malawaszka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 psy nie potrafią być złośliwe ;) on Cię prosił bo mu się qpe chciało, nie poszłaś z lenistwa to co miał zrobić? też bym Ci nasr**a :evil_lol: Quote
Szarotka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ciesze sie, ze Elwisek juz nowym domu i mysle, ze wybaczy mi offa;) Wyciagamy Henia ze schroniska: potrzebujemy ludzi na watku i deklaracji: http://www.dogomania.pl/threads/179776-Henio-z-piekla-w-Zamosciu-potrzebuje-kasy-na-hotel-inaczej-smierc-w-oczach?p=14094193 Quote
Szary Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Witam... Taaaa....Elvis już trafił do domu,fotki może jakieś w sobotę wrzucę,w piątek lece z nim do lekarza,żeby mu ząbki pooglądał-jak na swój wiek ma strasznie pościerane...ogólnie powoli się przyzwyczaja-"sprawy"ładnie załatwia na dworku-nawet nie na ogrodzie-na ogródku tylko siku-a jak chce coś grubszego staje i czeka przed bramą... he he he-także to pierwszego dnia(kupsko w przedpokoju)to był po prostu stres.Na pewno nie jest mu łatwo-tym bardziej że mój Teodor odszedł na najdłuższy spacer 17 lutego więc wszystko jest przesiąknięte jeszcze jego zapachem...Na pewno Elvis już odkrył co to znaczy łóżko i do czego służy-także kojec jak i za Teodora pewno pozostanie pusty... I nawiasem mówiąc szybko załapał kogo ma bronić i pilnować-już obszczekuje sąsiadów-a jak przyszła babcia(moja mama)i klepneła mnie po ramieniu Elvis rzucił się z ujadaniem he he jak rasowy pies obronny... Jutro pierwszy poważny egzamin-zostanie sam w domu na 3-4 godziny...mam nadzieję,że poznam dom jak wróce...;-) Quote
gameta Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Szary witaj :-) Jak mu zostawisz coś do zabawy, żeby się chłopak nie nudził, to pewnie poznasz bez problemów ;) Cieszę się, że qpol opanowany :) Quote
malawaszka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Witamy na forum :) Super, że wszystko w porządku no i trzymam :kciuki: za jutrzejszy egzamin :) Quote
Szary Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 właśnie chowam wszystkie mniejsze zabawki syna...Elwis otworzył pudeło z małymi piłeczkami...podejrzał jak syn tam chowa piłeczkę ping-pongowa...wolałbym żeby nie nażarł się plastyku,albo nie połknął czegoś mało strawnego...wszędzie go pełno...tego mi było trzeba... Quote
Szarotka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Elwis jest sprytny :):) pileczka dobra rzecz :):) Quote
Ingrid44 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Szary, WIELKIE DZIEKI za relacje o Elvisku. Nie masz pojecia jak sie ciesze ze trafil do Ciebie. :) Quote
marlenka Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Szary witam serdecznie , ale niespodzianka z samego rana , relecja prosto z domu :) . Wiwiś bardzo lubi zabawki i grzebanie w damskich torebkach . Ząbki sa pewnie w takim stanie bo nie wiadomo co on jadł , jak przyszedł do mnie to pochłanaiła takie ilości że Barak by tego nie zjadł . Trzymam kciuki za samo zostawanie w domu , u mnie nic nie zniszczyła przez 2 tygodnie to może i Twój dom ocaleje. Wymiziaj Elviska ode mnie . Quote
Szary Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Wszystko spoko,nic nie zmalował...-je faktycznie jak smok-ale w sumie sznaucery tak mają-Teodor też jadł na okragło a był chudy jak szczapa-nie jest to rasa kanapowców-wiecznie muszą coś robić i gdzieś biec-więc wszystko się spala... Quote
Ingrid44 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Przepraszam za offa ale SYTUACJA NAPRAWDE KRYTYCZNA - 20 psow i 30kotow bez srodkow do zycia. Potrzebna jest Karma, sloma, obroze, smycze, miski i obecnosc na watku. Prosimy o jakakolwiek pomoc ! http://www.dogomania.pl/showthread.php?t=180462&goto=newpost Quote
marlenka Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Szary , fajnie ze jestes z nami . Mamy na bieząco informacje o Elvisku :loveu: a Ty możesz nam sie nim pochwalic . U nie pustki w domu jak ubyło chłopaków . Barak nawet śpi w swojej klatce jak jestem w domu chociaz ma ja otwartą chyba troche teskni bo nawet kotów nie gania :cool3: . Quote
