Pipi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ja nie,ale chyba agaciaaa ją tam dodała.Dziękuję za link,zaraz popatrzę czy jest,ale chyba raczej tak. Tak,jest na 5 stronie 43 post,dodana przez agaciaaa. Quote
Pipi Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Chętnie bym to zrobiła,ale ja nie umiem wstawiać kilka zdjęć w jednym poście.A chyba trzeba edytować tamten post i dodać zdjęcia do tamtego,które już jest,tak? Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Możesz dodać w nowym - albo zacytuj tamten i dodaj foty. Quote
nuleczka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Aza pięknie rośnie, będzie z niej cud dziewcznyna Quote
enia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Czy nie powinno byc odwrotnie??? gentelmen Kusy na dole, panienki na wersalce :) [quote name='Pipi']tu z Kusym,on zawsze musi być górą Quote
Nadziejka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='Pipi']................. :loveu::crazyeye::multi:psie pieknosci:loveu:fitrzyneczka ciudna Pipiniu Quote
__Lara Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dodałam nowe zdjęcia Azuni do allegro :) jest piękna :) Ma już 209 wejść na allegro ;) w ciągu 1 dnia :) Quote
Talcott Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 To cudnie! też myślałam o tych nowych fotach Quote
agaciaaa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Super fotki, dziękujemy Pipi, że pokazałaś nam tu Azulkę :) Quote
enia Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='__Lara']Dodałam nowe zdjęcia Azuni do allegro :) jest piękna :) Ma już 209 wejść na allegro ;) w ciągu 1 dnia :)[/QUOTE] fajne to allegro - bardzo mi się ten szablon podoba i wszystkie opisy:loveu: oby dobry dom Azuli się trafił:loveu: Quote
__Lara Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='enia']fajne to allegro - bardzo mi się ten szablon podoba i wszystkie opisy:loveu: oby dobry dom Azuli się trafił:loveu:[/QUOTE] Cieszę się, że Wam się podoba :D Quote
Evelin Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Mi się tez bardzo podoba allegro Azy..Nie musi być duzo telefonów,wystarczy,żeby był jeden..ten właściwy. O Tolkę (szczeniaka znalezionego) był tylko jeden telefon...z informacją,ze pani zakochała się w Toli..tego tez zyczę Azie. Quote
__Lara Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Evelin']Mi się tez bardzo podoba allegro Azy..Nie musi być duzo telefonów,wystarczy,żeby był jeden..ten właściwy. O Tolkę (szczeniaka znalezionego) był tylko jeden telefon...z informacją,ze pani zakochała się w Toli..tego tez zyczę Azie.[/QUOTE] ;) już ma 1 obserwatora :D Quote
Becia66 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='__Lara'];) już ma 1 obserwatora :D wiem że to nic nie znaczy ale sie już ciesze że może...... Quote
enia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='becia66']wiem że to nic nie znaczy ale sie już ciesze że może...... my tu wszyscy żyjemy nadzieją........ Aza już czas do domu :) Quote
Pipi Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Azik,to takie pocieszne psie dziecko,bardzo grzeczne dziecko.Przechodzi fazę zdobywania.Poznaje ciągle coś nowego.Dzisiaj zabrała kotu myszkę.Brała ją w zęby,nosiła,puszczała,lizała,zaniosła do budy.Myślałam,że ta mysz jest martwa,ale po chwili patrzę,Aza znowu wyszła z budy z myszą w pyszczku i puściła ją,a myszka siedzi na przeciw i się trzęsie.Oczywiście jak zobaczyłam,że mysz żyje,zabrałam i zaniosłam do chlewa i puściłam w siano.Myszka była malutkim dzieckiem,jak Aza.W nocy dziewczynka grzecznie śpi,ale tylko trzy godziny,potem zaczyna głośno ziewać i ja zrozumiałam,że ona tak oznajmia,że chce za potrzebą.Wypuszczam na godzinkę i potem ona sama domaga się,żeby ją wpuścić.Ja myślę,że ona w bloku szybko nauczyła by się czystości.Niestety jest bałaganiarą i na oczach psoci.Nie rozumie jak krzyknę,dalej robi swoje.Mam taki sposób,że ręcznikiem karcę.Ze dwa razy liznęłam po zadku i szybko zrozumiała,że jak krzyczę i po chwili ręcznik biorę do ręki,to znaczy,że trzeba zmykać. Ciąga buty i śmiecie.Nie wiem jak jej wytłumaczyć,że nie wolno.Wogóle nie słucha.Może jeszcze jest za mała,po prostu. - zasypia Quote
enia Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ona musi mieć coś do zabawy, nie masz jakiejś piłki starej? albo buta? żeby mogla sobie go nosić i "rozprawiać "się z nim? lub patyk może jakiś gruby.... Quote
Randa Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 szczeniaki mają to do siebie, że psocą i gryzą co popadnie, dasz jedno-pobawi sie i drugiego szuka; ja ostatnio dawałam do zabawy stara koszulkę lub skarpetę i bardzo sie podobało Quote
Recommended Posts