Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bambino napisał(a):
Ha, ha ale się uśmiałam z tego orzeszka. U nas na takie kaski się mówiło " skorupki od jajka"
Nawet bez szpitala psychiatrycznego zwariowana z Ciebie dziewucha. :lol::lol:

Dziewucha hihi , zawiało wiochą :) Ale jakbym była bardzo powazna i mówiła ą i ę to byś mnie nie lubiła a tak to wesoło chociaz jest

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piromanka napisał(a):
Się mieszka "na wichurze" to nie dziwne że dziewuchą nazywają ;-)

marlenka napisał(a):
Oj widze ze "warszawianka" przyszła do Elviska . :)

malawaszka napisał(a):
co wy tam wiecie o wichurach :evil_lol:

Wesoło tu u Was :lol:. Ja kiedyś byłam Warszawianką "pełną gębą" a teraz też jestem "dziewucha"....... choć nieco podstarzała :evil_lol:............. i wiem, co to wichura, oj wiem...........
A ten dom z basenem dla Elviska - bomba! Piszę się na wizytę przedadopcyjną :eviltong:

Posted

anawa napisał(a):
Wesoło tu u Was :lol:. Ja kiedyś byłam Warszawianką "pełną gębą" a teraz też jestem "dziewucha"....... choć nieco podstarzała :evil_lol:............. i wiem, co to wichura, oj wiem...........
A ten dom z basenem dla Elviska - bomba! Piszę się na wizytę przedadopcyjną :eviltong:

Ja na poadocyjne 2 razy w tygodniu

Posted

malawaszka napisał(a):
pozostaje mi zacisnąć :kciuki: a ty Marlena ładuj telefon :evil_lol:

Nic sie z telefonem nie dzieje :( nikt nie dzwoni . Ale zaciskam kciuki mocno .

Posted

marlenka napisał(a):
Nic sie z telefonem nie dzieje :( nikt nie dzwoni . Ale zaciskam kciuki mocno .

Pewnie masz nienaładowany............ mówiła malawaszka, żeby naładować? :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie nie - spokojnie - Pan ma zadzwonić dopiero jak pokaże Elviska żonie wiec może to być później bo może np jest w pracy - nie pytałam o takie szczegóły ;)

Dzwonił :) I Beka ma zrobic wizyte prawdopodobnie w piątek . Face na początku dostał skrętu jąder jak mu wspomniałam o kastracji ale uległ ( jak każdy ) płakał mi do słuchawki opowiadał o tym psie co mu dzis odszedł . gadał i gadał i szlochał i jak będzie wszystko ok to w piątek lub w sobote Pan przyjedzie po Elviska . Zobowiązał się do rehabilitacji , powiedziałm mu ze sie ode mnie uwolni dopiero jak Elvis bedzie stał na 4 łapach i bez jajec to sie śmiał . Teraz trzymajta dziewuchy kciuki .

Posted

marlenka napisał(a):
Jak pójdzie dobrze to od poniedziałku mamy z Barakiem wolną chate :)

Nie na długo............. zaraz znowu "coś" przytargasz........... ;)

Posted

anawa napisał(a):
Nie na długo............. zaraz znowu "coś" przytargasz........... ;)

Anawa przepraszam za wyrażenie , ale żeby Twoje słowa się w g*****o obróciły :) Musze odpocząc . Ale póki co to mam jeszcze 2 siersiuchy do adopcji i moge o spokoju pomarzyć . jak bedzie po ...to będę się martwic

Posted

marlenka napisał(a):
Anawa przepraszam za wyrażenie , ale żeby Twoje słowa się w g*****o obróciły :) Musze odpocząc . Ale póki co to mam jeszcze 2 siersiuchy do adopcji i moge o spokoju pomarzyć . jak bedzie po ...to będę się martwic

Przecież Ty w jakis wyjatkowy sposób przyciagasz do siebie te sierotki......... Ale oczywiscie nie zyczę Ci tego ;)