sleepingbyday Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 marlena, mam dla ciebie kandydata, żeby ci za smutno nie było. za 2 tygodnie by pojechał, bo własnie z domku trafił na paluch i ma kwarantannę.... chcesz ;-)? historia zresztą wściekła mnie jak cholera..... kaprysy niektórych i nieodpowiedzialność to załamka. zwłaszcza na dogo. http://www.dogomania.pl/threads/180323-Wa-wa-Park-Skaryszewski-znaleziono-czekoladowego-psa-pilnie-DT-bo-trafi-na-Paluch cześć szary! Quote
marlenka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 sleepingbyday napisał(a):marlena, mam dla ciebie kandydata, żeby ci za smutno nie było. za 2 tygodnie by pojechał, bo własnie z domku trafił na paluch i ma kwarantannę.... chcesz ;-)? historia zresztą wściekła mnie jak cholera..... kaprysy niektórych i nieodpowiedzialność to załamka. zwłaszcza na dogo. http://www.dogomania.pl/threads/180323-Wa-wa-Park-Skaryszewski-znaleziono-czekoladowego-psa-pilnie-DT-bo-trafi-na-Paluch cześć szary! jak to za 2 tygodnie by pojechał do domu , czy Ty chcesz żeby Baraka zjadł ?? Wystarczy ze Elvis z Nugatem się nad nim znecali . Ja nie mam nic przeciwko żeby go wziac ale musze z Barakiem pogadać . Wiem ze on sie nie zgodzi :) ale spróbuje Quote
sleepingbyday Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ja go nie tak wychowywałam... ;-) poczekaj, przyjedzie do mnie na te kilka dni na wiosnę, to zobaczysz -wróci odmieniony... (mały, ciemnorudy i nie będzie lubił spacerów, hehehe) Quote
marlenka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 sleepingbyday napisał(a):ja go nie tak wychowywałam... ;-) poczekaj, przyjedzie do mnie na te kilka dni na wiosnę, to zobaczysz -wróci odmieniony... (mały, ciemnorudy i nie będzie lubił spacerów, hehehe) Jeszcze będziesz chwaliła Kajaka za to jaki jest , jak Ci Barak zje pół mieszkania. Quote
Szary Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 http://szarypies.wrzuta.pl/obraz/6J3L8Slxxz1/img_0113 http://szarypies.wrzuta.pl/obraz/7XbtehF5dLF/img_0110 http://szarypies.wrzuta.pl/obraz/3WFYZAUs1Qb/img_0094 nom...tak to wygląda...na razie się odrobaczamy,szczepimy,zaczipowaliśmy się i jak fundusze pozwolą na rehabilitację do Andy pochodzimy(godzina 47 pln-makabra) Quote
malawaszka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 no wyglądamy ślicznie :laola: trzymam :kciuki: za rehabilitację! Quote
marlenka Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 A ja własnie maila napisałam co u Wiwisia słychac , ale gapa ze mnie . Kochane maleństwo . Quote
mru Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 słuchajcie no nie uwierzycie! spotkałam nowego pana Elviska! ;) bylam w lecznicy (tydzień temu w weekend, zapomniałam wcześniej napisać) w przytulisku a tu nagle wpada jakiś pan i prosi wetkę o tabletki na robaki ;) wetka znała poprzedniego psiaka tego pana i zdziwiła się, że psiak nie żyje pan opowiedział jak to płakał po poprzednim psie i że teraz ma nowego z adopcji :) po operacji jeszcze wtedy nie skumałam... :roll: chociaż TZ powiedział mi, że pan w samochodzie ma sznaucerka pan zaraz powiedział, że chciał wziąć "takiego Hena" (mój kochany Hen!:loveu:) no to ja już uszy w górę :eviltong: a wetka powiedziała, że Hen jest trudny :razz: (a widziała go ostatnio w listopadzie!!!!) no to wkroczyłam i mówię, że wcale nie! :cool3: (bo nie jest!) i wszystko stało się jasne tylko nie ujawniłam się, że to ja jestm sprawcą poniekąd adopcji Elviska, bo byłam jakimś psem zajęta... (aaaa! już wiem! usypialiśmy Pitka...! znaczy szykowaliśmy do drogi z innym psem... i wiecie Pit dostał końską dawkę sedalinu i praktycznie nie spał! :-o) także moim zdaniem nowy pan Elviska bardzo fajny :lol: Quote
marlenka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Tak Beka tez czasami mi donosi że widziała się z Szarym , oj ten Wiwiś to miał szczęście . Ciekawe jak tam jego nózka czy trochę się naprawiła ?? Quote
Recommended Posts