Evelin Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 enia napisał(a): też po cichu liczyłam na transport z Guciem,czy coś potrzebujesz na sobotę? I jak sie uda zapakowac Gucia do klatki to tak własnie będzie... Z AlinąS sie kontaktowałam, wszystko jest dograne..Azie kupiłam obrozę i smycz,środek na odpchlenie...do weta nie zdązyłam po srodek od robaków, prze Blondynkę która poszła w tango...Blondi to mała sunia z brazowym noskiem,najprawdopodobniej cięzarna (nie prwadziła sie najlepiej :)),któr miała jechac na DT do Ani do Białegostoku... I chyba wyczuła sprawę i zwiała...Moja kolezanka wytrwale jej szukała i znalazła...I zawiozłysmy Ją...ale przez to Jej zwianie sprawa znacznie sie opóźniła i dopiero wróciłam..Takie sa te blondynki... A i ponoć Jamor odpisał randzie,że nie ma problemu,Gucio może przyjechac jutro... Co mi potrzebne na sobotę? Jedno-dobre fluidy,żeby wszystko poszło dobrze... Quote
marysia55 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Evelin napisał(a):Co mi potrzebne na sobotę? Jedno-dobre fluidy,żeby wszystko poszło dobrze... gwarantuje Ci, że będziesz ich miała pod dostatkiem :-) Quote
agaciaaa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 marysia55 napisał(a):gwarantuje Ci, że będziesz ich miała pod dostatkiem :-) O taaak :) Wszyscy będziemy trzymać kciuki i przesyłać dobre myśli! Quote
enia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Evelin']I jak sie uda zapakowac Gucia do klatki to tak własnie będzie... Z AlinąS sie kontaktowałam, wszystko jest dograne..Azie kupiłam obrozę i smycz,środek na odpchlenie...do weta nie zdązyłam po srodek od robaków, prze Blondynkę która poszła w tango...Blondi to mała sunia z brazowym noskiem,najprawdopodobniej cięzarna (nie prwadziła sie najlepiej :)),któr miała jechac na DT do Ani do Białegostoku... I chyba wyczuła sprawę i zwiała...Moja kolezanka wytrwale jej szukała i znalazła...I zawiozłysmy Ją...ale przez to Jej zwianie sprawa znacznie sie opóźniła i dopiero wróciłam..Takie sa te blondynki... A i ponoć Jamor odpisał randzie,że nie ma problemu,Gucio może przyjechac jutro... Co mi potrzebne na sobotę? Jedno-dobre fluidy,żeby wszystko poszło dobrze... To masz jak w banku, wszyscy trzymamy kciuki za Was i psy żebyście podróż miały szczęśliwą:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: ps. a odnośnie blondynek to się nie mogę zgodzic.........:eviltong: Quote
Nadziejka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Cioteczki no kciuki i fluidy noc cala przesylane ! Wielcy Ludzie Wielkie Czarodziejki:ylsuper::thumbs::thumbs::thumbs:[/FONT] Quote
elik Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 A ponieważ kciukasów nigdy za wiele i ja dokładam ::p :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Joteczko, czy pisałaś już do moda o udostępnienie mi pierwszego postu ? Jak na razie jest po staremu. Czy już mam wysyłać namiary na konto do wpłat tym, którzy go nie znają ? Quote
agaciaaa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 elik napisał(a):Joteczko, czy pisałaś już do moda o udostępnienie mi pierwszego postu ? Jak na razie jest po staremu. Czy już mam wysyłać namiary na konto do wpłat tym, którzy go nie znają ? Wprawdzie napisałaś Joteczko, ale to chyba do mnie miało być :eviltong: Tak, pisałam do moda, od razu po naszej rozmowie tu o tym. Zaraz napiszę do innego, może tamten akurat na dogo ostatnio nie wchodzi. Myślę, że już pora, skora Azunia już dziś jedzie. Wszystkie osoby deklarujące pomoc są w pierwszym poście. Quote
kabaja Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 dołączam swoje dobre fluidy i :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Havanka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Bardzo się cieszę, że za jednym "zamachem" odmieni się życie dwóch, psich malców ! Quote
Nadziejka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Azulus serdunko jak tam ? ciotenki trzymamy z calych sil:iloveyou::thumbs::thumbs: Quote
AlinaS Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Czy coś wiadomo - psiaki wyjechały? O której? Quote
Randa Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Dziewczyny są niedaleko Warki, gdzie zostawią Gucia i dopiero będą dostarczać Azę. Aza jest prześlicznym psiakiem i grzeczna jest. Quote
