Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne dziecko jeszcze wiele się musi naumieć, ale po pycholku widać, że ciekawa życia, a takie psiaki szybko się uczą :)

Posted

agaciaaa napisał(a):

Widzę, że pierwszy post ciągle mój, a pisałam już do 3 modów. Na razie wkleję rozliczenie, może po weekendzie już zjawi się któryś mod.

Witam.

W końcu "weszłam na dogo" i już zmieniłam - zgodnie z prośbą - osobę prowadzącą wątek.

Pozdrawiam.

Posted

Elik :loveu:, gratuluje "Matko Chrzestna" przejęcia wątku . Agatka :loveu:, a Ty zakładaj następny :lol:.
Azunia cudna dziewczynko ucz się szybko wszystkiego co w życiu jest potrzebne i wymarsz do swojego domku wiem ty nie łaciatka, ale równie piękna:lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
Elik :loveu:, gratuluje "Matko Chrzestna" przejęcia wątku . Agatka :loveu:, a Ty zakładaj następny :lol:...

Marysieńko kochana dziękuję za uznanie, ale choć z żalem, muszem stwierdzić, że niezasłużone :( To agaciaaa jest założycielką wątku i niech tak zostanie. Zaraz to wyjaśnię w pierwszym wątku. Nie mam nic przeciwko temu, aby agaciaa założyła następny wątek
Ja tu tylko sprzątam tzn. robię rachunki :) W pierwotnej wersji napisałam za kogo robię, ale zbyt dwuznacznie to zabrzmiało i siem wycofałam :oops:

Posted

Ciotki, czy to takie ważne, kto założył wątek itp. - najważniejsze, że my wszyscy razem, wspólnymi siłami dajemy Azuni szansę, tak czy nie? ;)

elik napisał(a):
W pierwotnej wersji napisałam za kogo robię, ale zbyt dwuznacznie to zabrzmiało i siem wycofałam :oops:

Powiedz, powiedz jak to było! :lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ciotki, czy to takie ważne, kto założył wątek itp. - najważniejsze, że my wszyscy razem, wspólnymi siłami dajemy Azuni szansę, tak czy nie? ;)...

Tak, ale prawda też jest ważna i nie należy jej przeinaczać :)

agaciaaa napisał(a):
...Powiedz, powiedz jak to było! :lol:

Chmmmm no nie wiem czy się Cioteczki nie obrażą, ale jakby co, to nie ja :)
Napiałam, że: Ja tu tylko robię za rachu... :diabloti:

Posted

elik napisał(a):
Chmmmm no nie wiem czy się Cioteczki nie obrażą, ale jakby co, to nie ja :)
Napiałam, że: Ja tu tylko robię za rachu... :diabloti:

Haha, świetne określenie :evil_lol: ale rzeczywiście nieco dwuznaczne :lol:

Posted

agaciaaa napisał(a):
...ale rzeczywiście nieco dwuznaczne :lol:

No właśnie, dlatego bardzo Cię proszę agaciuuu, wykropkuj jak i ja. Wstydam sie :oops:
Dziekuję :loveu:
enia napisał(a):
Jakby Azunia poczuła się już pewniej to może ciotka enia ją odwiedzi? i porobi zdjęć do allegro itp.?:lol:

Bardzo dobry pomysł Cioteczko. Zdjęcia bardzo się przydadzą. Bez nich nie ma co się zabierać za ogłoszenia.
A przy okazji zapytaj Alinę jaki ma problem z tym rachunkiem. Jeśli już będzie to proszę go przesłać na mój adres, nie na AFN.

Posted

enia napisał(a):
Jakby Azunia poczuła się już pewniej to może ciotka enia ją odwiedzi? i porobi zdjęć do allegro itp.?:lol:

Jestem jak najbardziej za :) Świeżutkich fotek nigdy nie za dużo ;) A w ogóle ciekawe jak Azulek się czuje ? Czy już trochę oswoiła się z nowym otoczeniem itp ? :)
P.S. Poprosiłabym na PW nr konta do wpłat na Azulkę ;)

Posted

evita. napisał(a):
...P.S. Poprosiłabym na PW nr konta do wpłat na Azulkę ;)

Proszę prawdź Cioteczko w skrzynecze. Wysłałam wszystki, którzy deklarowali wpłaty dla Azuli. Ale żaden problem, prześlę ponownie :)

Posted

elik napisał(a):
Proszę prawdź Cioteczko w skrzynecze. Wysłałam wszystki, którzy deklarowali wpłaty dla Azuli. Ale żaden problem, prześlę ponownie :)

Cosik znaleźć u siebie w skrzynce tego nie mogę ;) Ale jeśli to jest to samo konto, na które wpłacało się na Foksię to je mam :)

Posted

Elik wykropkowałam ;)

enia napisał(a):

Koniecznie! :) Bez lepszych zdjęć nie ma co robić nowych ogłoszeń.

Posted

evita. napisał(a):
Cosik znaleźć u siebie w skrzynce tego nie mogę ;) Ale jeśli to jest to samo konto, na które wpłacało się na Foksię to je mam :)

Aaaa jeśli Ciotunia wpłacała dla Foksi, to nie przesyłałam ponownie więc faktycznie nie mogło być teraz w skrzynce, ale już wysłałam :)

agaciaaa napisał(a):
Elik wykropkowałam ;)...

Dziękuję wstydno by mi było :oops:

Posted

evita. napisał(a):
Dzięki za nr konta :) Zaraz "poleci" azulkowy przelew ;)

Przę bardzo, a już dzisiaj Azulkowe konto zasiliły wpłaty:
50,00 zł - od Kabaja
30,00 zł - od enia
40,00 zł - evita

Azulka pięknie Cioteczkom dziękuje :loveu:

Posted

Wspomnienia z transportu Azy...
Biedna była,przestraszona,nie ruszała sie praktycznie przez całą podróż.Pewnie się biedaczka przestraszyła jak zobaczyła co my z Guciem wyprawiamy...
AlinaS,bardzo żałuję,że nie udalo sie nam pogadac..ale nas jeszcze czekało 250km...
Cieszyłam się,że Aza juz na miejscu przeznaczenia...Wiem,że bedzie jej dobrze u Was :)
Aza w niezmiennej pozycji w samochodzie..
"]

I Aza przed wyjazdem..
"]

"]

"]

Posted

Śliczna ta Azunia i nie wygląda na bardzo wystraszoną. Raczej powiedziałabym, że jest zaciekawiona.
Ale spora kluseczka z niej :)

Posted

Ona u mnie była krótko,ale rosła w szybkim tempie.Myślę,że raczej będzie duża.
Fajna nie?
A jej bracia,nie wiadomo czy żyją.Może jeszcze gdzieś w lesie,albo w polu umierają.Mam takie pobożne życzenie,żeby one wszystkie rzędem przed oczami stanęły temu "państwu"jak umierać będą.