Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bela51 napisał(a):
Barnaba na zabiegu, a ja siedze z kluchą w gardle. Podobno ma wiecej guzów, które wygladaja powaznie.:-(

Nie strasz, bo zamarłam:-(.
O której będziesz wiedzieć coś więcej?

Posted

Ilosc guzow,to nie problem,wazne,zeby nie byly zlosliwe,ale na badanie histopatologiczne chyba trzeba bedzie troche poczekac.Przeczucie mowi mi,ze bedzie dobrze,ale to moze nie przeczucie,moze chcialabym,zeby bylo dobrze.

Posted

Juz rozmawiałam z p. Joasią. Gucio w samochodzie, wybudza się. Zabieg trwał dlugo, bo guzów bylo kilka. Oczywiście poszły do badania.. Zadzwonie jeszcze po południu, jak już beda w hotelu.

Posted

bela51 napisał(a):
Juz rozmawiałam z p. Joasią. Gucio w samochodzie, wybudza się. Zabieg trwał dlugo, bo guzów bylo kilka. Oczywiście poszły do badania.. Zadzwonie jeszcze po południu, jak już beda w hotelu.

Czyli jak narazie wszystko poszło OK?

Posted

Sama nie wiem, ciągle sie martwie. Zabieg był długi. Zadzwonie za jakis czas, niech spokojnie dojada i p.Joanna odpocznie po emocjach, których miała sporo.

Posted

Nie wytrzymałam i zadzwoniłam przed chwilą. Biedny ten nasz Barni,:-( ma bardzo duże rany pooperacyjne,
( kilkunastocentymetrowe ! ) guzow było sporo, na boku i na karku. Został tez wykastrowany.
Nie uwierzycie, ale operacja trwała 3 godziny i Pan Doktor policzył za wszystko 130 zł !!!
Mysle, że to jest psi Doktor Judym.:loveu:

Majqo, robię przelew na 130 zl za weta i 110 zł dopłata za hotelowanie w marcu.
( Ew. wpłata Pani z W-wy ciagle nie została sprawdzona, ale nie dziwie sie ,że p.Joanna nie ma czasu.)

Posted

[quote name='bela51']Nie wytrzymałam i zadzwoniłam przed chwilą. Biedny ten nasz Barni,:-( ma bardzo duże rany pooperacyjne,
( kilkunastocentymetrowe ! ) guzow było sporo, na boku i na karku. Został tez wykastrowany.
[B]Nie uwierzycie, ale operacja trwała 3 godziny i Pan Doktor policzył za wszystko 130 zł !!!
Mysle, że to jest psi Doktor Judym.:loveu:

Bela,nie martw się.
W styczniu nasza Balbinka też miała usuwane guzy i operacja też trwała wiele godzin.
Szew miała naprawdę duży.
I wyobraź sobie jeszcze w ten sam dzień hasała po ogrodzie jakby nic jej nie dolegało :)
Możesz zapytać zuzieM.To u niej Balbinka jest w hoteliku.
A tu wątek (gdybyś miała chwilkę i chciała poczytać):
http://www.dogomania.pl/threads/75334-Od-10-lat-w-schronie-Szansa-na-HOTELIK-Pilnie-potrzebne-DEKLARACJE-PIENIAE-A-NE/page107