bela51 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A ja znowu pytam ;; Czy ktos ma kontakt ze zbanowaną Talcott ? Nie wiem, czy możemy liczyć, na Jej deklaracje? Jeśli nie, trzeba zmienic tytuł wątku. Quote
Cantadorra Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Mam juz opisy i zdjecia na bazarro dla Barniego. Czy wyslac to do Anett, na podany gdzies wczesniej mail? Quote
bela51 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Cantadorra napisał(a):Mam juz opisy i zdjecia na bazarro dla Barniego. Czy wyslac to do Anett, na podany gdzies wczesniej mail? Mysle, że tak. Pragne poprawic tylko nick- bazarki robi dla nas ANETTTA.:lol: Quote
majqa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nie mam, niestety, żadnego kontaktu z Talcott. Quote
majqa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Tłumy u Ciebie psiaku, ciężko się przebić z postem. Quote
funia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Lada moment będzie nasza kasa od magda222 ,(150zł ) Quote
Cantadorra Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Wyslalam Anetce maila, ale obawiam sie, ze przeladowalam maila :) Czekam na zwrotne info, czy dzielic mail na dwa, czy doszedl. Quote
bela51 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Rozmawialam dzis z Aneta na GG. Nie miała wczoraj netu. Quote
Basia1968 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 wprawdzie króciutki filmik bo pamięci brakło, ale dzisiaj odwiedziłam między innymi Barnabę:eviltong::eviltong::loveu::loveu: cudo przepiękny psiak. Fakt nie lubi innych osiaków, bo ma sąsiada wielkości jego głowy - ratlerkowate maleństwo zadziorka, ale Barni go dzisiaj ofukał, że hej:evil_lol::evil_lol: Świetny psiaczek, bardzo, ale to bardzo lubi Pana, który teraz jest w hoteliku. Na jego widok leci jak strzała:loveu::loveu: A ponoć rzuca się z kłami na mężczyzn :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=FAqAXCjohf4 Quote
bela51 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Rozmawialam z Julia i okazuje sie, ze Dark juz zdążył zaprzyjaźnic sie z Barnabą. Co to znaczy jednak odpowiednie podejście i milośc do ONkow. A Dark kocha Onki.:loveu: Quote
Basia1968 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 oo własnie nie zapamiętałam nicków tzn. tylko Julia wiem. Barnaba niesamowicie pozytywnie reaguje na Dark-a. Bardzo się cieszy i leci za nim wszędzie. Quote
DORA1020 Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Basiu,dziekuje za zdjecia,usmiechniety,szczesliwy pycholik Barnaby,to balsam na moja dusze Quote
Cantadorra Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ten pies bardzo potrzebuje miec kogos do kochania i kogos kto jego pokocha. Dom by tu zdzialal cuda. Barni fantastycznie sie prezentuje i milo popatrzec, szczegolnie jak sie porowna to zdjecie z pierwszej strony. Quote
Cantadorra Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Anettta, wyslalam raz jeszcze zdjecia w trzech mailach. Teraz powinno przejsc bez problemu. Daj tylko znac, czy jest ok. Quote
bela51 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Mam nowe wiesci o Barnabie od Julii. Jest uroczy, kochany, bardzo zaprzyjaźnil sie z Dark, ale stosunki z psami są raczej nieprzyjazne. Miejmy nadzieje, ze i to sie zmieni. Uszy Barnaby juz chyba wyleczone, pozostał nam ten guz na boku, wielkosci 2-3 cm. Mysle, ze gdy wróci p.Joanna trzeba będzie zrobic biopsje. Barnaba ma apetyt, ale w dalszym ciągu jest bardzo chudziutki. Oby nie było to tylko skutkiem choroby nowotworowej. Mam nadzieje,ze nie (tfu,tfu,tfu),ze to tylko pozostałośc ze schronu. Jak myslicie, czy powinnam przelac juz pieniadze za hotel za marzec? Czy tylko na razie wplacic zaliczke i trzymac kase na ew. operację? Quote
kakaicezar Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Przepiekny Barnaba, wygląda bosko cud,miód i orzeszki :-0 Quote
majqa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Stosunki z psami kiepskie, a z suniami? Myślicie o biopsji, a nie lepiej wyciąć całość i wycinek dać na histopatologię? Quote
bela51 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Wiesz, ja sie nie znam. Tak żesmy rozmawiały z Julią. Decyzje pozostawimy na pewno wetowi. Ale na razie nie ma p.Joanny, wraca w niedzielę. W każdym razie nie jest to taki luźny guzek, w typie tłuszczka. A co z wpłata za hotelik? Wpłacic calość? Poradźcie mi. Quote
majqa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Może ureguluj to na bieżąco, nie na zapas. Quote
bela51 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 To wpłace za marzec na razie zaliczkowo 200 zł.( strasznie nie lubie miec długow):shake: Moze ktoś zaadoptuje wcześniej naszego pieknego Barniego?:loveu::lol: Gdyby nie ten problem z guzem, to wszystko byłoby tak pieknie.:-( Dosłownie spac nie mogę przez ten domniemany nowotwór. Quote
bela51 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Widzisz chłopaku, nikt Cie od wczoraj nie odwiedził. Dobrze, ze masz na miejscu Julie i Darka. Quote
bela51 Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Widzisz chłopaku, nikt Cie od wczoraj nie odwiedził. Dobrze, ze masz na miejscu Julie i Darka. Quote
Recommended Posts