Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']tak, Ewa Gonzales mnie tutaj przytargała :lol::lol:
:multi::loveu:[FONT=Comic Sans MS]Witaj Maryniu droga! Przybywaj przybywaj nam tu ku Azuni jak najczesciej Krakowianeczko cudna !:loveu:Witajcie cioteczki rankiem czwarteczkowym jupijajjjj i czarujemy pieniazki dla Azuni! Ze skarpety ...Gonzikowej starej ....hihi ....wyczaruje 20 zetkow , ale jednorazowo [/FONT]

Posted

Myślę, że można pakować Azuli walizki :) Niech dziecko jedzie się socjalizować. Stówaka zdołamy dozbierać, to już niewiele.

Posted

bardzo dziękuje wszystkim którzy tu przyszli i nas wspierają!:multi:
i zapraszam pozostałych czytających do pomocy 5-10zł i wspólnie uzbieramy na hotelik:loveu:

Posted

Ale tu ruch od rana! :loveu: Ewa gonzales, enia dziękujemy za deklaracje :) Asiaczku- jeszcze niewiadomo, kto będzie zbierał pieniążki, jak już to ustalimy to oczywiście wyślemy numer konta, dziękujemy. Właśnie cioteczki, która podejmie się zbierania pieniążków?

Deklaracje na tą chwilę wyglądają tak:
Deklaracje stałe:

Randa - 40zł
agaciaaa - 10zł
Iza. - 10zł
Evelin - 30zł
elik - 40zł
enia - 30zł
RAZEM - 160zł :multi:

Deklaracje jednorazowe:
ewa gonzales - 20zł
Asiaczek - ?

Jak ktoś deklarował jednorazowo, a wpisałam do stałych to krzyczcie! ;) Aktualny stan deklaracji jest też w pierwszym poście. Kochani, już niewiele brakuje, kto jeszcze dorzuci grosik?

Posted

[FONT=Fixedsys]:multi::multi:[SIZE=5]Kabaju:laugh2_2::bigcool::bigcool::B-fly::klacz:pieknie dziekiiiiiiiiiiiiiiiiii:multi:Pipiniu ale boskoooooo :loveu:Azuniu serdumko kofane[/FONT]

Posted

evita. napisał(a):
Ciotki "wciągnijcie" ;) mnie na listę- 40 zł miesięcznie dla Azulka :)

HURRA!::Rose:
już mamy bliżej niż dalej...........

Posted

Czytałam w którymś poście, że potrzebny skarbnik. Jeśli nie będzie chętnego, mogę sie podjąć tej roboty :)
Ale póki co czekajmy, może zgłosi się ktoś chętny.

Posted

Kilka godzin mnie nie było,a tu takie nowiny:multi::multi::multi::multi:
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM NAJGORĘCEJ JAK TYLKO POTRAFIĘ
teraz cieszę się,że nie zostawiłam jej tam u tej strasznej baby,która wrzeszczała,że ją zabije.O matko,kolejnego biedaka stąd wyciągacie.Aza ma szczęście,nie tak jak jej rodzeństwo.Pozwólcie,że nie będę wymieniać po kolei,bo jeszcze którąś z Was pominę,a bardzo tego nie chcę.Chcę podziękować Wam wszystkim.Moje serce się raduje.DZIĘKUJĘ :loveu:

Posted

Pipi napisał(a):

teraz cieszę się,że nie zostawiłam jej tam u tej strasznej baby,która wrzeszczała,że ją zabije.

Pipi, ale przeiecież pisałaś ze Azunie ktos podrzucił do Ciebie ....

Agacia, wpisz mnie na razie jednorazowo ;)
W nast. miesiącu szyuje mi się sporo wydatków, ale jak bedę miała to i tak wpłace na Azunie.

Posted

Owszem,Azę ktos podrzucił,ale Pipi przeprwadziła sledztwo i wie kto..Aza poznała swoje obejscie,ale ten babsztyl (była włascicielka) nawyzywała Pipi i mówiła co zrobi z azą...

Posted

Evelin napisał(a):
Owszem,Azę ktos podrzucił,ale Pipi przeprwadziła sledztwo i wie kto..Aza poznała swoje obejscie,ale ten babsztyl (była włascicielka) nawyzywała Pipi i mówiła co zrobi z azą...

Dokładnie tak było, chyba nie doczytałaś Iza ;)

Deklaracje zmieniłam.

Posted

Ciotki drogie, tak się składa,że mam wolną sobotę i Aza mogłaby wylądowac u AlinyS za 2 dni..O ile AlinaS wie o azie,ja się z Nia nie kontaktowałam...
Nie mamy całej kwoty-co robimy-ryzykujemy i wysyłamy Azę czy czekamy aż uzbieramy całość ?
Są argumenty i za i przeciw....
Przemyślałam wszystko i nie chciałabym łączyć transportu Gucia z Azą..Gucio jest problematyczny,może się wykazac w transporcie...lepiej byłoby,żeby jechał sam...(i odległość tez się liczy)
Piszcie co myslicie,przeczytam to jutro :)