Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='kaskadaffik']Latarka zdjęta, rany bardzo ładnie się goją , bawimy się piłeczką i umiemy :) :) :) i chyba troszkę ciałka nabraliśmy :)[/QUOTE]
Latarka zdjeta, a ciągle nie zaplacona. Pytałam p.Joasi wielokrotnie, ale chyba ma za duzo "na glowie".;)
Dobrze, ze nasz chlopak sie wylizał po zabiegach.:lol: Ja tez nie moge doczekac sie wyników, aby odetchnąć z ulgą.

Posted

[quote name='magda222']Czy dalej tak jak w tytule brakuje stałych deklaracji na Barnabę?[/QUOTE]
Tak. Gotówka, obecny jej zapas, wzięła się z jednorazówek (w tym bazarków).

Posted

[quote name='majqa']Tak. Gotówka, obecny jej zapas, wzięła się z jednorazówek (w tym bazarków).[/QUOTE]

Moja siostra deklaruje na Barnabę 50 zł miesięcznie.
Płatne mniej więcej w połowie miesiąca.
Przelewy będę robić ze swojego konta.
No chyba,że uda mi się ją w końcu wciągnąć w dogo ;)
Narazie jest zalogowana,ale nic nie pisze ;)

Posted

Wielkie dzieki Siostro Magdy i Magdo oczywiście !:loveu:

A ja ma pytanie i prośbe do osob poruszających sie po allegro ( bo ja jestem osioł). Bywaja tam teraz czesto obroze przeciwkleszczowe Kiltix firmy Bayer. Mysle, że sezon na kleszcze sie zaczyna. Może by ktos kupił, ja przeleje pieniadze, a wysylka byłaby bezposrednio do hotelu? Poki Barnaba ma pieniądze, to zadbajmy o niego.
Szkoda, ze nie zamowiłam razem z karmą, bo pewnie też były w Telekarmie, ale ostatnio nie mam dobrych dni.

Wpłynely wczoraj nastepne wpłaty tzn. stale deklaracje.:lol:
Uporzadkuje kasę po poludniu i wstawie rozliczenie.

Posted

Dla wszystkich opiekujących się w jakikolwiek sposób Barnabą najlepsze życzenia świąteczne:

Specjalne najlepsze życzonka dla Majqi jej zgrajki psiaków i nie tylko , TZ-ta a także Beli51

Posted

Wpłaty jednorazowe 1742,00
Wplaty stale 370,00
Razem 2112,00

Wydatki 1528,00

Stan konta na 3.04. 584,00

We wpłatach stałych zostały doliczone deklaracje za kwiecien

Emigrantka - 25 zł
Dorot131 - 20 zł
Malibo57 - 25 zł ( deklaracja przejęta po Talcott)
bela51 - 10 zł

Posted

Belu, nie zgadzają mi się wydatki, u mnie to kwota 1528zł. Przypuszczam, że nie doliczyłaś tych 300zł, które darowała nam pani, a które miały być wpłacone za kwietniowe hotelowanie.

Posted

[quote name='majqa']Belu, nie zgadzają mi się wydatki, u mnie to kwota 1528zł. Przypuszczam, że nie doliczyłaś tych 300zł, które darowała nam pani, a które miały być wpłacone za kwietniowe hotelowanie.[/QUOTE]
No tak, ja tej kwoty nie doliczylam, ani do przychodow, ani do wydatków, bo nie przeszła przez moje konto.Wobec tego doliczę ją.
Ale saldo bedzie takie samo.