Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bambino napisał(a):
A czym będziesz się upijać? Co byś nie wymiotowała?

Oj Bambino aż tyle alkocholu w domu nie mam zeby się upić do wymiotów . Niestety mam mocna głowę .

• Replies 461
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beka napisał(a):
Pojechali, dzwonił do mnie pan Elviska, że piesio na dzien dobry zrobił olbrzymią kupę w pokoju i obsikał całe mieszkanie;)

Ale in niespodzianke zrobil. Teraz to chalupa juz jego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

beka napisał(a):
Pojechali, dzwonił do mnie pan Elviska, że piesio na dzien dobry zrobił olbrzymią kupę w pokoju i obsikał całe mieszkanie;)

No to ja jak zwyklę będę się cieszyć za dwa tygodnie...

Posted

Gameta jak zwykle sceptyczna:) przepraszam ze dopiero teraz ale dopiero mam chwile . Wczoraj Pan był godzinę przed czasem zabrał Elviska , już miał smycz i obroze kupiona na predko , dzis rano byli na spacerku , dostałam maila ze Elvis został wykąpany , obszczekiwał wszystkie psy najgroźniejsze w okolicy . Pan jest zadowolony . Jak będą foty to tez dostaniemy .

Posted

[quote name='Bambino']

sleepingbyday;14140982

jak marlenka zejdzie, kto mi będzie przeszkadzał (czytaj - umilał czas :-) )podczas kapieli? t[B napisał(a):
o jest jej cholera jakies hobby! co wleze do wanny, to marlenka łapie za telefon i do mnie dzwoni.....

SBD, to chociaż siedziałaś - a ja niestety : dzwoni kiedyś marlena, słowotokiem leje, słyszę że co chwilę jest w innym miejscu ( kuchnia, łazienka, pokój ) a ja stoję w przedpokoju jak ta flinta, bo mi Puśka zeżarła telefon bezprzewodowy. Ale w końcu skończyła ( mimo wszystko szkoda, choć nie była po alkoholu ), bo gdzieś musiała jechać.

huehuehue. ja tylko dolewam ciepłą wodę ;-).

moja mam cwana gapa zażyczyła sobie tel. bezprzewodowy na urodziny. poprzedni jej padł trupem, bez udziału psa.

ja cos czuje, ze gameta odtrąbi zwycięstwo tak czy siak za te dwa tygodnie ;-)

Posted

gameta napisał(a):
kupą nie znaczy się terytorium :shake: kupa wychodzi z innych pobudek ...

Ale moze ( jak to mówiła SBD o Nugaciku) niech Elvisek szanowną kupkę zostawia na dworku .

Posted

malawaszka napisał(a):
to co to oznacza jak niektóre burki walą kupsko na górkach? byle wyżej? :lol:

Oznacza "ja tu rządzę" - czyli jest objawem dominacji a nie zaznaczeniem terytoriium. Bo na terytorium to się sika od granicy do granicy :p Nie macie tak?
A tak poważnie, kupa domowa może być ze strachu albo ze zwykłego "bo tak" i wtedy naprawdę trudno odzwyczaić delikwenta... Niedawno wróciłam na wątek Buby - buldożycy fr. Prawie po roku w DS kupole są znajdowane - zawsze po nieobecności pańciostwa. A właściciele Buby naprwdę robili i robiż WSZYSTKO żeby kupol był na dworzu...

Posted

gameta napisał(a):
Oznacza "ja tu rządzę" - czyli jest objawem dominacji a nie zaznaczeniem terytoriium. Bo na terytorium to się sika od granicy do granicy :p Nie macie tak?
A tak poważnie, kupa domowa może być ze strachu albo ze zwykłego "bo tak" i wtedy naprawdę trudno odzwyczaić delikwenta... Niedawno wróciłam na wątek Buby - buldożycy fr. Prawie po roku w DS kupole są znajdowane - zawsze po nieobecności pańciostwa. A właściciele Buby naprwdę robili i robiż WSZYSTKO żeby kupol był na dworzu...

Tutaj to ja bym powiedziała że robi piesek po złosci . Mój Barak niby wytrzymuje zawsze , ale zdarzyło się tak ze wrócił z krótkiego spaceru i chciał jeszcze na dwór a ponieważ już było późno i miałam małego lenia to byłam z nim krotko na dworzu i zrobił wszystko co mógł , to tak latał tak dreptał ze się zesrał pod drzwiami i do tej pory sie zastanawiam czy to było złośliwie -" ty ze mną nie chcesz latać po dworzu to Ci nasram" czy po prostu miał sensacje żołądkowe i nie zrobił tego do końca i go przyparło .

Wczoraj była powtórka z rozrywki , lataliśmy dosyc długo po dworzu , bylismy na spacerze dodatko na smyczy koło półncy wróciłam do domu i Barak zaczał latać i szukac czegos . Tuptał mi nogami po panelach , przynosił zabawki do łózka i jak ja powiedziałm "dosyć" zaczął sie naprężac do kupania - to ja w piżamie fiu na dwór i patrze - a on cos tam zrobił małego i zaczął się bawic z Korsa wcale nie miał zamiaru wracac do domu .