.... Nie mogę pomóc, wzięłam sobie na głowę zbyt dużo, ale będę kombinować. Quote
Nikus Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 jest majga :) jestem i ja.... będzie dobrze Quote
Marlena:) Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Jej, jak ja kocham takie miśki. Cudo nie pies! Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Brakowało tu męskiego głosu! Dzięki, że dotarłeś. :-) Quote
nuleczka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Świetny Misiek kochany, jak mam skopiować banerek do siebie? mam skopiować adres obrazka? Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Zrób tak, stań na banerku (zaznacz go). Wciśnij jednocześnie lewy CTRL i literkę C, potem wejdź w ustawienia, w edycję sygnatury, stań w okienku i jednocześnie wciśnij lewy CTRL i literkę V, powinien pokazać się baner, po czym zatwierdź. Quote
Tola Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Szarotka']A co z kotami ???????????/[/QUOTE] Koty są do adopcji. Na razie nic nie mam. Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Szarotko, sołtys poprosił schron o pomoc... ale... nie kraczmy... :shake: Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Zgodnie z oczekiwaniem Zuzlikowej (Tolu popraw mnie tam, gdzie trzeba): [FONT=Tahoma][/FONT]1. Imię - Barnaba 2. Płeć - pies 3. Wiek - 4 lata 4. Sierść - półdługa 5. Sterylizacja - NIE 6. Wielkość - L 7. Miejscowość - okolice Zamościa 8. Miejsce pobytu (schron/hotelik/DT) - póki co opuszczony dom rodzinny 9. Zachowanie - spokojny, łagodny, a jednocześnie świetnie nadaje się na stróża 10. Zachowanie względem dzieci - nieznane 11. Zachowanie względem zwierząt - koty OK, psy - nieznane 12. Dla kogo - dla każdego (dzieci pod znakiem zapytania) 13. Historia - Życie spędził na łańcuchu. Został pozostawiony w gospodarstwie wraz z 2 kotami, szczeniakiem, kozą i 2 królikami. Ich właściciel zmarł, a osoba, która powinna się zwierzętami opiekować jest osobą mało odpowiedzialną, obecnie przebywa w szpitalu. Zwierzętami sporadycznie zajmują się znajomi z sąsiedniej miejscowości. Zostały zgłoszone do interwencji, bo pozostawiono je same i głodowały. 14. Kontakt - [email protected] 0-609160440 15. Krótki Opis - Cudo wyglądem i charakterem, od którego warto odsunąć widmo schroniska i niepewnej przyszłości. Jest tego wart. + 4 fotki - w 1 poście do wyboru do koloru Quote
Szarotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 To Barnaba i koty potrzebuja pomocy. Koty w zmie to raczej tez sobie nie poradza:(:( Quote
Tola Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Wszystko jest ok; Dzięki majga Jednoczesnie chce przywrocic normalny wizerunek sołtysa - facet jest ok, sam zapsiony, robi co moze, dokarmia kroliki, psa. To wojt dzwonil do schronu. Mam nadzieję, ze nie beda sie spieszyc. Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Trzymamy więc kciuki za brak pośpiechu, ślemy szeeeroki uśmiech Panu Sołtysowi. :-) Quote
Szarotka Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A wojt nie moze zadzwonic i powiedziec, ze sytuacja opanowana ??? Sorry Soltys :):) Powinien powiedziec, ze do wojta ze sprawa nie pojda :):):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kamilawa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Jestem po zaproszeniu Fiorsteinbock. Jutro powysyłam do znajomych link ;-) Quote
Recommended Posts