kaskadaffik Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Jutro jadę pierwszy raz po świętach, bo Psiaki miały Julię przez święta, a teraz ja to się dowiemy co u Chłopoczka, a tymczasem Komu, komu ?? Kamereczka jak nóweczka :) :) http://www.dogomania.pl/threads/183230-Kamera-SONY-super-stan-taniusieA-ka-do-12-04-na-mielczaki Quote
Cantadorra Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A to kolejny bazarro dla polamanej sunieczki ON, serdecznie zapraszamy: http://www.dogomania.pl/threads/182943-Ksiazki-poradniki-Psychologia-i-inne-Pomoc-dla-Malej-do-20-04 Quote
J_ulia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Barni przesyła wszystkim swoim fanka i fana pozdrowienia. Rany po operacyjnie prawie się już wygoiły, chłopak trochę przez ten miesiąc co go nie wiedziałam się zaokrąglił, kondycji i energii mógłby mu pozazdrościć dużo młodszy piesek. Barni to jeden z moich ulubieńców. Musze powiedzieć,że ten kto adoptuje Barniego zyska wiernego, oddanego przyjaciela i obrońce. To pies z charakterem , ale za to jakim :):):) Quote
majqa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Przepiękny pies ale swoją drogą podziwiam i rękę i oko do robienia zdjęć. :-) Quote
DORA1020 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='majqa']Przepiękny pies ale swoją drogą podziwiam i rękę i oko do robienia zdjęć. :-)[/QUOTE] I ja:lol:cudo zdjecia,Barnaba gosc,wiem,ze wyniki histo beda w porzadku. Quote
amica Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Pies nie do pozania!!! Wygląda fantastycznie:)!!! A wszystko zasługa osób wspierających Barnabę:) Quote
agada Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Super relacja foto:p, zdjęcia mówią same za siebie:loveu: Quote
ala123 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 no trudno rzeczywiście rozpoznać w tym psie tamtego Barnabę!:lol: Quote
bela51 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Wreszcie jestem w domu, więc pierwsze kroki skierowałam do Barnaby i innych psiaków. To prawda, ze Barni pieknieje w oczach, ale rozmawialam z Julia i zmartwiła mnie ostatnia ocena weta. Barni podobno moze miec nawet 10 lat ! Przy okazji informuje, że wpłyneła stała wpłata od agat21 - 10 zł. Dziekujemy ! Quote
kakaicezar Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Piękny, cudowny, przepiękny a jaka lśniąca sierść, to rzeczywiście nie ten sam Barnaba Quote
majqa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Belu, sprawdź moje wypociny rozliczeniowe w wolnej chwili (czy czegoś nie przegapiłam). Quote
ala123 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 dzień dobry piękny Barnabo! Co ten wet opowiada o Twoim wieku... Quote
bela51 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 majqa napisał(a):Belu, sprawdź moje wypociny rozliczeniowe w wolnej chwili (czy czegoś nie przegapiłam). Ostatnio jestem strasznie nie pozbierana i w dolku psychicznym. A tu ciągle sie cos dzieje. Dzwoniłam wczoraj do p.Joanny i zaplaciłam za obroże kiltix 60 zł oraz 2 kolnierze po 35 zł ( bo nasz podopieczny ma sporo energii i zniszczył dwa.) Dolicz prosze do wydatkow 130 zl. Quote
funia Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Piesku jakis ty piekny .....Trzymam kciuki za wyniki .Wiem ze bedzie dobrze . Quote
Recommended Posts