Nadziejka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 enia napisał(a):a ja dzisiaj po południu do niej jadę:multi::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu:super ciorteczko ojojjjjj ale beda calusyyyyyyyyyyyyyyyyy :multi:od wszstkich cioteczek mizianko i buzuiliaczkiiiiiii Quote
elik Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 enia napisał(a):a ja dzisiaj po południu do niej jadę:multi::loveu: Zazdroszczę :loveu: Wypytaj może Alinę o szanse na uzyskanie tego rachunku. Nie możemy dłużej zwlekać, bo blokujemy w kolejce po kasę następne sunie. Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 enia napisał(a):a ja dzisiaj po południu do niej jadę:multi::loveu: Oooo, wygłaskaj ja od nas:) Pzdr. Quote
evita. Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 elik napisał(a):Tak i jest to zapisane w rozliczeniach i w poście nr 296 :) Zapisuje wpłaty dwa razy: - w pierwszym poście w rozliczeniach, - dodatkowo jakimś poście w dniu, w którym wpłata wpłynęła na konto, żeby Cioteczki widziały, a Cioteczki i tak nie widzą :evil_lol: Elik- dzięki za odpowiedź :) . Teraz już wsio wiem co i jak i sorry za zamieszanie ;) P.S. Enia przekaż proszę całusa prosto w nochalek Azulki- od ciotki evity ;) Quote
elik Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 evita. napisał(a):Elik- dzięki za odpowiedź :) . Teraz już wsio wiem co i jak i sorry za zamieszanie ;) No so Ty, jakie zamieszanie ? Jestem Ci wdzięczna, bo Twoje pytanie przypomniało mi we właściwym momencie, gdy byłam u kompa, że mam prosić kochane Cioteczki o sprawdzanie rachunków, czy nie ma gdzieś byka, alibo nie zawietruszyła się czyjaś wpłata. Jedno, jak i drugie jest możliwe - miesięcznie mam po kilkadziesiąt pozycji na wykazie, dlatego bardzo proszę o sprawdzanie, czy wpłata figuruje w rozliczeniach i czy rachunki są poprawne. Będę wdzięczna :lol: A w dniu dzisiejszym majatek Azuni powiększył się o 30 zł: 10,- zł od Agaciaaa 20,- zł od Asiaczek Bardzo pięknie dziękujemy :loveu: Quote
Pipi Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 elik napisał(a):...A w dniu dzisiejszym majatek Azuni powiększył się o 30 zł: 10,- zł od Agaciaaa 20,- zł od Asiaczek Bardzo pięknie dziękujemy :loveu: Agaciu Asiaczku dziękuję :calus: Quote
Pipi Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ciociu enia,gdzie jesteś?Jeszcze u Azuni? Quote
agaciaaa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Właśnie właśnie, czekamy niecierpliwie na fotki :) Quote
Pipi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Pewnie późno wróciłaś ciocia?To nic,nie przejmuj się i tak Ci dziękuję :calus: Quote
enia Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Mam nadzieje, że zadowoliłam kochane ciocie :) wczoraj nic mi nie chodziło i dlatego nie wstawione foty....... Aza jest milusińska choć troszkę do nas nieśmiała, lubi Aline i trzyma się jej :) i dokazuje z tym białym pieskiem i są zdaje się przyjaciólmi.....nie mogłam się powstrzymac żeby nie ponosić na rączkach tego dzieciaka :loveu: ona bedzie średnim psiakiem, teraz jest niewielka jakoś te fotki przekłamują....i ma mięciuteńkie futerko:loveu:i mini czarną bródkę:loveu: Pipi czy ona była w końcu odrobaczona,szczepiona czy nie? Quote
agaciaaa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Widać, że Azulka trochę wystraszona na początku, ale na spacerku już ogonek w górze :) Quote
Nadziejka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 :multi::loveu::loveu::loveu::loveu:piekna klusinka oj pieknaaaaaa bo brodeczka czarnaja i oczka na czarno malowane:multi::multi::multi:dziekujemy serdecznie za zdjateczka , za opieke nad malizna :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pipi Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Enia dziękuję.Zdjęcia piękne i Azik też.Ona miała być zaszczepiona od wszystkiego i odrobaczona na miejscu u AlinaS.Jak evelin i Randa przywiozły weta i szczepił wszystkie psy,to zdaje się,że rozmawiali,że na miejscu.Jednak najlepiej o tym wie evelin.Było takie zamieszanie,że ja nie widziałam.Wet robił swoje,ja biegałam to tu,to tam,potem szukałam coś na posłanie dla Gucia,to byłam jakąś chwilę w spichlerzu.Azę dałam na ręce dla Randy i ona ją cały czas nosiła,bo w tym zamieszaniu trochę się wystraszyła i bałam się,że potem jej nie złapię.Zapytam evelin,jak z tymi szczepieniami ok? Quote
AlinaS Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Z aza przyjechało zaświadczenie szczepienia na wirusówki czyli zasczepiona Quote
elik Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 AlinaS napisał(a):Z aza przyjechało zaświadczenie szczepienia na wirusówki czyli zasczepiona Alina proszę odpowiedz na PW. Na konto Azuli wpłynęła kwota 20,- zł od ewa goznales - pięknie dziękujemy :loveu: Quote
Randa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Aza ma na zaświadczeniu od czego jest zaszczepiona(naklejki)-miały być wirusówki i wścieklizna, a po jakimś czasie(chyba 2-3miesiące) szcepienie trzeba powtórzyć na wirusówki. Trzeba zaświadczenie wetowi pokazać. Quote
__Lara Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Słodzizna z niej :D gdzie ten domek???? Cioteczki, może odnowić jej allegro? Quote
Evelin Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Tak,Aza była zaszczepiona na wściekliznę i wirusówki....do powtórki za 3 tygodnie. Pipi mam twój spiwór,na którym spał Gucio w trakcie podrózy.Oddam przy okazji. Enia zdjęcia świetne..Tylko czego Wy uczycie Azę? Siadania na stole :) :):) Bo niewatpliwie na stole na zdjęciach siedzi..Cieszę się,ze jest w hoteliku i juz jej tam dobrze.. Lara- allegro oh yes,yes,yes :) Quote
agaciaaa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 __Lara napisał(a):Cioteczki, może odnowić jej allegro? Jak najbardziej, z góry wielkie dzięki :) Cioteczki, chyba trzeba by zmienić kontakt w ogłoszeniach, co? Tylko na kogo? Quote
Recommended Posts