Pipi Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='AlinaS']Świerzych wieści nie mam ale dzwoniłam wieczorem w dniu wyjazdu Azy. Wieczorem z Azy wszyscy byli bardzo zadowoleni. Jak to z nowym psiakiem Azula po przyjeździe dostała pełną michę - zjadła a jak:lol: więc dostała następną porcję którą też spałaszowała:crazyeye: i jeszcze trzecią michę:cool3::cool3: Aż się boję co było w nocy z podłogą tym bardziej że u mnie rana też dostała jeść. Poza jedzonkiem rozglądała się za nową Panią i za nią chodziłą - pewnie za czwartą michą. Aż boję się dzwonić[/QUOTE] A czy ona ma podwórko,czy do bloku poszła? Cofnęłam trochę wątek,ale nie mogę znaleźć nic o tym nowym domku.Ślepa jestem,czy poprostu nie pisałaś o tym? Quote
evita. Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Pipi']A czy ona ma podwórko,czy do bloku poszła? Cofnęłam trochę wątek,ale nie mogę znaleźć nic o tym nowym domku.Ślepa jestem,czy poprostu nie pisałaś o tym?[/QUOTE] Z tego co ja się orientuję Azik zamieszkał w domku z ogródkiem ;) Quote
enia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Pipi napisał(a):A czy ona ma podwórko,czy do bloku poszła? Cofnęłam trochę wątek,ale nie mogę znaleźć nic o tym nowym domku.Ślepa jestem,czy poprostu nie pisałaś o tym? Aza mieszka w domu z ogrodem w pobliżu lasu i fajnych terenów spacerowych, przedwczoraj jak dzwonilam do opiekunki to Aza pokazuje co potrafi, poprzesadzała kwiatki, pogryzla 2 pary butów i łobuzuje :razz: także trzymajmy kciuki za wychowanie i cierpliwość nowych opiekunów;) Quote
agaciaaa Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Mam nadzieję, że Azunia nie przegnie... ;) A pancia wykaże dużo cierpliwości i zrozumienia :lol: Quote
__Lara Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 enia napisał(a):Aza mieszka w domu z ogrodem w pobliżu lasu i fajnych terenów spacerowych, przedwczoraj jak dzwonilam do opiekunki to Aza pokazuje co potrafi, poprzesadzała kwiatki, pogryzla 2 pary butów i łobuzuje :razz: także trzymajmy kciuki za wychowanie i cierpliwość nowych opiekunów;) hihihih ;) szczeniak ;) Quote
enia Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Asiaczek napisał(a):I jak tam cierpliwośc Państwa od Azy? Pzdr. nie dzwonili jak do tej pory;) Quote
Asiaczek Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Hm, czyli co? Brak wieści = dobre wieści? Pzdr. Quote
Pipi Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Hm, czyli co? Brak wieści = dobre wieści? Pzdr. Na to wychodzi.Aza,pozdrawiamy i myślimy o tobie. Quote
agaciaaa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Ciotki, nie macie żadnych wieści? Strasznie ciekawa jestem co tam u Azuni. Quote
enia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 to chyba zadzwonie co? wieczorem. a tu: http://www.dogomania.pl/threads/187104-***NIEZAWODNE-BYLINY-DO-OGRODU-UKWIEĆ-SWOJE-OTOCZENIE-NA-PSY-PIPI-do-11.06*** zapraszam małe i duże ogrodniczki :) Quote
agaciaaa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Aaa i jakby tak ładnie poprosić o jakieś foteczki? Chociaż jedną ;) Quote
Pipi Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Też o niej myślę i jestem ciekawa,jak jej się wiedzie. Enia,zadzwoń i daj znać. . . . . . .zaglądnę wieczorkiem. Quote
enia Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Aza wydoroślała, gra sobie w piłkę do kosza którą to zabrała swojej małej pani- czaasami jest to wcześnie rano gdy dom jeszcze śpi, chodzi na spacerki z dziadkiem, ogólnie jest fajna i do tej pory nieźle dała popalić :) po przestawieniu żywieniowym ( po hotelu) miala sensacje żołądkowe i byla wiecznie głodna, stąd pewno biegunka itp.Teraz jest ok. jest ponoć bardzo nieśmiałą sunią, uwielbia swoją panią i czeka pod bramą gdy ta jest w szkole, ponoć po południu gdy chce "grać w piłkę" szczeka pod oknem żeby do niej wyjść:eviltong: zdjecia mam obiecane, więc czekam........ Quote
agaciaaa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Wielkie dzięki Enia, super wieści :) Czekam na fotki! Quote
evita. Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Dziękujemy za wieści :) Kto by pomyślał, że z Azulka wyrośnie taki sportowiec :loveu: Quote
enia Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ponoć bardzo "wydoroślała" aż sama jestem ciekawa jak teraz wygląda...... szkoda, że nie znamy nikogo z Sulejówka...... Quote
Asiaczek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Mam nadzieję, że już nie daje "popalić" swoim LUdziom...? No i tez czekam na fotki... pzdr. Quote
enia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 bardzo prosimy o pomoc dla mikro suni: http://www.dogomania.pl/threads/187299-Malutka-Żabka-ma-tydzień-na-znalezienie-nowego-domku.Proszę-o-pomoc-w-ogłoszeniach.?p=14854761#post14854761 Quote
Sianio Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Asiaczek napisał(a):Mam nadzieję, że już nie daje "popalić" swoim LUdziom...? No i tez czekam na fotki... pzdr. czekamy na fotki Quote
Pipi Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Sianio napisał(a):czekamy na fotkiciekawe jak jej się wiedzie. Na pewno urosła. Prosimy Quote
evita. Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Pipi ma szansę byc kandydatem dogomanii w Krakvecie: [FONT="] GŁOS NA PIPI - KRAKVET[/FONT] Prosimy o głosy :) Quote
Recommended Posts