enia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 egzorcystę trzeba do Pipi bo chyba nigdy nie uwierzy w siebie :) idę liczyć co mam w portmonetce........;) Quote
agaciaaa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 enia napisał(a):egzorcystę trzeba do Pipi bo chyba nigdy nie uwierzy w siebie :) idę liczyć co mam w portmonetce........;) Licz, licz, mam nadzieję, że dużo liczenia będzie ;) Ciotki, gdzie dokładnie jest ten hotelik Aliny? Dobrze myślę, że to gdzieś w okolicach Warszawy? Tak sobie pomyślałam, że może udałoby się Azunię "wywieźć" od Pipi razem z Guciem? Quote
Iza. Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 No to ja w takim razie tez skromnie 10 zł dołoze ;) Quote
agaciaaa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Iza. napisał(a):No to ja w takim razie tez skromnie 10 zł dołoze ;) Dzięki Iza :loveu: Ziarnko do ziarnka... Końcówkę 60zł już mamy, jeszcze tylko 200 ;) Quote
Pipi Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Fajnie by było,gdyby do AlinyS pojechała. Przed dosłownie chwilą miałam w jej sprawie telefon i pani mówi,że mieszkają na wsi,córka wypatrzyła Azę na Allegro,zrobiło jej się żal i zaczęła prosić mamę,żeby wziąć Azę.Córka ma 12 lat,w domu są cztery psy,teraz jedna z suczek ma trzy małe i jeden pójdzie do córki koleżanki,dwa planują zostwić sobie.I jeszcze Azę zapragnęłi wziąć.Miejsca dosyć do biegania.Na podpisanie umowy pani sie zgadza,na sterylizacje też i na wizytę przed i po też.Tylko,że jeszcze zadzwoni. ... . . . . . . . Mieszkają w miejscowości Przedłuż/nie wiem czy dobrze napisałam/województwo łódzkie,warmińskie. Co Wy na to? Matko,ja nie nadaje sie do takiej roboty,bo mnie krew zalewa,nie wiem co mam mówić po chwili,jak słyszę cos takiego.Zapytałam,po co im jeszcze Aza,jak maja tyle psów,to odpowiedź była prosta,bo córka chce jej pomóc. . . . .,bo tam w ogłoszeniu napisane,że taka biedna jest. . . . Quote
evita. Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 EDYCJA ;) A Azulka nadal zbiera grosiki na hotel i prosi o wsparcie :) Quote
Evelin Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Wydaje mi się,że nie..domek niby można sprawdzić,ale niepokoi mnie,że jakas suka ma 3 młode (tzn ,że jest niewysterylizowana)..dlaczego niby mamy im wierzyc,że zabiora się za sterylke Azy? A ile oni w końcu tych psów mają? 4 psy w tym jedna suczka z 3-ma szczeniakami? Czyli 7 ? Nawet jak oddadzą 2 to aza bedzie szóstym psem... Wiem jedno,z pewnoscia nie oddałabym jej przed sprawdzeniam domu..Nie za bardzo mi to sie podoba.. Quote
evita. Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 O jeny- jestem tak zakręcona że czytając w pośpiechu zrozumiałam że ludzie nie chcę ani sterylki, ani umowy ani wizyty. A oni się przecież na to zgadzają. Mimo wszystko- trochę dużo jest już u nich psów :roll: Quote
agaciaaa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Mi bardziej niż ilość psów przeszkadza to, że rozmnożyli sukę... dlaczego, po co? Chcą pomagać biednym bezdomnym psom, a jednocześnie "produkują" kolejne.. Quote
Pipi Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 jeszcze pytała,czy to będzie wilczek,powiedziałam,że nie,na pewno nie.ja to myślę,że dziewczynka męczyła,to mama zadzwoniła ale już się nie odezwie. tak,czy siak,telefon był.a to już bardzo cieszy Quote
evita. Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 W tej chwili Azulka ma 2 wyróżnione allegro, jedno zwykłe ;) i mnóstwo ogłoszeń. No nie ma bata żeby telefon się nie rozdzwonił :) Quote
agaciaaa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jakby Azulka pojechała do Aliny, to może udało by się zrobić jej lepsze fotki i wtedy ponowić ogłoszenia. No ale póki co zbieramy pieniążki na hotelik!!! Kto jeszcze może pomóc? Quote
enia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ciotki my wszystkie nosimy te same bannerki - już mi się w oczach mieni :evil_lol: Quote
evita. Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Pipi']evita,daj linka Allegro autorstwa _Lary: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=914147457 Allegro "moje"- szczęśliwa aukcja "odziedziczona" po Foksi ;) http://www.allegro.pl/item924034162_mala_sliczna_azulka_okrutnie_potraktowana.html i mnóstwo ogłoszeń Agaci (linki gdzieś na wątku) Quote
Pipi Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dziękuję,matko przecież ja widziałam już wcześniej te ogłoszenia,przepraszam.Nie wiem co się ze mna dzieje. Quote
agaciaaa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Hop hop, zbieramy pieniążki!!! Brakuje 200zł na hotelik. Quote
Evelin Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 To ja też muszę pomóc Azie...30zł na hotelik miesięcznie... Ewentualnie transport też... Czyli brakuje 170zł... Quote
agaciaaa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dziękujemy Evelin :) Transport- wcześniej pisałam- może dałoby się razem z Guciem? Tylko najpierw musimy uzbierać pieniążki. Quote
evita. Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Bardzo dziękujemy za wszystkie deklaracje :multi: i dalej zbieramy grosiki dla Azulki :) Quote
Nadziejka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 :thumbs::bye:calusy slemy na noc i mocno sie modlimy Quote
elik Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 AlinaS napisał(a):Tak tao ja pomyliłam Nie pomyliłaś się, faktycznie pytałam czy Azula mogłaby zawitać w Twoim hoteliku, a wieczorem enia wysłała PW . Melduję się i ja i też skromnie dołożę - 40 zł Quote
marysia55 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 ewa gonzales napisał(a)::thumbs::bye:calusy slemy na noc i mocno sie modlimy oooo, Ewcia nocną porą zawitała do Azy :-) Quote
elik Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 marysia55 napisał(a):oooo, Ewcia nocną porą zawitała do Azy :-) I Ty Marysieńko też u Azuli :) Quote
agaciaaa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Dziękujemy elik :loveu: Kochani, połowę już mamy, jeszcze tylko 130 zł :) Quote
Recommended Posts