AlinaS Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Był to dzisiejszy spacerek Mamy troszkę problemów z chodzeniem na smyczce ale po troszeczku oswajamy się z taka zarazą co nas trzyma przy pani Quote
Randa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Trochę wystraszona jeszcze, młoda i szybko się nauczy Quote
agaciaaa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Kochana Azunia, jak dobrze ją zobaczyć :loveu: Quote
elik Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Śliczne dziecko jeszcze wiele się musi naumieć, ale po pycholku widać, że ciekawa życia, a takie psiaki szybko się uczą :) Quote
Maupa4 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 agaciaaa napisał(a): Widzę, że pierwszy post ciągle mój, a pisałam już do 3 modów. Na razie wkleję rozliczenie, może po weekendzie już zjawi się któryś mod. Witam. W końcu "weszłam na dogo" i już zmieniłam - zgodnie z prośbą - osobę prowadzącą wątek. Pozdrawiam. Quote
marysia55 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Elik :loveu:, gratuluje "Matko Chrzestna" przejęcia wątku . Agatka :loveu:, a Ty zakładaj następny :lol:. Azunia cudna dziewczynko ucz się szybko wszystkiego co w życiu jest potrzebne i wymarsz do swojego domku wiem ty nie łaciatka, ale równie piękna:lol: Quote
elik Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 marysia55 napisał(a):Elik :loveu:, gratuluje "Matko Chrzestna" przejęcia wątku . Agatka :loveu:, a Ty zakładaj następny :lol:... Marysieńko kochana dziękuję za uznanie, ale choć z żalem, muszem stwierdzić, że niezasłużone :( To agaciaaa jest założycielką wątku i niech tak zostanie. Zaraz to wyjaśnię w pierwszym wątku. Nie mam nic przeciwko temu, aby agaciaa założyła następny wątek Ja tu tylko sprzątam tzn. robię rachunki :) W pierwotnej wersji napisałam za kogo robię, ale zbyt dwuznacznie to zabrzmiało i siem wycofałam :oops: Quote
agaciaaa Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ciotki, czy to takie ważne, kto założył wątek itp. - najważniejsze, że my wszyscy razem, wspólnymi siłami dajemy Azuni szansę, tak czy nie? ;) elik napisał(a):W pierwotnej wersji napisałam za kogo robię, ale zbyt dwuznacznie to zabrzmiało i siem wycofałam :oops: Powiedz, powiedz jak to było! :lol: Quote
elik Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 agaciaaa napisał(a):Ciotki, czy to takie ważne, kto założył wątek itp. - najważniejsze, że my wszyscy razem, wspólnymi siłami dajemy Azuni szansę, tak czy nie? ;)... Tak, ale prawda też jest ważna i nie należy jej przeinaczać :) agaciaaa napisał(a):...Powiedz, powiedz jak to było! :lol: Chmmmm no nie wiem czy się Cioteczki nie obrażą, ale jakby co, to nie ja :) Napiałam, że: Ja tu tylko robię za rachu... :diabloti: Quote
agaciaaa Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 elik napisał(a):Chmmmm no nie wiem czy się Cioteczki nie obrażą, ale jakby co, to nie ja :) Napiałam, że: Ja tu tylko robię za rachu... :diabloti: Haha, świetne określenie :evil_lol: ale rzeczywiście nieco dwuznaczne :lol: Quote
enia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Jakby Azunia poczuła się już pewniej to może ciotka enia ją odwiedzi? i porobi zdjęć do allegro itp.?:lol: Quote
elik Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 agaciaaa napisał(a):...ale rzeczywiście nieco dwuznaczne :lol: No właśnie, dlatego bardzo Cię proszę agaciuuu, wykropkuj jak i ja. Wstydam sie :oops: Dziekuję :loveu: enia napisał(a):Jakby Azunia poczuła się już pewniej to może ciotka enia ją odwiedzi? i porobi zdjęć do allegro itp.?:lol: Bardzo dobry pomysł Cioteczko. Zdjęcia bardzo się przydadzą. Bez nich nie ma co się zabierać za ogłoszenia. A przy okazji zapytaj Alinę jaki ma problem z tym rachunkiem. Jeśli już będzie to proszę go przesłać na mój adres, nie na AFN. Quote
