Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

enia napisał(a):
a ja dzisiaj po południu do niej jadę:multi::loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu:super ciorteczko ojojjjjj ale beda calusyyyyyyyyyyyyyyyyy :multi:od wszstkich cioteczek mizianko i buzuiliaczkiiiiiii

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
a ja dzisiaj po południu do niej jadę:multi::loveu:

Zazdroszczę :loveu:
Wypytaj może Alinę o szanse na uzyskanie tego rachunku. Nie możemy dłużej zwlekać, bo blokujemy w kolejce po kasę następne sunie.

Posted

elik napisał(a):
Tak i jest to zapisane w rozliczeniach i w poście nr 296 :) Zapisuje wpłaty dwa razy:
- w pierwszym poście w rozliczeniach,
- dodatkowo jakimś poście w dniu, w którym wpłata wpłynęła na konto, żeby Cioteczki widziały, a Cioteczki i tak nie widzą :evil_lol:

Elik- dzięki za odpowiedź :) . Teraz już wsio wiem co i jak i sorry za zamieszanie ;)
P.S. Enia przekaż proszę całusa prosto w nochalek Azulki- od ciotki evity ;)

Posted

evita. napisał(a):
Elik- dzięki za odpowiedź :) . Teraz już wsio wiem co i jak i sorry za zamieszanie ;)

No so Ty, jakie zamieszanie ?
Jestem Ci wdzięczna, bo Twoje pytanie przypomniało mi we właściwym momencie, gdy byłam u kompa, że mam prosić kochane Cioteczki o sprawdzanie rachunków, czy nie ma gdzieś byka, alibo nie zawietruszyła się czyjaś wpłata.
Jedno, jak i drugie jest możliwe - miesięcznie mam po kilkadziesiąt pozycji na wykazie, dlatego bardzo proszę o sprawdzanie, czy wpłata figuruje w rozliczeniach i czy rachunki są poprawne. Będę wdzięczna :lol:

A w dniu dzisiejszym majatek Azuni powiększył się o 30 zł:

10,- zł od Agaciaaa
20,- zł od Asiaczek

Bardzo pięknie dziękujemy :loveu:

Posted

elik napisał(a):
...A w dniu dzisiejszym majatek Azuni powiększył się o 30 zł:
10,- zł od Agaciaaa
20,- zł od Asiaczek
Bardzo pięknie dziękujemy :loveu:

Agaciu Asiaczku dziękuję :calus:

Posted

Mam nadzieje, że zadowoliłam kochane ciocie :)
wczoraj nic mi nie chodziło i dlatego nie wstawione foty.......
Aza jest milusińska choć troszkę do nas nieśmiała, lubi Aline i trzyma się jej :) i dokazuje z tym białym pieskiem i są zdaje się przyjaciólmi.....nie mogłam się powstrzymac żeby nie ponosić na rączkach tego dzieciaka :loveu: ona bedzie średnim psiakiem, teraz jest niewielka jakoś te fotki przekłamują....i ma mięciuteńkie futerko:loveu:i mini czarną bródkę:loveu:

Pipi czy ona była w końcu odrobaczona,szczepiona czy nie?

Posted

:multi::loveu::loveu::loveu::loveu:piekna klusinka oj pieknaaaaaa bo brodeczka czarnaja i oczka na czarno malowane:multi::multi::multi:dziekujemy serdecznie za zdjateczka , za opieke nad malizna :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Enia dziękuję.Zdjęcia piękne i Azik też.Ona miała być zaszczepiona od wszystkiego i odrobaczona na miejscu u AlinaS.Jak evelin i Randa przywiozły weta i szczepił wszystkie psy,to zdaje się,że rozmawiali,że na miejscu.Jednak najlepiej o tym wie evelin.Było takie zamieszanie,że ja nie widziałam.Wet robił swoje,ja biegałam to tu,to tam,potem szukałam coś na posłanie dla Gucia,to byłam jakąś chwilę w spichlerzu.Azę dałam na ręce dla Randy i ona ją cały czas nosiła,bo w tym zamieszaniu trochę się wystraszyła i bałam się,że potem jej nie złapię.Zapytam evelin,jak z tymi szczepieniami ok?

Posted

AlinaS napisał(a):
Z aza przyjechało zaświadczenie szczepienia na wirusówki czyli zasczepiona

Alina proszę odpowiedz na PW.

Na konto Azuli wpłynęła kwota 20,- zł od ewa goznales - pięknie dziękujemy :loveu:

Posted

Aza ma na zaświadczeniu od czego jest zaszczepiona(naklejki)-miały być wirusówki i wścieklizna, a po jakimś czasie(chyba 2-3miesiące) szcepienie trzeba powtórzyć na wirusówki. Trzeba zaświadczenie wetowi pokazać.

Posted

Tak,Aza była zaszczepiona na wściekliznę i wirusówki....do powtórki za 3 tygodnie.
Pipi mam twój spiwór,na którym spał Gucio w trakcie podrózy.Oddam przy okazji.
Enia zdjęcia świetne..Tylko czego Wy uczycie Azę? Siadania na stole :) :):) Bo niewatpliwie na stole na zdjęciach siedzi..Cieszę się,ze jest w hoteliku i juz jej tam dobrze..
Lara- allegro oh yes,yes,yes :)

Posted

__Lara napisał(a):
Cioteczki, może odnowić jej allegro?

Jak najbardziej, z góry wielkie dzięki :)

Cioteczki, chyba trzeba by zmienić kontakt w ogłoszeniach, co? Tylko na kogo?