sleepingbyday Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 BAZAREK DLA NUGATA I ELWISA. O ILE BĘDZIE WIDAC FOTY.... http://www.dogomania.pl/threads/180182-GAMETOWE-MAGNESY-do-26-02?p=14138662 Quote
mru Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 śmiesznie :) najpierw pan dzwoni do mnie, ja daje mu nr do malejwaszki od malejwaszki trafia do marlenki marlenka do mnie dzwoni i prosi o nr do beki... :) trzymam kciuki! Quote
marlenka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 mru napisał(a):śmiesznie :) najpierw pan dzwoni do mnie, ja daje mu nr do malejwaszki od malejwaszki trafia do marlenki marlenka do mnie dzwoni i prosi o nr do beki... :) trzymam kciuki! Widzisz jaki ten swiat jest malutki , szkoda że to nie Hen został wybrany , Wiwis ma większe szanse bo malutki mógłby poczekac . Quote
mru Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 oj nie tam szkoda :) ja sie ciesze! oby ten pan był wart! Quote
marlenka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 mru napisał(a):oj nie tam szkoda :) ja sie ciesze! oby ten pan był wart! Z telfonu fajny , zobaczymy jak w realu. Zoładek mam w gardle cholender. Jeszcze dzis wizyta dla Nugata normalnie padne. Quote
malawaszka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 mru napisał(a):śmiesznie :) najpierw pan dzwoni do mnie, ja daje mu nr do malejwaszki od malejwaszki trafia do marlenki marlenka do mnie dzwoni i prosi o nr do beki... :) trzymam kciuki! hahahha dobre :lol: Quote
Bambino Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 A to Nugatek też ma szansę na dom z basenem? Ty, marlena zgłupiejesz z braku rozrywek psich.;) A bo jak tak gadasz, to mi się wydaje, że ty na wsi mieszkasz, a nie w piwnym mieście :eviltong: Quote
marlenka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Bambino napisał(a):A to Nugatek też ma szansę na dom z basenem? Ty, marlena zgłupiejesz z braku rozrywek psich.;) A bo jak tak gadasz, to mi się wydaje, że ty na wsi mieszkasz, a nie w piwnym mieście :eviltong: Nie no nastepna mnie tu obraża , że niby co gwarą nadjaę czy co ? Quote
Ingrid44 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Marlenka, nie schodz na zadne zawaly !:cool3: Kto bedzie te wszystkie znajdy ratowal ? :) Trzyma kciuki :):loveu: Quote
marlenka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Ingrid44 napisał(a):Marlenka, nie schodz na zadne zawaly !:cool3: Kto bedzie te wszystkie znajdy ratowal ? :) Trzyma kciuki :):loveu: Dzieki za kciuki Quote
Piromanka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Oooo... I tu też szansa na dom??? Pięknie! Marlena zaszalała. Tu także trzymam kciuki. Nie mam już wolnych rąk.... I kto obiad ugotuje....? Quote
marlenka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Piromanka napisał(a):Oooo... I tu też szansa na dom??? Pięknie! Marlena zaszalała. Tu także trzymam kciuki. Nie mam już wolnych rąk.... I kto obiad ugotuje....? Misio ..... Quote
Piromanka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 marlenka napisał(a):Misio ..... Taak... Misio to się nadaje... żeby się rozwalić na łóżku i spać cały dzień... Quote
marlenka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Piromanka napisał(a):Taak... Misio to się nadaje... żeby się rozwalić na łóżku i spać cały dzień... Może sie podzieli z Tobą karmą :) Quote
Bambino Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 marlenka napisał(a):Nie no nastepna mnie tu obraża , że niby co gwarą nadjaę czy co ? Gdzie gwarą? Tak swojsko gadasz. Quote
marlenka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Bambino napisał(a):Gdzie gwarą? Tak swojsko gadasz. To żebys Ty mnie po alkocholu słyszała :) Quote
gameta Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 SBD idż na bazara, poprawiłam foty - może zacytuj je w pierwszym poscie i drugim ? Quote
sleepingbyday Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 o, jka to zrobiłaś?? mnie szlag trafi. jak marlenka zejdzie, kto mi będzie przeszkadzał (czytaj - umilał czas :-) )podczas kapieli? to jest jej cholera jakies hobby! co wleze do wanny, to marlenka łapie za telefon i do mnie dzwoni..... Quote
gameta Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 sleepingbyday napisał(a):o, jka to zrobiłaś?? mnie szlag trafi. jak marlenka zejdzie, kto mi będzie przeszkadzał (czytaj - umilał czas :-) )podczas kapieli? to jest jej cholera jakies hobby! co wleze do wanny, to marlenka łapie za telefon i do mnie dzwoni..... Dobrze, że nie mówi do Ciebie przez radio podłączone do 230V - strach by się było bać... Ja mogę wklejać zdjęcia na dogo tylko jeśli: 1. napiszę post bez sensu 2. wyedytuję go i w miejsce obrazka wkleję link do zdjęcia (zaczynający się od http a kończący na .jpg) 3. a link do zdjęcia znajduje się jak się kliknie na zdjęcia prawym klawiszem myszy i wybierze właściwości - i tam po środkku jest (ja zaznaczam i robię kopiuj / wklej) uffff... Quote
marlenka Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 dobra ja lecę do domciu miziac moje sierśiuchy , i czekam na telefon od Asi i Beki , jak na szpilkach . Jeszcze kupię sobie ze 4 paczki fajek , i siedze na doopsku z niecierpliowścia Quote
Szarotka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 O jej Elwisek i jak tam sytuacja ????????????? Quote
Piromanka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Cieszymy się i radujemy! Śmiało! Elvis jutro jedzie do nowego domu do Konstancina! Quote
Recommended Posts