evita. Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 enia napisał(a):Jakby Azunia poczuła się już pewniej to może ciotka enia ją odwiedzi? i porobi zdjęć do allegro itp.?:lol: Jestem jak najbardziej za :) Świeżutkich fotek nigdy nie za dużo ;) A w ogóle ciekawe jak Azulek się czuje ? Czy już trochę oswoiła się z nowym otoczeniem itp ? :) P.S. Poprosiłabym na PW nr konta do wpłat na Azulkę ;) Quote
elik Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 evita. napisał(a):...P.S. Poprosiłabym na PW nr konta do wpłat na Azulkę ;) Proszę prawdź Cioteczko w skrzynecze. Wysłałam wszystki, którzy deklarowali wpłaty dla Azuli. Ale żaden problem, prześlę ponownie :) Quote
evita. Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 elik napisał(a):Proszę prawdź Cioteczko w skrzynecze. Wysłałam wszystki, którzy deklarowali wpłaty dla Azuli. Ale żaden problem, prześlę ponownie :) Cosik znaleźć u siebie w skrzynce tego nie mogę ;) Ale jeśli to jest to samo konto, na które wpłacało się na Foksię to je mam :) Quote
agaciaaa Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Elik wykropkowałam ;) enia napisał(a):Jakby Azunia poczuła się już pewniej to może ciotka enia ją odwiedzi? i porobi zdjęć do allegro itp.?:lol: Koniecznie! :) Bez lepszych zdjęć nie ma co robić nowych ogłoszeń. Quote
elik Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 evita. napisał(a):Cosik znaleźć u siebie w skrzynce tego nie mogę ;) Ale jeśli to jest to samo konto, na które wpłacało się na Foksię to je mam :) Aaaa jeśli Ciotunia wpłacała dla Foksi, to nie przesyłałam ponownie więc faktycznie nie mogło być teraz w skrzynce, ale już wysłałam :) agaciaaa napisał(a):Elik wykropkowałam ;)... Dziękuję wstydno by mi było :oops: Quote
evita. Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dzięki za nr konta :) Zaraz "poleci" azulkowy przelew ;) Quote
elik Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 evita. napisał(a):Dzięki za nr konta :) Zaraz "poleci" azulkowy przelew ;) Przę bardzo, a już dzisiaj Azulkowe konto zasiliły wpłaty: 50,00 zł - od Kabaja 30,00 zł - od enia 40,00 zł - evita Azulka pięknie Cioteczkom dziękuje :loveu: Quote
Evelin Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Wspomnienia z transportu Azy... Biedna była,przestraszona,nie ruszała sie praktycznie przez całą podróż.Pewnie się biedaczka przestraszyła jak zobaczyła co my z Guciem wyprawiamy... AlinaS,bardzo żałuję,że nie udalo sie nam pogadac..ale nas jeszcze czekało 250km... Cieszyłam się,że Aza juz na miejscu przeznaczenia...Wiem,że bedzie jej dobrze u Was :) Aza w niezmiennej pozycji w samochodzie.. "] I Aza przed wyjazdem.. "] "] "] Quote
elik Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Śliczna ta Azunia i nie wygląda na bardzo wystraszoną. Raczej powiedziałabym, że jest zaciekawiona. Ale spora kluseczka z niej :) Quote
Pipi Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ona u mnie była krótko,ale rosła w szybkim tempie.Myślę,że raczej będzie duża. Fajna nie? A jej bracia,nie wiadomo czy żyją.Może jeszcze gdzieś w lesie,albo w polu umierają.Mam takie pobożne życzenie,żeby one wszystkie rzędem przed oczami stanęły temu "państwu"jak umierać będą. Quote
agaciaaa Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 http://images36.fotosik.pl/151/b8adbedf2fb56f8bmed.jpg rzeczywiście kawał psa z niej ;) Cudna jest :loveu: Quote
Recommended Posts