marlenka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Bambino napisał(a):Ha, ha ale się uśmiałam z tego orzeszka. U nas na takie kaski się mówiło " skorupki od jajka" Nawet bez szpitala psychiatrycznego zwariowana z Ciebie dziewucha. :lol::lol: Dziewucha hihi , zawiało wiochą :) Ale jakbym była bardzo powazna i mówiła ą i ę to byś mnie nie lubiła a tak to wesoło chociaz jest Quote
Piromanka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Się mieszka "na wichurze" to nie dziwne że dziewuchą nazywają ;-) Quote
marlenka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Piromanka napisał(a):Się mieszka "na wichurze" to nie dziwne że dziewuchą nazywają ;-) Oj widze ze "warszawianka" przyszła do Elviska . :) Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 co wy tam wiecie o wichurach :evil_lol: Quote
marlenka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 malawaszka napisał(a):co wy tam wiecie o wichurach :evil_lol: Piromanka powinna coś wiedziec o tym :evil_lol: ( ale się wesoło zrobiło ) Quote
Piromanka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 marlenka napisał(a):Piromanka powinna coś wiedziec o tym :evil_lol: ( ale się wesoło zrobiło ) Wiem, wiem. Taka ze mnie "warszawianka" jak z koziej du...y trąbka. Quote
anawa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Piromanka napisał(a):Się mieszka "na wichurze" to nie dziwne że dziewuchą nazywają ;-) marlenka napisał(a):Oj widze ze "warszawianka" przyszła do Elviska . :) malawaszka napisał(a):co wy tam wiecie o wichurach :evil_lol: Wesoło tu u Was :lol:. Ja kiedyś byłam Warszawianką "pełną gębą" a teraz też jestem "dziewucha"....... choć nieco podstarzała :evil_lol:............. i wiem, co to wichura, oj wiem........... A ten dom z basenem dla Elviska - bomba! Piszę się na wizytę przedadopcyjną :eviltong: Quote
marlenka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 anawa napisał(a):Wesoło tu u Was :lol:. Ja kiedyś byłam Warszawianką "pełną gębą" a teraz też jestem "dziewucha"....... choć nieco podstarzała :evil_lol:............. i wiem, co to wichura, oj wiem........... A ten dom z basenem dla Elviska - bomba! Piszę się na wizytę przedadopcyjną :eviltong: Ja na poadocyjne 2 razy w tygodniu Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 a teraz do rzeczy - ile lat ma Elvis? Quote
marlenka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 malawaszka napisał(a):a teraz do rzeczy - ile lat ma Elvis? Około 2 raczej mniej niż 2 Quote
marlenka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 malawaszka napisał(a):marlenka potrzebuję Twój telefon Malawaszka ale mój telefon jest stary i brzydki :evil_lol: 0-503-121-021 ( 3zł +vat):evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 pozostaje mi zacisnąć :kciuki: a ty Marlena ładuj telefon :evil_lol: Quote
marlenka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 malawaszka napisał(a):pozostaje mi zacisnąć :kciuki: a ty Marlena ładuj telefon :evil_lol: Nic sie z telefonem nie dzieje :( nikt nie dzwoni . Ale zaciskam kciuki mocno . Quote
anawa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 marlenka napisał(a):Nic sie z telefonem nie dzieje :( nikt nie dzwoni . Ale zaciskam kciuki mocno . Pewnie masz nienaładowany............ mówiła malawaszka, żeby naładować? :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 nie nie - spokojnie - Pan ma zadzwonić dopiero jak pokaże Elviska żonie wiec może to być później bo może np jest w pracy - nie pytałam o takie szczegóły ;) Quote
marlenka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 malawaszka napisał(a):nie nie - spokojnie - Pan ma zadzwonić dopiero jak pokaże Elviska żonie wiec może to być później bo może np jest w pracy - nie pytałam o takie szczegóły ;) Dzwonił :) I Beka ma zrobic wizyte prawdopodobnie w piątek . Face na początku dostał skrętu jąder jak mu wspomniałam o kastracji ale uległ ( jak każdy ) płakał mi do słuchawki opowiadał o tym psie co mu dzis odszedł . gadał i gadał i szlochał i jak będzie wszystko ok to w piątek lub w sobote Pan przyjedzie po Elviska . Zobowiązał się do rehabilitacji , powiedziałm mu ze sie ode mnie uwolni dopiero jak Elvis bedzie stał na 4 łapach i bez jajec to sie śmiał . Teraz trzymajta dziewuchy kciuki . Quote
malawaszka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 hahaha super wieści!!!!!! zaciskam :kciuki: Quote
zerduszko Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Świetnie :) Oby dzisiejszy dzień był szczęśliwy dla sznupków :) Quote
marlenka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Jak pójdzie dobrze to od poniedziałku mamy z Barakiem wolną chate :) Quote
anawa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 marlenka napisał(a):Jak pójdzie dobrze to od poniedziałku mamy z Barakiem wolną chate :) Nie na długo............. zaraz znowu "coś" przytargasz........... ;) Quote
marlenka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 anawa napisał(a):Nie na długo............. zaraz znowu "coś" przytargasz........... ;) Anawa przepraszam za wyrażenie , ale żeby Twoje słowa się w g*****o obróciły :) Musze odpocząc . Ale póki co to mam jeszcze 2 siersiuchy do adopcji i moge o spokoju pomarzyć . jak bedzie po ...to będę się martwic Quote
anawa Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 marlenka napisał(a):Anawa przepraszam za wyrażenie , ale żeby Twoje słowa się w g*****o obróciły :) Musze odpocząc . Ale póki co to mam jeszcze 2 siersiuchy do adopcji i moge o spokoju pomarzyć . jak bedzie po ...to będę się martwic Przecież Ty w jakis wyjatkowy sposób przyciagasz do siebie te sierotki......... Ale oczywiscie nie zyczę Ci tego ;) Quote
zerduszko Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 marlenka napisał(a):Jak pójdzie dobrze to od poniedziałku mamy z Barakiem wolną chate :) A nie chcesz nic nowego.... bo mój TŻ mnie dziś oświecił, ze nasza sunia bedzie samotna.... Quote
marlenka Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 zerduszko napisał(a):A nie chcesz nic nowego.... bo mój TŻ mnie dziś oświecił, ze nasza sunia bedzie samotna.... kochana ja jeszcze mam 3 duze na dworzu , Quote
Recommended Posts