Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 674
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
egzorcystę trzeba do Pipi bo chyba nigdy nie uwierzy w siebie :)
idę liczyć co mam w portmonetce........;)

Licz, licz, mam nadzieję, że dużo liczenia będzie ;)

Ciotki, gdzie dokładnie jest ten hotelik Aliny? Dobrze myślę, że to gdzieś w okolicach Warszawy? Tak sobie pomyślałam, że może udałoby się Azunię "wywieźć" od Pipi razem z Guciem?

Posted

Fajnie by było,gdyby do AlinyS pojechała.
Przed dosłownie chwilą miałam w jej sprawie telefon i pani mówi,że mieszkają na wsi,córka wypatrzyła Azę na Allegro,zrobiło jej się żal i zaczęła prosić mamę,żeby wziąć Azę.Córka ma 12 lat,w domu są cztery psy,teraz jedna z suczek ma trzy małe i jeden pójdzie do córki koleżanki,dwa planują zostwić sobie.I jeszcze Azę zapragnęłi wziąć.Miejsca dosyć do biegania.Na podpisanie umowy pani sie zgadza,na sterylizacje też i na wizytę przed i po też.Tylko,że jeszcze zadzwoni. ... . . . . . . .
Mieszkają w miejscowości Przedłuż/nie wiem czy dobrze napisałam/województwo łódzkie,warmińskie.
Co Wy na to?
Matko,ja nie nadaje sie do takiej roboty,bo mnie krew zalewa,nie wiem co mam mówić po chwili,jak słyszę cos takiego.Zapytałam,po co im jeszcze Aza,jak maja tyle psów,to odpowiedź była prosta,bo córka chce jej pomóc. . . . .,bo tam w ogłoszeniu napisane,że taka biedna jest. . . .

Posted

Wydaje mi się,że nie..domek niby można sprawdzić,ale niepokoi mnie,że jakas suka ma 3 młode (tzn ,że jest niewysterylizowana)..dlaczego niby mamy im wierzyc,że zabiora się za sterylke Azy?
A ile oni w końcu tych psów mają? 4 psy w tym jedna suczka z 3-ma szczeniakami? Czyli 7 ? Nawet jak oddadzą 2 to aza bedzie szóstym psem...
Wiem jedno,z pewnoscia nie oddałabym jej przed sprawdzeniam domu..Nie za bardzo mi to sie podoba..

Posted

O jeny- jestem tak zakręcona że czytając w pośpiechu zrozumiałam że ludzie nie chcę ani sterylki, ani umowy ani wizyty. A oni się przecież na to zgadzają.
Mimo wszystko- trochę dużo jest już u nich psów :roll:

Posted

jeszcze pytała,czy to będzie wilczek,powiedziałam,że nie,na pewno nie.ja to myślę,że dziewczynka męczyła,to mama zadzwoniła ale już się nie odezwie.
tak,czy siak,telefon był.a to już bardzo cieszy

Posted

Jakby Azulka pojechała do Aliny, to może udało by się zrobić jej lepsze fotki i wtedy ponowić ogłoszenia. No ale póki co zbieramy pieniążki na hotelik!!! Kto jeszcze może pomóc?

Posted

Dziękuję,matko przecież ja widziałam już wcześniej te ogłoszenia,przepraszam.Nie wiem co się ze mna dzieje.

Posted

AlinaS napisał(a):
Tak tao ja pomyliłam

Nie pomyliłaś się, faktycznie pytałam czy Azula mogłaby zawitać w Twoim hoteliku, a wieczorem enia wysłała PW .
Melduję się i ja i też skromnie dołożę - 40 zł