Pipi Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Alinko,wyjechali ok 14,może po 14,ale gdzies tak.Było straszne zamieszanie,bo evelin zabrała po drodze i Gucia.Nie wiem gdzie najpierw będą,ale chyba w Warce u jamora zostawią Gutka i pojadą do Was.Chyba to jest po trasie,więc myślę,że na ok 18 - 19 będą na miejscu. Azulka trochę zdezorientowana,bo wszyscy na Guciu się skupiliśmy,potem było masowe szczepienie wszystkich psów.Ona malutka plątała się między nogami i nie wiedziała co się dzieje.Ale już są w drodze i proszę o opiekę nad nią i bardzo dziękuję Alinko,że zgodziłaś się przyjąć ją do siebie.Ona ostatnie kilka dni jak była w domu,to bardzo ładnie sygnalizowała potrzebę.Nie wolno mi było tylko zignorować,bo nie czekała.Jak zakręciła się przy drzwiach musiałam rzucić wszystko i natychmiast wypuścić.Dziś w zamieszaniu nasikała,ale ostatni raz,to zostało wybaczone. Quote
AlinaS Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Przed chwilą miałam telefon - wyjechali z Warki do mnie. Czekamy. Oj dawno nie miałam w domu szczeniaka. Z pewnością troszkę się ożywimy Quote
Nadziejka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [FONT=Fixedsys]Cioteczki wszystkie :loveu::loveu::iloveyou::Rose::Rose::cool2::thumbs:pieknie to wyszlo i Azunia jedzie ku nowemu :multi:[/FONT]:loveu::loveu:dziekujemy pieknie sercami ze akcja tak pieknie przebiegla hoho alez radosc !Alinko teraz Azunia bedzie u ciebie szlec , nasza malenkosci niunia cudowna :multi::multi::multi: Quote
AlinaS Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Przed chwilka Azuńka przyjechała. Jka na razie jest przestraszona okrutnie nową sytuacją. Wtuliła się a serducho wali jej jak szalone. Później maznę coś więcej Quote
elik Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Kochana dziewusia nie trzeba się tak bać, bidulka. Szybko przekona się, że nic jej nie grozi i serducho się uspokoi. Przestraszona, bo nie ma wkoło niej znajomej sfory, wszystko takie inne i nie ma Pipi :( Namiary na konto rozesłane :) Quote
Havanka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Bidulka, przeżywa bardzo. Nie dziwię się, to żywa, czująca istota. Jutro będzie już lepiej- na pewno. Quote
enia Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 inne zapachy, inne psy, inni ludzie...... oj Azuniu trzymaj się, Alino utul ją od nas żeby się tak nie bała...... Quote
elik Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Nie mogę na razie edytować pierwszego postu, a już są pieniążki dla Azuli zacznę więc rozliczenia w tym poście i gdy to będzie możliwe, przeniosę do I postu. W poniedziałek chciałabym przelać należność za pobyt Azy od 20 do 28 luty. Prośba do Alinki o określenie jaką ustaliła dla Azuli stawkę dzienną. [SIZE=3]Wpłaty - luty 2010 r. 102,00 - przekazane z konta Foksi, która szczęśliwie ma już DS (20.02.) 50,00 - elik 50,00 - Jotka ================= 202,00 zł Quote
enia Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Elik -hotelik Azy ma kosztowac 260zł /miesięcznie -tak zostało ustalone między mną a Aliną. A co słychac u naszej dziewuszki po pierwszej nocy?:loveu: Quote
elik Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 enia napisał(a):Elik -hotelik Azy ma kosztowac 260zł /miesięcznie -tak zostało ustalone między mną a Aliną... Ok, będę wiedzieć ile przelać w marcu, ale ile za te 9 dni lutego ? Foksia i Leon mieli stawkę 10 zł/dobę więc łatwo można było obliczyć ile za kilka dni. Nie wiem jak wyliczyć dla Azy. enia napisał(a):...A co słychac u naszej dziewuszki po pierwszej nocy?:loveu: No właśnie,jak malutka, czy strachy minęły, czy znalazła przyjazne psie duszyczki ? Quote
agaciaaa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Wprawdzie wczoraj nie było mnie w domu, ale i tak zaglądałam do Azuni i Gucia, żeby zobaczyć czy szczęśliwie dojechali. Cieszę się bardzo, że Azulka już u Aliny, mam nadzieję, że już się trochę oswoiła z nową sytuacją. Widzę, że pierwszy post ciągle mój, a pisałam już do 3 modów. Na razie wkleję rozliczenie, może po weekendzie już zjawi się któryś mod. Quote
elik Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Pipi napisał(a):Eliku,według mnie 8,70 zł za dobę. Pipiniu,w razie draki, powiem, że to Ty mi tak kazałaś :evil_lol: agaciaaa napisał(a):...Widzę, że pierwszy post ciągle mój, a pisałam już do 3 modów. Na razie wkleję rozliczenie, może po weekendzie już zjawi się któryś mod. Też tak myślę, że weekend to nie odpowiednia pora do roboty :) Quote
Recommended Posts