Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tak , za badanie bedzie ok. 100, bo poszly 2 wycinki do Lublina. Ale to później, bo p.Joanna tez nie placiła. A kołnierz musi kupic dzis lub jutro, bo u weta akurat brakło.

Posted

Asia to złoty człowiek, siedziałą tam przy Barnim od 10 do 14 i cały czas miała nóż na gardle, taka była zmartwiona ...:( ale misio juz jest u "siebie" odpoczywa, kołnierz dotarł, jak narazie na dobrej drodze :)

Posted

Kochani!
Dotarła wpłata od Pani Aliny S. z Warszawy - 300 złotych.
Tym sposobem nasz Barnaba ma opłacony pobyt w hoteliku za kwiecień.
Bardzo, bardzo dziękujemy Pani Alinie .

Posted

Naniosłam tę wpłatę, za którą w naszym imieniu składam gorące podziękowania p.Alinie. :-) W wydatkach ujmę ją, gdy wrzucisz info Belu o realnym opłaceniu kwietnia.

Posted

Ta wpłata wpłynęla bezposrednio na konto P.Joanny, czyli hoteliku. Moze po prostu nalezy zapisac, że hotelowanie w kwietniu zostalao placone przez p.Alinę z Warszawy ?Nie wiem, jak to ując w rozliczeniach.

Posted

Zadzwoniłam dzisiaj do Pani Aliny S. i podziękowałam w imieniu nas wszystkich za wpłatę na hotelik dla Barniego.
Pani była wzruszona, dopytywała o zdrowie Barnaby i prosiła aby Wam Wszystkim zyczyć wszystkiego najlepszego z okazji zblizajacych sie Swiąt. Obiecałam, że zadzwonie, aby przekazac wiadomośc, jakie sa wyniki badania hostop.

Posted

Znalazłam dzisiaj w komórce , zupełnie o tych zdjęciach zapomniałam. Niewyraźne, ale są....

Zdjęcia z serii: Jak to Barni mężczyzna nie lubi ;)

Zdrówka Barni !Z niecierpliwością na wyniki czekam.

Posted

Bela, napisalam na watku bazarku Kangurek. Ale prosze cie tez tutaj, podaj cioteczkom swoj nr konta do rozliczen za bazarek. MOje PW nie dziala od 10 dni, nie moge nic wyslac ani odczytac. Please!!!

Posted

Zakołnierzony ma się dobrze, ładnie je w kołnierzu i pije bez problemów , zastrzyki w dooopsko dostaje, że aż użreć chce, ale wcale mu się nie dziwię domięśniowe, bolące, tylko nie mogłam mu mięsnia bardzo znaleźć....Miejmy nadzieję że po operacji będzie nabierał ciałka :) Czuje się bardzo dobrze i jest radosny :) Asia trzyma gada wystawiona na pierwszy ogień przy zastrzykach, ale jeszcze tylko dwa :)