Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Wplyneła wplata lider 2105 - 20 zł. Bardzo dziekujemy.:lol:
Nie wiem, czy wpłate Lider można traktowac jako stałą czy jednorazową. W zeszłym miesiacu lider wpłacila 10 zl na naszego Barnabę. Oczywiście jesteśmy wdzięczni za kazdy rodzaj pomocy. nie wiem tylko gdzie nalezy ją ując.
Może Lider sie wypowie? Bardzo proszę.:lol:

Posted

Belu, zapytaj o to Lider na PW. Jak będzie odpowiedź wrzucę wpłatę w stosowne miejsce. By mi nie umknęła póki co będzie wpisana pomiędzy deklaracje stałe i jednorazowe.

Posted

ogonek2 napisał(a):
lider2105 to chłopczyk :-) bardzo mi bliski, Prosił żebym w jego imieniu napisała że to wpłata stała :-)

Mam ogromną prośbę, w poście na 1 stronie wstawiam rozliczenia. Lider umieszczony był tam we wpłatach jednorazowych w takich sposób: lider2105 - 10 zł (wpłacone z bazarku?). Znak zapytania był z tego względu, że nie wiedziałyśmy jak tę wpłatę potraktować.

Ponieważ teraz wpłacił 20zł bardzo proszę o dopytanie go/ doprecyzowanie, czy mamy rozumieć, że Lider deklaruje 20zł miesięcznie, licząc od tego miesiąca, czy też 10zł miesięcznie, licząc również od tego, a tym samym mam uznać, że obecna wpłata jest za kwiecień i maj. Z góry dziękuję za odpowiedź. :-)

Posted

Ciesze sie, że "szkielecik" pokrywa sie juz cialkiem. Zeby jeszcze tylko był zdrowy!!!!!!!!!

Kochane cioteczki, zajrzyjcie na Gaspara z mojego podpisu. Może ktoś mógłby mu pomóc?

Posted

Już ściągnięte wszystkie szwy :lol: Wyników jeszcze nie ma niestety, ale piesek się czuje swietnie, więc musi być dobrze. Bawi się piłeczka jak młodzik, aportuje, tylko nie oddaje :diabloti:

Posted

kaskadaffik napisał(a):
(...) Bawi się piłeczka jak młodzik, aportuje, tylko nie oddaje :diabloti:

Błahahahaha, jeśli piłeczka mu się spodobała to wcale się nie dziwię, że nie chce jej oddać. ;-) Mądra psina!!! :-)

Posted

Selenga napisał(a):
Skończyło się allegro Barnaby. Wznowić?

Ja też uważam, że wznowić, póki Barni ma pieniądze i nas na to stać. Selengo, bardzo proszę .