Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AlinaS']Świerzych wieści nie mam ale dzwoniłam wieczorem w dniu wyjazdu Azy. Wieczorem z Azy wszyscy byli bardzo zadowoleni. Jak to z nowym psiakiem Azula po przyjeździe dostała pełną michę - zjadła a jak:lol: więc dostała następną porcję którą też spałaszowała:crazyeye: i jeszcze trzecią michę:cool3::cool3: Aż się boję co było w nocy z podłogą tym bardziej że u mnie rana też dostała jeść. Poza jedzonkiem rozglądała się za nową Panią i za nią chodziłą - pewnie za czwartą michą. Aż boję się dzwonić[/QUOTE]
A czy ona ma podwórko,czy do bloku poszła? Cofnęłam trochę wątek,ale nie mogę znaleźć nic o tym nowym domku.Ślepa jestem,czy poprostu nie pisałaś o tym?

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pipi']A czy ona ma podwórko,czy do bloku poszła? Cofnęłam trochę wątek,ale nie mogę znaleźć nic o tym nowym domku.Ślepa jestem,czy poprostu nie pisałaś o tym?[/QUOTE]
Z tego co ja się orientuję Azik zamieszkał w domku z ogródkiem ;)

Posted

Pipi napisał(a):
A czy ona ma podwórko,czy do bloku poszła? Cofnęłam trochę wątek,ale nie mogę znaleźć nic o tym nowym domku.Ślepa jestem,czy poprostu nie pisałaś o tym?

Aza mieszka w domu z ogrodem w pobliżu lasu i fajnych terenów spacerowych,
przedwczoraj jak dzwonilam do opiekunki to Aza pokazuje co potrafi, poprzesadzała kwiatki, pogryzla 2 pary butów i łobuzuje :razz:
także trzymajmy kciuki za wychowanie i cierpliwość nowych opiekunów;)

Posted

enia napisał(a):
Aza mieszka w domu z ogrodem w pobliżu lasu i fajnych terenów spacerowych,
przedwczoraj jak dzwonilam do opiekunki to Aza pokazuje co potrafi, poprzesadzała kwiatki, pogryzla 2 pary butów i łobuzuje :razz:
także trzymajmy kciuki za wychowanie i cierpliwość nowych opiekunów;)

hihihih ;) szczeniak ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hm, czyli co? Brak wieści = dobre wieści?

Pzdr.

Na to wychodzi.Aza,pozdrawiamy i myślimy o tobie.

• 3 weeks later...
Posted

Też o niej myślę i jestem ciekawa,jak jej się wiedzie.
Enia,zadzwoń i daj znać. . . . . . .zaglądnę wieczorkiem.

Posted

Aza wydoroślała, gra sobie w piłkę do kosza którą to zabrała swojej małej pani- czaasami jest to wcześnie rano gdy dom jeszcze śpi, chodzi na spacerki z dziadkiem, ogólnie jest fajna i do tej pory nieźle dała popalić :)
po przestawieniu żywieniowym ( po hotelu) miala sensacje żołądkowe i byla wiecznie głodna, stąd pewno biegunka itp.Teraz jest ok.
jest ponoć bardzo nieśmiałą sunią, uwielbia swoją panią i czeka pod bramą gdy ta jest w szkole, ponoć po południu gdy chce "grać w piłkę" szczeka pod oknem żeby do niej wyjść:eviltong:
zdjecia mam obiecane, więc czekam........

Posted

ponoć bardzo "wydoroślała" aż sama jestem ciekawa jak teraz wygląda......
szkoda, że nie znamy nikogo z Sulejówka......

• 5 months later...
  • 3 months later...