Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie,ale chyba agaciaaa ją tam dodała.Dziękuję za link,zaraz popatrzę czy jest,ale chyba raczej tak.

Tak,jest na 5 stronie 43 post,dodana przez agaciaaa.

Posted

Chętnie bym to zrobiła,ale ja nie umiem wstawiać kilka zdjęć w jednym poście.A chyba trzeba edytować tamten post i dodać zdjęcia do tamtego,które już jest,tak?

Posted

[quote name='__Lara']Dodałam nowe zdjęcia Azuni do allegro :) jest piękna :)

Ma już 209 wejść na allegro ;) w ciągu 1 dnia :)[/QUOTE]
fajne to allegro - bardzo mi się ten szablon podoba i wszystkie opisy:loveu:
oby dobry dom Azuli się trafił:loveu:

Posted

[quote name='enia']fajne to allegro - bardzo mi się ten szablon podoba i wszystkie opisy:loveu:
oby dobry dom Azuli się trafił:loveu:[/QUOTE]

Cieszę się, że Wam się podoba :D

Posted

Mi się tez bardzo podoba allegro Azy..Nie musi być duzo telefonów,wystarczy,żeby był jeden..ten właściwy.
O Tolkę (szczeniaka znalezionego) był tylko jeden telefon...z informacją,ze pani zakochała się w Toli..tego tez zyczę Azie.

Posted

[quote name='Evelin']Mi się tez bardzo podoba allegro Azy..Nie musi być duzo telefonów,wystarczy,żeby był jeden..ten właściwy.
O Tolkę (szczeniaka znalezionego) był tylko jeden telefon...z informacją,ze pani zakochała się w Toli..tego tez zyczę Azie.[/QUOTE]

;) już ma 1 obserwatora :D

Posted

[quote name='becia66']wiem że to nic nie znaczy ale sie już ciesze że może......
my tu wszyscy żyjemy nadzieją........
Aza już czas do domu :)

Posted

Azik,to takie pocieszne psie dziecko,bardzo grzeczne dziecko.Przechodzi fazę zdobywania.Poznaje ciągle coś nowego.Dzisiaj zabrała kotu myszkę.Brała ją w zęby,nosiła,puszczała,lizała,zaniosła do budy.Myślałam,że ta mysz jest martwa,ale po chwili patrzę,Aza znowu wyszła z budy z myszą w pyszczku i puściła ją,a myszka siedzi na przeciw i się trzęsie.Oczywiście jak zobaczyłam,że mysz żyje,zabrałam i zaniosłam do chlewa i puściłam w siano.Myszka była malutkim dzieckiem,jak Aza.W nocy dziewczynka grzecznie śpi,ale tylko trzy godziny,potem zaczyna głośno ziewać i ja zrozumiałam,że ona tak oznajmia,że chce za potrzebą.Wypuszczam na godzinkę i potem ona sama domaga się,żeby ją wpuścić.Ja myślę,że ona w bloku szybko nauczyła by się czystości.Niestety jest bałaganiarą i na oczach psoci.Nie rozumie jak krzyknę,dalej robi swoje.Mam taki sposób,że ręcznikiem karcę.Ze dwa razy liznęłam po zadku i szybko zrozumiała,że jak krzyczę i po chwili ręcznik biorę do ręki,to znaczy,że trzeba zmykać.
Ciąga buty i śmiecie.Nie wiem jak jej wytłumaczyć,że nie wolno.Wogóle nie słucha.Może jeszcze jest za mała,po prostu.
- zasypia

Posted

ona musi mieć coś do zabawy, nie masz jakiejś piłki starej? albo buta? żeby mogla sobie go nosić i "rozprawiać "się z nim? lub patyk może jakiś gruby....

Posted

szczeniaki mają to do siebie, że psocą i gryzą co popadnie, dasz jedno-pobawi sie i drugiego szuka; ja ostatnio dawałam do zabawy stara koszulkę lub skarpetę i bardzo sie podobało