marysia55 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 elik napisał(a):I Ty Marysieńko też u Azuli :) tak, Ewa Gonzales mnie tutaj przytargała :lol::lol: Quote
Nadziejka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='marysia55']tak, Ewa Gonzales mnie tutaj przytargała :lol::lol: :multi::loveu:[FONT=Comic Sans MS]Witaj Maryniu droga! Przybywaj przybywaj nam tu ku Azuni jak najczesciej Krakowianeczko cudna !:loveu:Witajcie cioteczki rankiem czwarteczkowym jupijajjjj i czarujemy pieniazki dla Azuni! Ze skarpety ...Gonzikowej starej ....hihi ....wyczaruje 20 zetkow , ale jednorazowo [/FONT] Quote
Asiaczek Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Poprosze o nr konta. Niewiele, bo juz w tym miesiącu sporo kasy wysłałam na psiaki, ale zawsze coś... Pzdr. Quote
enia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Deklaruje 30 zł mies. kto jeszcze pomoże Azulce??? Quote
elik Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Myślę, że można pakować Azuli walizki :) Niech dziecko jedzie się socjalizować. Stówaka zdołamy dozbierać, to już niewiele. Quote
enia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 bardzo dziękuje wszystkim którzy tu przyszli i nas wspierają!:multi: i zapraszam pozostałych czytających do pomocy 5-10zł i wspólnie uzbieramy na hotelik:loveu: Quote
agaciaaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ale tu ruch od rana! :loveu: Ewa gonzales, enia dziękujemy za deklaracje :) Asiaczku- jeszcze niewiadomo, kto będzie zbierał pieniążki, jak już to ustalimy to oczywiście wyślemy numer konta, dziękujemy. Właśnie cioteczki, która podejmie się zbierania pieniążków? Deklaracje na tą chwilę wyglądają tak: Deklaracje stałe: Randa - 40zł agaciaaa - 10zł Iza. - 10zł Evelin - 30zł elik - 40zł enia - 30zł RAZEM - 160zł :multi: Deklaracje jednorazowe: ewa gonzales - 20zł Asiaczek - ? Jak ktoś deklarował jednorazowo, a wpisałam do stałych to krzyczcie! ;) Aktualny stan deklaracji jest też w pierwszym poście. Kochani, już niewiele brakuje, kto jeszcze dorzuci grosik? Quote
kabaja Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 to i ja 50 zł jednorazowo dla Azuni dołożę Quote
Nadziejka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [FONT=Fixedsys]:multi::multi:[SIZE=5]Kabaju:laugh2_2::bigcool::bigcool::B-fly::klacz:pieknie dziekiiiiiiiiiiiiiiiiii:multi:Pipiniu ale boskoooooo :loveu:Azuniu serdumko kofane[/FONT] Quote
evita. Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ciotki "wciągnijcie" ;) mnie na listę- 40 zł miesięcznie dla Azulka :) Quote
agaciaaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Super, dziękujemy!!! :loveu: już dopisuję :) Quote
enia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 evita. napisał(a):Ciotki "wciągnijcie" ;) mnie na listę- 40 zł miesięcznie dla Azulka :) HURRA!::Rose: już mamy bliżej niż dalej........... Quote
elik Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Czytałam w którymś poście, że potrzebny skarbnik. Jeśli nie będzie chętnego, mogę sie podjąć tej roboty :) Ale póki co czekajmy, może zgłosi się ktoś chętny. Quote
Pipi Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Kilka godzin mnie nie było,a tu takie nowiny:multi::multi::multi::multi: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM NAJGORĘCEJ JAK TYLKO POTRAFIĘ teraz cieszę się,że nie zostawiłam jej tam u tej strasznej baby,która wrzeszczała,że ją zabije.O matko,kolejnego biedaka stąd wyciągacie.Aza ma szczęście,nie tak jak jej rodzeństwo.Pozwólcie,że nie będę wymieniać po kolei,bo jeszcze którąś z Was pominę,a bardzo tego nie chcę.Chcę podziękować Wam wszystkim.Moje serce się raduje.DZIĘKUJĘ :loveu: Quote
agaciaaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Elik, super, że w razie czego podejmiesz się roli skarbnika, wieelkie dzięki :) Quote
Havanka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Przywędrowałam i ja. Ofiaruję dyszkę miesięcznie na hotelik dla Azuni. Mam nadzieję, że " nie pójdę z torbami":help1: Quote
enia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Elik ja już bałam się prosić :) ale jesteś tak skrupulatna i rzeczowa, że widzę Cię jako skarbnika Azuni :) Havanko- dziękujemy! Quote
agaciaaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Havanka dziękujemy :loveu: Dopisuję do pierwszego postu, mamy już 210zł miesięcznie :multi: Na pierwszy miesiąc już wystarczy- uwzględniając też deklaracje jednorazowe :) Quote
Iza. Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Pipi napisał(a): teraz cieszę się,że nie zostawiłam jej tam u tej strasznej baby,która wrzeszczała,że ją zabije. Pipi, ale przeiecież pisałaś ze Azunie ktos podrzucił do Ciebie .... Agacia, wpisz mnie na razie jednorazowo ;) W nast. miesiącu szyuje mi się sporo wydatków, ale jak bedę miała to i tak wpłace na Azunie. Quote
Evelin Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Owszem,Azę ktos podrzucił,ale Pipi przeprwadziła sledztwo i wie kto..Aza poznała swoje obejscie,ale ten babsztyl (była włascicielka) nawyzywała Pipi i mówiła co zrobi z azą... Quote
agaciaaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Evelin napisał(a):Owszem,Azę ktos podrzucił,ale Pipi przeprwadziła sledztwo i wie kto..Aza poznała swoje obejscie,ale ten babsztyl (była włascicielka) nawyzywała Pipi i mówiła co zrobi z azą... Dokładnie tak było, chyba nie doczytałaś Iza ;) Deklaracje zmieniłam. Quote
Evelin Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ciotki drogie, tak się składa,że mam wolną sobotę i Aza mogłaby wylądowac u AlinyS za 2 dni..O ile AlinaS wie o azie,ja się z Nia nie kontaktowałam... Nie mamy całej kwoty-co robimy-ryzykujemy i wysyłamy Azę czy czekamy aż uzbieramy całość ? Są argumenty i za i przeciw.... Przemyślałam wszystko i nie chciałabym łączyć transportu Gucia z Azą..Gucio jest problematyczny,może się wykazac w transporcie...lepiej byłoby,żeby jechał sam...(i odległość tez się liczy) Piszcie co myslicie,przeczytam to jutro :) Quote
Recommended Posts