Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
tez myślę , że Aza będzie takim troszkę większym psem. Ma takie tłuściutkie łapeczki :-)

Też tak myślę, że to będzie troszku ;) większy psiak :lol:
Konto Azuli wzbogaciło się dzięki Havance o 10 złociszów. :loveu:

Posted

Aza to jeszcze szczeniak należy pilnować wyjścia na spacerek po jedzeniu i jest OK jeśli chodzi o czystość.
Azulka ma przyjaciela którego nie odstępuje ani na krok

Posted

Cieszę się,że jest dobrze.Przyjaciel,podobny do Ozziego,z którym u mnie się przyjaźniła,spała z nim.AlinaS,dziękuję.

Posted

Aza biega po całym domu, merda ogonkiem, psoci , rozciąga buty, dokucza Orkanowi który ze stoickim spokojem znosi zaczepki tak że myślę że w pełni zaakceptowała nową sytuację. Najzabawniej bawi się w chowanego tzn zachodzi za fotel i dotyka mnie noskiem a jak się odwracam to chowa się za fotel żeby za chwilkę wystawić nochalek z drugiej strony mówiąc - szukaj mnie i baw się ze mną - ja się przecież nudzę:evil_lol:

Posted

Fajnie, że Aza szybko odnalazła się w nowym miejscu no i ma nawet przyjaciela :)
P.S. Elik- czy doszedł mój przelew na Azę, bo wysłałam go kilka dni temu ? ;)

Posted

evita. napisał(a):
...P.S. Elik- czy doszedł mój przelew na Azę, bo wysłałam go kilka dni temu ? ;)

Tak i jest to zapisane w rozliczeniach i w poście nr 296 :) Zapisuje wpłaty dwa razy:
- w pierwszym poście w rozliczeniach,
- dodatkowo jakimś poście w dniu, w którym wpłata wpłynęła na konto, żeby Cioteczki widziały, a Cioteczki i tak nie widzą :evil_lol:

Kochane moje Cioteczki, mam wielka prośbę:

Zaglądajcie od czasu do czasu do I postu i sprawdźcie czy nie ma pomyłki w rachunkach, a także, czy kogoś nie pominęłam. W razie czego proszę bez pardonu
po łapach, po ebie, a co :mad::mad:

Ciociu evitko, nie bierz tego do siebie, już dawno chciałam o taki sprawdzian prosić, tylko ciągle o tym zapominałam. Myślałam o tym, gdy komp był poza moim zasięgiem, a jak byłam przy, to nie pamiętałam. Teraz mi siem to przypomło przy okazyji Twojego pytanka :)