Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

enia napisał(a):

też po cichu liczyłam na transport z Guciem,czy coś potrzebujesz na sobotę?

I jak sie uda zapakowac Gucia do klatki to tak własnie będzie...
Z AlinąS sie kontaktowałam, wszystko jest dograne..Azie kupiłam obrozę i smycz,środek na odpchlenie...do weta nie zdązyłam po srodek od robaków, prze Blondynkę która poszła w tango...Blondi to mała sunia z brazowym noskiem,najprawdopodobniej cięzarna (nie prwadziła sie najlepiej :)),któr miała jechac na DT do Ani do Białegostoku...
I chyba wyczuła sprawę i zwiała...Moja kolezanka wytrwale jej szukała i znalazła...I zawiozłysmy Ją...ale przez to Jej zwianie sprawa znacznie sie opóźniła i dopiero wróciłam..Takie sa te blondynki...
A i ponoć Jamor odpisał randzie,że nie ma problemu,Gucio może przyjechac jutro...
Co mi potrzebne na sobotę? Jedno-dobre fluidy,żeby wszystko poszło dobrze...

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Evelin']I jak sie uda zapakowac Gucia do klatki to tak własnie będzie...
Z AlinąS sie kontaktowałam, wszystko jest dograne..Azie kupiłam obrozę i smycz,środek na odpchlenie...do weta nie zdązyłam po srodek od robaków, prze Blondynkę która poszła w tango...Blondi to mała sunia z brazowym noskiem,najprawdopodobniej cięzarna (nie prwadziła sie najlepiej :)),któr miała jechac na DT do Ani do Białegostoku...
I chyba wyczuła sprawę i zwiała...Moja kolezanka wytrwale jej szukała i znalazła...I zawiozłysmy Ją...ale przez to Jej zwianie sprawa znacznie sie opóźniła i dopiero wróciłam..Takie sa te blondynki...
A i ponoć Jamor odpisał randzie,że nie ma problemu,Gucio może przyjechac jutro...
Co mi potrzebne na sobotę? Jedno-dobre fluidy,żeby wszystko poszło dobrze...
To masz jak w banku, wszyscy trzymamy kciuki za Was i psy żebyście podróż miały szczęśliwą:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

ps. a odnośnie blondynek to się nie mogę zgodzic.........:eviltong:

Posted

A ponieważ kciukasów nigdy za wiele i ja dokładam ::p :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Joteczko, czy pisałaś już do moda o udostępnienie mi pierwszego postu ? Jak na razie jest po staremu.
Czy już mam wysyłać namiary na konto do wpłat tym, którzy go nie znają ?

Posted

elik napisał(a):
Joteczko, czy pisałaś już do moda o udostępnienie mi pierwszego postu ? Jak na razie jest po staremu.
Czy już mam wysyłać namiary na konto do wpłat tym, którzy go nie znają ?

Wprawdzie napisałaś Joteczko, ale to chyba do mnie miało być :eviltong: Tak, pisałam do moda, od razu po naszej rozmowie tu o tym. Zaraz napiszę do innego, może tamten akurat na dogo ostatnio nie wchodzi.
Myślę, że już pora, skora Azunia już dziś jedzie. Wszystkie osoby deklarujące pomoc są w pierwszym poście.

Posted

Alinko,wyjechali ok 14,może po 14,ale gdzies tak.Było straszne zamieszanie,bo evelin zabrała po drodze i Gucia.Nie wiem gdzie najpierw będą,ale chyba w Warce u jamora zostawią Gutka i pojadą do Was.Chyba to jest po trasie,więc myślę,że na ok 18 - 19 będą na miejscu.
Azulka trochę zdezorientowana,bo wszyscy na Guciu się skupiliśmy,potem było masowe szczepienie wszystkich psów.Ona malutka plątała się między nogami i nie wiedziała co się dzieje.Ale już są w drodze i proszę o opiekę nad nią i bardzo dziękuję Alinko,że zgodziłaś się przyjąć ją do siebie.Ona ostatnie kilka dni jak była w domu,to bardzo ładnie sygnalizowała potrzebę.Nie wolno mi było tylko zignorować,bo nie czekała.Jak zakręciła się przy drzwiach musiałam rzucić wszystko i natychmiast wypuścić.Dziś w zamieszaniu nasikała,ale ostatni raz,to zostało wybaczone.

Posted

[FONT=Fixedsys]Cioteczki wszystkie :loveu::loveu::iloveyou::Rose::Rose::cool2::thumbs:pieknie to wyszlo i Azunia jedzie ku nowemu :multi:[/FONT]:loveu::loveu:dziekujemy pieknie sercami ze akcja tak pieknie przebiegla hoho alez radosc !Alinko teraz Azunia bedzie u ciebie szlec , nasza malenkosci niunia cudowna :multi::multi::multi:

Posted

Przed chwilka Azuńka przyjechała. Jka na razie jest przestraszona okrutnie nową sytuacją. Wtuliła się a serducho wali jej jak szalone. Później maznę coś więcej

Posted

Kochana dziewusia nie trzeba się tak bać, bidulka. Szybko przekona się, że nic jej nie grozi i serducho się uspokoi.
Przestraszona, bo nie ma wkoło niej znajomej sfory, wszystko takie inne i nie ma Pipi :(

Namiary na konto rozesłane :)

Posted

Nie mogę na razie edytować pierwszego postu, a już są pieniążki dla Azuli zacznę więc rozliczenia w tym poście i gdy to będzie możliwe, przeniosę do I postu.
W poniedziałek chciałabym przelać należność za pobyt Azy od 20 do 28 luty. Prośba do Alinki o określenie jaką ustaliła dla Azuli stawkę dzienną.

[SIZE=3]Wpłaty - luty 2010 r.

102,00 - przekazane z konta Foksi, która szczęśliwie ma już DS (20.02.)
50,00 - elik
50,00 - Jotka
=================
202,00 zł

Posted

Elik -hotelik Azy ma kosztowac 260zł /miesięcznie -tak zostało ustalone między mną a Aliną.

A co słychac u naszej dziewuszki po pierwszej nocy?:loveu:

Posted

enia napisał(a):
Elik -hotelik Azy ma kosztowac 260zł /miesięcznie -tak zostało ustalone między mną a Aliną...

Ok, będę wiedzieć ile przelać w marcu, ale ile za te 9 dni lutego ?
Foksia i Leon mieli stawkę 10 zł/dobę więc łatwo można było obliczyć ile za kilka dni. Nie wiem jak wyliczyć dla Azy.

enia napisał(a):
...A co słychac u naszej dziewuszki po pierwszej nocy?:loveu:

No właśnie,jak malutka, czy strachy minęły, czy znalazła przyjazne psie duszyczki ?

Posted

Wprawdzie wczoraj nie było mnie w domu, ale i tak zaglądałam do Azuni i Gucia, żeby zobaczyć czy szczęśliwie dojechali. Cieszę się bardzo, że Azulka już u Aliny, mam nadzieję, że już się trochę oswoiła z nową sytuacją.

Widzę, że pierwszy post ciągle mój, a pisałam już do 3 modów. Na razie wkleję rozliczenie, może po weekendzie już zjawi się któryś mod.

Posted

Pipi napisał(a):
Eliku,według mnie 8,70 zł za dobę.

Pipiniu,w razie draki, powiem, że to Ty mi tak kazałaś :evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
...Widzę, że pierwszy post ciągle mój, a pisałam już do 3 modów. Na razie wkleję rozliczenie, może po weekendzie już zjawi się któryś mod.

Też tak myślę, że weekend to nie odpowiednia pora do roboty :)