Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majqa napisał(a):
Dziękujemy serdecznie. :-) Mam nadzieję, że Bela ma Twoje dane wpłatowe ale może dla pewności poproszę, podeślij je Beli na PW.

Dane Selengi odnalazłam i przed chwilą wpłacilam jej 20,50 zł za wznowienie allegra.
Dzisiaj wpłynęła tez wpłata z bazarku ala123 od Madalleny - 10,50 zł. ( nie zaplaciły jeszcze 2 osoby z tego bazarku).

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bela51 napisał(a):
Dane Selengi odnalazłam i przed chwilą wpłacilam jej 20,50 zł za wznowienie allegra.
Dzisiaj wpłynęła tez wpłata z bazarku ala123 od Madalleny - 10,50 zł. ( nie zaplaciły jeszcze 2 osoby z tego bazarku).

czekamy na wpłaty od rodziców i Archi,tak?

Posted

Pani Joanna byla dzis u weta, zdaje sie, że jest jakis problem z badaniami Barnaby, nie w sensie zdrowotnym, tylko chyba zgubiono, czy pomieszano próbki. Byłby to niezły pech...
Da mi dzisiaj znac jak sprawa sie wyjasni.

Posted

Barni, pokazuj sie ciotkom. Podobno w maju bedziesz miał znowu odwiedziny Julii?
Pytała o Ciebie również Pani z Warszawy, która zasponsorowała hotel w kwietniu.:lol:

Posted

No cóż, widocznie wszystko może sie zdarzyć. Dzwońcie prosze, do P.Joasi, ale Ona powie Wam to samo. Bo takie miała informacje od weta.
Trzeba Barniemu zrobic specjalistyczne badanie krwi. Gdyby były jakies niepokojace objawy, to badanie krwi, powinno to wykazać.

Posted

majqa napisał(a):
Niestety, nie każdy nowotwór zostawia swój ślad w krwi.

Zgadzam sie, ale nic innego nam nie pozostaje. Podobno, "na oko" weterynarz stwierdził, że guzy nie wygladały podejrzanie. Wysłał je dla pewności. No i Barni czuje sie dobrze, dopisuje mu apetyt, tryska energią. Miejmy nadzieje, że oko lekarza nie zawiodło.

Posted

Wpłynęły wpłaty - 50 zł od magda222 (deklaracja stała jej siostry)
Archi34 - 15,00 zł z bazarku po 2 zł ali123
rodzice - 10,50 zł z bazarku po 2 zł ali123
Wszystkim bardzo dziekujemy !

Posted

bela51 napisał(a):
Wpłynęły wpłaty - 50 zł od magda222 (deklaracja stała jej siostry)
Archi34 - 15,00 zł z bazarku po 2 zł ali123
rodzice - 10,50 zł z bazarku po 2 zł ali123
Wszystkim bardzo dziekujemy !

dziękujemy:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='majqa']Belu, czy na dziś jest taki stan konta na plusie - 559.50zł? Jeśli coś pominęłam, skoryguj mnie, proszę.
Wszystko sie zgadza.
Wpłaty jednorazowe 1778,00
Wplaty stale 460,00
Razem 2238,00
Wydatki 1678,50
Stan konta na 19.04. 559,50

Posted

Dzwoniła P.Joasia z hoteliku. Naszemu chłopakowi odnowił się stan zapalny uszu. Bierze antybiotyk. Ale poza tym ma sie dobrze.
Na razie jeszcze nie znam kosztu leków, jak dostane wiadomośc to zapłace i napisze na wątku.